perjantaina, marraskuuta 15, 2013

Onko valuuttasota alkanut


Onko valuuttasota alkanut ?

    Russia bans dollar

Pitääkö media meitä tahallaan hurjassa tiedotuspimennossa ja sensuurivallankaappauksessa euroapäättäjien vallan takia.

Venäjä alkaa torjumaan dollaria ja Kiina on raivon vallassa dollarieskapismin takia. 

Dollari-"vapaakauppasopimus" (dollaripörssin mielivallan junttaaminen) Euroopalle ja Suomelle olisi hirvittävä katastrofi totalitaarisen sijoittajasuojan ja pörssin suojaamisen kanssa.
Mielipuolista markkinoiden tuhoamista, valtiodemokratian raiskaamista, orwellimaista vallankaappausta ja valtioiden tuhoamista paikallistaloutta vastaan.
Nyt äkkiä pohjoismaiden yhteinen keskuspankki pystyyn ja eduskuntaa harhauttaneet virkamiehet ja ministerit oikeuden eteen. 


  Kts

Russia bans dollar

http://www.maxkeiser.com/.../11/currency-wars-russiabansusd/


Euro sodassa

http://www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2013/11/13/tassa-kisassa-euro-jaa-helposti-jumboksi/201315713/170




II

Media lietsoo väärää hysteriaa ja kakofoniaa, jotta kukaan ei olisi muka vastuussa eikä suurpääoman media kerro, kuinka suunnitelmallista ja tarkoituksellista katastrofin/puhalluksen valmistelu on ollut:

Mikään ei ole yllättävää tässä harkitussa operaatiossa.

Valheellista ja ideologista hysteriaa kuinka mukamas kaikki ovat yllättyneitä.
Ja niin median suojeluksessa katastrofin aiheuttaneet valtapiirit ja ideologia saavat jatkaa katastrofin "ratkaisemista". "Olemme yllättyneitä".


Kreikan eliitin veronkierto ja valtion talouden sekä paikallistuotannon tuho on ollut Saksan suojeluksessa, jotta Kreikka lainaisi Saksalta ja ostaisi ehtona saksalaisia tuotteita!
  • Kaiken taustalla Kreikassa on CIA:n ideologinen Kreikka-kontrolli ja korruptio, jopa laaja sabotoiva soluttautuminen vasemmistolaisiin puolueisiin ja järjestöihin sekä salainen juntta-militarisointi, jotta vasemmisto ei voisi nousta esille poliittisessa systeemissä.  

Eliitti on rikastunut, koska eliitti muutti systeemiä eliitin rikastuttamiseksi ja kansan köyhdyttämiseksi. 










     SDP:n puolue-eliitti torjuu faktat EK:n tuhotaloudesta:
  1.  Tuloerot kasvavat Suomessa - Matti Tuomala-   Onko tuloerojen kasvu väistämätöntä?
  2. Professori Matti Tuomala muistuttaa, että rikkaiden rikastuminen johtuu pitkälti vuoden 1993 verouudistuksesta, joka käytännössä poisti progressiivisen verotuksen suurituloisilta. Köyhien köyhtyminen johtuu puolestaan suurelta osin sosiaaliturvaan 1990-luvun aikana tehdyistä leikkauksista.
  3. vuonna 2008 puhjenneesta kansainvälisestä talouskriisistä keskusteltaessa vain harvat ovat esittäneet hyvinvointivaltion olevan ongelmien syy.
  4. Tuomalan mielestä julkisessa taloudessa "ammottavaa aukkoa" käytetään keinotekoisena ja poliittisena verukkeena väistää räikeimpien veroepäkohtien korjaamista.
  5. - VM:n kestävyyslaskelmien pitkän aikavälin uhkakuvia käytetään monen Euroopan maan tavoin leikkauspolitiikan kiirehtimiseen, Tuomala sanoo. Tuomala tulkitsee, että Hetemäen työryhmän väliraportissa menoleikkausten koettiin olevan parempi ratkaisu kuin verojen korotukset. - Mikä veroaste yhteiskunnassa pitäisi olla? Minun mielestäni se saakin olla oleellisesti korkeampi kuin OECD-maiden keskiarvo, paneelissa alustuksen pitänyt kansanedustaja Erkki Tuomioja sanoo.
  6.  Professori: Palkkaverotus voisi määräytyä iän mukaan
    Palkkaverotus voisi periaatteessa riippua veronmaksajan iästä. Tämän ajatuksen heittää ilmoille verotutkija, Tampereen yliopiston kansantaloustieteen professori Matti Tuomala.
  7. Ekonomistit näkevät hallituksen epäonnistuneen kuntien tukemisessa 
    -"Sopii ihmetellä, mistä Katainen uskonsa veronalennuksiin ammentaa"



  • Suomen uusliberalisoituminen

    Suomessa juuri kukaan ei tunnustaudu uusliberalistiksi. Valtaväestö uskoo edelleen hyvinvointivaltion periaatteisiin. Silti Suomea on uudistettu Reaganin ja Thatcherin oppien mukaisesti 1980-luvun loppupuolelta lähtien.




  • This transatlantic trade deal is a full-frontal assault on democracy | George Monbiot
            www.theguardian.com








Ranska rankaistaan varakkaiden verojen nostamisesta ja kansalaisten työllistämisestä


  • The Plot Against France


By PAUL KRUGMANwww.nytimes.com




Ei kommentteja: