perjantaina, kesäkuuta 19, 2015

Juhannus, Johannes Kastajan juhannus?

- päivitetty -     


 Juhannus, Johannes Kastajan juhannus?

Kirkon identiteetti on kulttuurin kaappaamisessa ja väärentämisessä, kolonisaatiossa ja yhä se aiheuttaa korkeataajuista kiimaa kirkon työntekijöissä kun voi esiintyä sanelijana ja kulttuurin ohjaajana, pakanoiden tuomitsijana, Vatikaanin opin junttaajana, syyllistäjänä, kontrollikoneiston auktoriteettina. Kulttuurin puhdistajana ja tyhjentäjänä, historian kieltäjänä, keinotekoisen hierarkian rakentajana. Kolonisaation aitous on kulttuurin aitus ja alamaisten mielten pyyhkijä: identiteetti kielletty alamaisen tehtävän tiellä.

Ja entäpä eliitin pelottelema suomalainen wannabe-porvari, elintasokilpailija, joka inhoaa johanneskastajia, totuudenhuutajia, juhlimassa Johannes Kastajaa?

Kirkkokulttuuria ei voi sanoa perinteeksi, sillä se on vain pakkouskonnon, manipulaation, rangaistuksen ja byrokratian historiaa ja herarkian taktiikkaa, ei kansan uskoa ja  perinnettä.



  II


Paskalampi, Homeperseensuo, Kiimakallio – Tästä syystä Suomessa on niin paljon rivoja paikannimiä




Tämä on vain osatotuus kirkon pervertoimasta kulttuurista:
 Papit kiroilivat ja kirosivat suomalaisten pyhät paikat. Vihtahousukaan ei alunperin tarkoittanut saatanaa vaan karhua. Näkki esitetään kustannusmogulien valikoimissa satukirjoissa rumana noita-akkana vaikka tarkoiti alunperin jumalatarta, lumoavaa hengetärtä. Näkkiperinteeseen sekoitettiin Suomessa tahallaan eteläsaksalaista peikko-fobiatarinankerrontaa luontouskonnon häpäisemiseksi ja mitätöimiseksi.   Know Your History and Colonization of Your Mind.




III

Kai kaikki jo tiesivät että suomalaiset juhannuskokot olivat alunperin inspiroivaa hamppua ja sen marihuanakukkaa ja suomalaiset kutsuivat esi-isiään juhlimaan niitylle pilvessä


Tanskalainen viljelijäjärjestö haluaa selvityksen kannabiksen laillistamisesta.
MAASEUDUNTULEVAISUUS.FI








Eurojuntan juhannustaiat ja suomalaisten raharovio



































kuva HS.fi





















Alex Gibney isn’t just one of America’s most prolific documentary makers, he’s also one of the best. He’s taken on whistleblowers (We Steal Secrets: The Story of Wikileaks), corporate corruption (Enron: The Smartest Guys in the Room) and the war on terror (Taxi to the Dark Side), for which he won an Oscar for best documentary. Esquire has described him as “becoming the most important documentarian of our time”.

http://www.theguardian.com/film/2015/jun/28/alex-gibney-going-clear-scientology-and-the-prison-of-belief-interview-documentary-film
 










#historia #muinaishistoria #kansanperinne #kulttuuri #kirkko #uskonto #kolonisaatio #ruotsi #propaganda #manipulaatio #colonization #vatikaani #vatican #religion #history #jätinkirkot #arkeologia #archeology #sadut #satu #kirjallisuus #paikannimi #paikallishistoria #seita #lehto #pyhä #perinne

Ei kommentteja: