maanantaina, syyskuuta 10, 2007

911


Painful 9/11 Truth

Tri Joel S. Hirschhorn ilmaisee kirjoituksessa epäilynsä että WTC:n kolme pilvenpiirtäjää ehkä tuhottiin räjähtein. Hirschhorn on työurallaan toiminut metallurgian professorina Wisconsinin yliopistossa ja 13 vuotta kongressin Office of Technology Assessment -toimiston asiantuntijana.


Onko terrorismin "vastainen" sota sivistyksen puolustamista, kuten Bush ja neokonservatiivit sivistyksen käsittävät - vai puhdasta terroria? Kaaoksen luomista epädemokraattisen militarismin sponsoroimiseksi?

Kun Irakista ei löytynyt joukkotuhoaseita, Lipponen oli hiljaa. Hän ei pyytänyt anteeksi sotahullua komppaustaan uudelle Vietnamille, YK:n sopimusten vastaiselle sodalle.

Ohessa muutama dokumenttielokuva netissä siitä, kuinka WTC-tornien romahtaminen ja Lontoon pommi-iskut näyttävät olevan lavastettuja tapahtumia. Kuinka Jenkkien ja brittien tiedustelupalvelut suojelivat amatööriterroristeja, jotta luotaisiin pelon ilmapiiri militaristisille kansalaisoikeuksien rajaamisille.


Saksan valtiopäivätalon polttaminen natsien toimesta ja juuri sitä sopivinta vihollista syyttäen on selkeä esikuva WTC-tornien räjäyttämiselle. Natsit eivät olisi päässeet valtaan ilman tätä tuhopoltto-operaatiotaan. Diktaatuuri tarvitsee aina uhkakuvia "puolustautumista" varten hinnnalla millä hyvänsä. Puolustautumista jopa hyökkäämällä. Tästä Orwell sai ymmärryksensä massojen mediahallintaan keskittyvästä teknodespotismista.

Uhkakuvien Big Brother yli demokraattisen yhteiskuntajärjestyksen. Demokratian minimointia demokratian nimessä. Uusi ja erilainen sota, jossa kaikki keinot ovat sallittuja.

Neokonservatiivit saivat toteutettua haaveilemansa uuden Perl Harborin, jotta "kansakunta heräisi". Jotta maailma olisi mustavalkoinen sotatanner ja sotapolitiikan näyttämö. USA:n kongressin omassa selvityksessa CIA:n toiminnasta on listattu 72 vallankaappausprojektia ja demokratian vastaista salaliittoa, joita CIA on tukenut 60 vuoden aikana rahalla, aseilla ja salamurhilla.

Puolustussotaa?

The Project for the New American Century (PNAC) is an American neoconservative think tank based in Washington, D.C., co-founded as "a non-profit educational organization" by William Kristol and Robert Kagan in early 1997. The PNAC's stated goal is "to promote American global leadership."

Exclusive excerpt: The Road to 9/11: Wealth, Empire, and the Future of America. Näytteitä emeritusprofessori Peter Dale Scottin uudesta kirjasta. Prof. Scottin kotisivuilla on näytteitä hänen aiemmasta tuotannostaan.


Mind The Gap

documentary video online
The world of
European terror politics

documentary video online
(40-min.)



911 PARADOXAL TIMELINE


'Wash Post' Publishes
Rare Op-Ed On FBI Abuse



Did 9 11 create a culture of secrecy?

MSN Video online


Documentary

WTC - räjäytysprojekti

Documentary

911 - In Plane Site

An compact analysis from the day of
disinformation and strange airplanes



OFFICIAL CONFUSION
- 911 and the British Broadcasting Conspiracy
" New documentary by Adrian Connock and David Shayler
about the BBC's selective and distorted 911 coverage.
With particular reference to the Conspiracy Files programme
aired on BBC Two on February 18th 2007. "



911 elokuvia netissä


911
-suomalainen sivusto





FBI:n entinen tulkki Sibel EDMONDS, joka on saanut USAn oikeusministeriöltä määräyksen vaieta julkisuudessa karkeista laiminlyönneistä, joihin FBI syyllistyi ennen iskuja, ja joista Edmonds turhaan kertoi 9/11-komissiolle

AJ: -Näkemäsi todistusaineiston ja salailun vuoksi et siis olisi hämmästynyt monen muun tavoin, jos 9/11 oli omaa tekoa?

SE: -Tässä tilanteessa täytyy sanoa, että ei, en olisi hämmästynyt.

AJ: -Viittaako todistusaineisto mielestäsi siihen suuntaan?

SE: -Niin, no jos taas katsotaan miten paljon tietoa salataan ja miten pitkälle he ovat valmiita menemään ihmisten vaientamiseksi ja tämän kaiken tiedon julki tulon estämiseksi, niin sanoisin että kyllä viittaa.

(Edmonds Alex Jonesin haastattelussa 24.6.2006.)

USAn kongressin edustajainhuoneen jäsen Cynthia MCKINNEY, Georgia "Mutta kuka [Bushin] hallinnosta kantaa vastuun syyskuun 11:nnen traagisista tapahtumista ja siitä valtavasta "tiedustelun epäonnistumisesta", joka maksoi tuhansien newyorkilaisten hengen? Minä olin se joka vaati tutkimusta syyskuun 11:nnestä ja esitin täysin asiaankuuluvan kysymyksen: 'Mitä Bushin hallinto tiesi syyskuun 11:nnen traagisista tapahtumista ja milloin se sen tiesi?' Sekä presidentti Bush että varapresidentti Cheney sanoivat Tom Daschlelle, että sitä mikä meni vikaan 11. syyskuuta, ei pitäisi tutkia." *

(Puheesta Abyssinian Baptist Churchissä New Yorkissa 31.3.03.)

*Entinen senaatin demokraattijohtaja Tom Daschle on kuvannut presidentin ja varapresidentin sanomaa: "No investigation by anyone, period." - tässä kopio.)



Google video clip:

Overcoming People's Psychological Resistance to 9/11 Truth.




The Senate Intelligence Committee
has found no evidence of links between
the regime of Saddam Hussein and al-Qaeda.

President George Bush is forced to release a secret US intelligence report that says the Iraq war has increased the threat of terrorismAn MoD think-tank, aided by MI6, says the Iraq war has served as a "recruiting sergeant" for extremists in the Muslim worldFormer foreign secretary Jack Straw tells Question Time the situation in Iraq is "dire" because of Bush's mistakesThe PM again refuses to countenance that the war in Iraq has increased Islamic terrorism, and the threat to Britain.


T
aking the
Vietnam out of Iraq
- BBC



Avoin kirje kansanedustajille
koskien Britannian "terrorismi"-pidätyksiä

http://www.saunalahti.fi/wtc2001/kirje.htm

Children of War - ABC News
-A close look at how the violence has traumatized the children of Baghdad.






KW: WTC tornit tornien romahtaminen lentokoneet terroristit räjäyttäminen epäilykset neokonservatiivit neocons neonazis neonazism Irakin maailman poliittinen tilanne operaatiot operaatio pelon ilmapiiri fasismi fasistinen vallankaappaus

Ei kommentteja: