tiistaina, maaliskuuta 31, 2020

Jeesus, pääsiänen, kuolema ja seksi - pitkäperjantain korruption kultti

- päivitetty III -  



Lue uusimmat analyysit eliitin operaatioista






Kuinka kapinalliset Jeshuat johtivat korruption ja painostuksen lestadiolaisiin, pedofiilien suojeluun?

Outo historia avautuu.

  Siksi Suomessakin on pedofiilien klaanit 900 vuoden sidoksilla :





  Jeesus, kuolema ja seksi.


Kirkko ja sen lahkot juhlivat "pääsiäis"-kidutusta Jeesuksen uran ja roolin "täydentävänä" huippuhetkenä, tärkeimpänä tarkoituksena ja toivoo, ettei Jeesus harrastanut seksiä.

Kumpi oli tärkeämpää, Jeesuksen "uhrikuolema" vai Jeesuksen opetukset? 

Miksi kirkko korostaa uhriuskontoa vaikka Jeesus opetti, etteivät uhrirituaalit auta mitään? Eliitti on luonut meille historiankirjoituksen, joka korostaa eliitin julmuuden ja sotien merkittävyyttä. Uhrien tarpeellisuutta eliitin vaatimalle pax romanalle, rkp-kokoomus -konsensukselle, eliitin ohjaamalle hegemonialle ja uskonnoille.

Kun hillinnästä tuli hallintaa.

Et ole ymmärtänyt kirkon yleistä ja originaalia merkitystä, jos pidät kirkkoa vain perinteenä. Eliitin Kirkon tehtävä on aina ollut pitää Jeesus ristillä, kieltää Jeesus, tehdä​ hänestä mahdoton poikkeusyksilö, jumalallistaa hänet ja alistaa alamaiset, mitätöidä uskovaiset katumuksen ja häpeän helvettiin. Sitoa alamaisten toivo silvottuun Jeesukseen orjan mielellä. 
 
 



Näyttää todella vahvasti siltä että Jeesus-tarina koottiin monista gnostilaisista shamaaniopettajista jotta gnostilaisuus voidaan tappaa ohjatulla väärennöksellä ja kaappauksella. Pirullista. Paavalihan oli temppeligestapon johtaja ja jatkoi propagandasotaa vain ovelammin.

 Esim I

Simon ylösnoussut, uskonnollinen kapinallinen, tapettiin vuonna nolla ja roomalaiset esittelivät hänen ruumistaan kalliolla jossa petoeläimet kävivät ruokailemassa. Hän oli ennustanut ruumiinsa ylösnousua ja siksi UT kirjoissa on se outo ruumiin ylösnousemuspakkomielle säilynyt. Vuonna nolla siis syntyi ylösnousseen idea.

Esim II

- James the Just was flung off a roof and then killed by stoning in the year 62, his last words were, “Father forgive them, they know not what they do” – words later put in Jesus’ mouth;



EARLY CHRIST-MONGERS 
The apostle Paul complained about the diversity of beliefs among early "Christians" and railed against rival apostles who preached another Jesus. He accused them of being agents of Satan and laid curses on them. The Didakhe, an early manual of church doctrine and practices, also warned against false preachers and “traffickers in Christs”. So what did these other Christ-mongers preach? 
• Some members of the John the Baptist sect argued that John was the Christ. In fact, his nativity tale had been co-opted for Luke’s Baby Jesus scene.
• There has been speculation that James the Just was believed by some to have been the Christ. The 2nd century chronicler Hegesippus wrote that when James was flung off a roof and then killed by stoning in the year 62, his last words were, “Father forgive them, they know not what they do” – words later put in Jesus’ mouth.
• The pre-Pauline Thomasine sect believed salvation came from embracing Jesus’ secret teachings. They say nothing about a death and resurrection. It is this group whom the Gospel of John targets with its “Doubting Thomas” passage (Jn 20: 24-29).
• In the Epistle to the Hebrews Jesus was a heavenly high priest who offered his sacrifice in the heavenly temple.
• Some thought the Messiah had been Jesus ben Pandira, who was stoned for sorcery a century before the supposed lifetime of the Gospel Jesus.
• The Docetists believed Jesus was never a fully physical being but only an illusory figure.
• And there were those (possibly Paul’s sect) who claimed there was no earthly Jesus at all, rather a cosmic Christ who descended to the underworld and back up through the layers of heaven – where he tricked demonic spirits into sacrificing him.
• The pre-Pauline Kenosis Hymn, which Paul quotes in Philippians, seems to say that God named Jesus only after his death!
So if Jesus actually existed as a man who died around the year 30, how came there to be so many bizarre and disparate beliefs about him before the Gospels were even written? 
- From the author of MYTHOS CHRISTOS.      


Story of Jesus Christ Was a HOAX Designed to Control The People, Biblical Scholar Claims
dinosmarkviral.com
Todella vahvoja tiedonmuruja kertyy koko ajan pseudokristillisten tutkijoiden torjumista teksteisäta jotka todistavat että Jeshua on hahmona pelkkä fiktiivinen ase ja väärin käytetty kokoelma shamanistisia opettajia gnostilaisia tasa-arvon shamaanikultteja vastaan. Oppi varastettu shamaanignosteilta ja hahmon kautta tuhottu muut vääräoppisina. Mikä dramaturgia. Paavali oleellinen taktikko joka loi massoja ohjaavan kirkon neuroottisella dogmalla, tuhoten kaikki vapauden, sisäisen gnosiksen ja luontoyhteyden opit.


"Alkuseurakunnat" eli erilaiset gnostilaiset ryhmät

piirsivät Jeesus-hahmon ensin vain paimenpoikana ja risti tuli kuvioihin vasta sotilaiden Mithra / Sol Invictuksen aurinkoristi-uhrihärkä molok-halosymbolista - kun roomalainen eliitti oli rahalla ja suunnitelmallisella taktiikalla kaapanneet köyhien ystävän Rikkaiden ystäväksi, takaisin Rooman pimeiden mithras-temppeleiden magiakalusi ja suggestiokeinoksi.


Rooman veriuhri-Mithras-lahko alkoi julistaa marttyyriutta puhtaimpana uuden Mithran, Jeesuksen seuraamisena ja nyt on herännyt epäilyksiä, onko Rooman marttyyri- kristillisyys tahallisesti väärennetty kristinuskon muoto roomalaisen aatelisten toimesta.  (kyllä,  s kuuluu roomalaiseen kenraaleiden mithras-lahkonimeen molok-lahko-uhri-uskonnon yhdistelmäseuraajana) 

Juutalaisille miehille seksuaalisuus on miehuuden jumalallinen osa. Naiset olisivat olleet luonnollinen osa saarnaajalle, joka julisti että kieltäymys ei saa olla ylpeyden aihe.
 
On kumma, jos Jeesus korosti arkielämää - pois Johannes Kastajasta ja essealaisten eristäytymis-julistuksesta poikkeavasti arkielämää ja ultrasosiaalisuutta - mutta olisi kieltänyt seksuaalisuuden arkijulistuksessaan viininystävänä.  


Paavalin vaikeneminen
 

Jeesuksen seksuaalisesta opetuksesta todistaa seksuaalisen Jeesuksen puolesta: temppeli-gestapon johtaja Paavali "muuttui kristityksi" ja yritti lopettaa seksuaalisuuden ja suvunjatkamisen kristityille  mutta ei vetoa silti suoraan  mihinkään "Jeesuksen selibaattiin" - koska ei voi vedota.   


Kun hillinnästä tuli hallintaa; 

Koska sellaista ei ollut kapinaopettajilla, "messiailla",  jotka vaativat pappiskultin ja elitismin taikauskon lopettamista uuden shamanismin nimeen, alkuperäisen universaalin yhteysshamanismin nimeen.



Alkuperäiset kristushahmot;

 Punahilkka, Lumikki, Dionysos, shamaani,

 yhteisön elämän ja terveyden palauttajana, alkusyyn paljastajana ongelmille ja ratkaisuille alisesta, psykedeliasta, mielen yhteydestä luontoon, jumalattareen. Orfilaisuus (Orfeus/Dionysos/Väinämöinen/Odin) on välittäjäkultti suomalaisen eli eurooppalaisen shamanismin ja myöhempien kristuskulttien välillä.





 Ēostre or Ostara


on natiivieurooppalaisen eli suomalaisen hedelmällisyys-shamnismin Esterin kultti vanhimman pääsiäislinjan takana.

Kirkkoisät loivat/jatkoivat neuroottisen roomalaisen eliitin ohjaaman kristinuskon, shamanistisesta elämän jatkuvuudn ikivanhasta hedelmällisyyskultista ja seksuaalisuudesta tehtiin valvontaväline, jäseniä lamauttava johtajien häpeämekanismi, puhtausoppi pappiskultin kontrollointia varten.

  Juuri sitä, mitä Jeesus vastusti. Roomalaista alistamisen temppelikulttia.



Roomalainen valtion Kybele-äiti/jumalatarkultti 

jatkui Vatikaanin naimattomassa pappiskultissa ja pappisolemuksen sakramentissa: Kybelen papit kastroivat itsensä joten temppelin varat pysyivät vain miesten eliittipiirissä. Kirkkoa kutsutaan korostetusti äiti-kirkoksi suoraan Kybelekultin funktion mukaisesti. Tästä on jatkumona Vatikaanin korostus että pappi ei saa koskea saastaiseen kuolevaiseen naiseen vaan omistautuu vain suurimmalla uhria vaativalle äitihahmolle - joka on väärennetty versio pappiskultin versiona eurooppalaisen ja suomalaisen shamanismin hedelmällisyyden luontoäidistä.

Kybele vaati palvojiltaan verisiä uhrimenoja Poika-/rakastajansa kuoleman ja Pojan keväisen ylösnousemuksen rituaaleissa.

Neitsyt Maria on suora kopio uhria vaativasta Kybelen Äiti-hahmosta. Neitsyt Maria onkin Vatikaanin palvonnan tärkein kohde asiakaskunnan saavuttamisessa ja Kybele on käytännön ihmisten kosiskelussa tärkeämpi kuin Mithra-kultti vaikka tavallaan nyt Mithra-papisto käyttää Kybele-kulttia Mithra-Jeesuskultin ylläpitämiseksi.

  • "Selibaatti säädettiin pappien varallisuuden säilyttämiseksi kirkon omaisuutena. Laillisten perillisten puutteessa rintaperillinen oli kirkko."     - V Hiiri

Mutta on totta, että essealaisilla erämaalahkolaisilla oli myös juutalaisille aivan uusi seksuaalisuudesta vapautumisen, puhdistautumisen pyhien miesten taso - vaikka heidän yhteisössään oli myös jonkinverran naisia. "Jeesus" on selvästi saanut vaikutteita essealaisilta ja nasarealaisilta ja vaikka hän/Johanneksen opetuslapset kumosi oppi-isänsä Johannes Kastajan vetäytymisopin eikä vaatinut muilta samaa kuin itseltään saarnaajana, on hän voinut pitää essealaisten ja buddhalaisten seksuaalisuudesta puhdistatumisidean riippumattoman opettajan vapautena.

  • Jeesus-liike tunsi buddhalaisuuden ja suomalaisen shamanismin lahjan etelälle orfilaisuuden, opettajan veljen Jaakobin eettis-painotteisessa kirjeessä puhutaan elämän pyörästä, mikä ei ole juutalaista uskontofilosofiaa. Nasaretin lähellä oli sen ajan New York, Sapphoris, sen ajan pörssi, suurin kansainvälinen kauppakaupunki.  

Yhä useampi tutkija arvelee, että yhden Jeshua-tarinan kapinallinen päätyi joukkohautaan - 100 roomalaisten ristiinnaulitsemaa ideologista saarnaajaa joutui joukkohautaan.  Ja Markuksen evankeliumin originaali osuus päättyy jo opetuslasten pakoon. Alkuperäinen loppu on hävitetty tai inkvisition kirjastossa.
"Kuoliko Jeesus?" Omituisinta ja paljastavinta on se että johanneksen evankeliumissa rikas opetuslapsi menee luolaan lääkärin voiteiden kanssa eikä hautajaisvoiteiden kanssa - viileitä luolia käytettiin haavoittuneiden ja ruoskittujen hoitamiseen. Lisäksi juhlien aikaan ei ristinnaulittu ihmisiä. Alkuseurakunnan kuvissa näkyy vain nuori huilua soittava paimenpoika-jeesus.


Jeesus ei välttämättä ollut edes juutalainen.

Nasaretin heimokin oli eristäytynyt keskustelevan filosofisen synkretismin heimoyhteisö ilman temppeliä, synagoogaa.
Kaikki palestiinan henkisen kapinan opettajat olivat yhdessä samaa mieltä temppelien korruptiosta osaksi tappavaa roomalaista verotuskulttuuria.

Markuksen evankeliumin ensimmäinen ja tärkein parannustapahtuma

(kieliasu viittaa vanhaan suusta suuhun tradtiokertomukseen) kertoo shamaanista, joka tulee julkeasti suorittamaan äänekään ja raivokkaan shamanistisen parantamistapahtuman synagoogaan ja kaikki oaikallaolevat ovat siitä järkyttyneitä. Valitettavasti ev-lut kirkon raamattukäännös tästä kohdasta on väärennetty ja tahallaan laimenettu eikä kuvaa tapahtuman rajuutta. 

Lisäksi samarialainen-tarina on luultavasti minikuvaelma Jeesuksesta.  Jeesus halveksi jutalaisten neuroottista ja tekopyhää tapakulttuuria. Pyhyys määriteltin tapojen, elitin hallinnoiman kontrollikulttuurin ja ihmisiä verottavien pappien rasististen oikkujen mukaan.


  •   "Jeesukseen" eli vanhempaan myyttiseen Joshua/Jeshua-pelastajanimeen

    liitettiin luultavasti kymmenien opettajien ja mystikkojen perinne Jerusalemin tuhon aikoihin. Roomalaiset tappoivat 100 messis-ehdokasta.  Jeshua-liike tai joku messisehdokas itse koosti temppelivastaisia eettis-mystisiä opetuksia. Kuten  Johannes Kastaja, joka mainitaan - on luultavasti ollut tärkeämpi hahmo kuin Jeesus-hahmo luomaan eettis-mystistä sisäistä vapautusliikettä. Jeesus oli 100% Johannes Kastajan opetuslapsi mutta poisti erämää-vaatimuksen ja toi ehdottoman eettisen Jumalan kaupunkeihin erämään puhdistamana. Jeshua liike esitti, että rituaalit ja julkinen rukoileminen ovat turhia ja vaarallisia harhoja.  

Rakkaus ja toiseen ihmiseen samaistuminen luo todellisen todellisuuden, ei rasistinen heimouskonto ja yli-ihmisoppi kuten juutalaisuus. Siksi Markuksen Jeesus-sankari kapinoi rassitista temppeliuskontoa vastaan.


Kristus-kultilla on monta tangenttia uskontokulttien menneisyydestä:



Väärän kuninkaan päivä - pääsiäinen

Kristus, lihan palvonta, jänis ja pyhä kuoriutuva muna.
Sumerilaisilla oli jo pääsiäisenä
 väärän kuninkaan päivät


eli carn'evaal  jolloin roolit vaihdettiin ja väärä hullu kuningas teurastettiin lopuksi kuin kristus ja Vuosi ja eliitin valta alkoi puhtaalta pöydältä keväällä ja kansalaiset olivat saaneet purkaa paineita sekoilemalla ja seksiä harrastamalla ilman moraalia. Egypti otti aivan saman juhlan ja moni muu kulttuuri
massojen hallinnan tärkeimmäksi kulmakiveksi. Tämä festivaali oli tietysti hyvin poliittinen hierarkiaa tukeva paineiden päästöjuhla, jonka yhteydessä oli ollut aikaisemmin vanhempia mm munia palvovia hedelmällisuusrituaaleja ja shamanistisia sieluneläinten kohtaamisia psykedeeleillä mm jäniksen.

Pontius pilatuksen antaessa yleisön valita teloitettava tämä kohta viittaa vahvasti väärän kuninkaan päivään. Voi vain mielikuvituksen antaa lentää että Roomalaiset ovat yllyttäneet jotakin lahkojohtajaa julistautumaan kuninkaaksi, kansan innostumaan ja luulemaan vallankumousta todeksi, Hoosiannaa - ja sitten roomalaiset nauraen teloittaneet tämän.

Suomalaisilla heimoilla pyhän kuningas Karhun tappaminen, "palvominen", oli originaali pääsiäisjuhla ja ehkä jopa sumerinkin kevätjuhlaan vaikuttanut vaikute. Kielessämme jumalan palvominen tulee todellakin Karhun palvomisesta, kirjaimellisesti. 

Orfilaisuus on shamanistisen kristus-shamaanikultin välittänyt vanha kultti egyptiläisen, sumerilaisen, "juutalaisen" ja "kristinuskon" kristuskultin takana.  

  


Lähtökohta historiallisen Jeesus-skeeman eli liikkeen ristiriitojen dynaamiselle tulkinnalle: Jeesus liikkeenä kymmenien Jeesusten prosessina
  • Koska roomalaiset nöyryyttivät hurjalla verotuksella ja juutalainen eliitti mielisteli roomalaisia ja verottivat lisää omiaan, kansan usko temppeliin ja temppelin messias-kulttiin romahti. Toinen liike suuntautui Jeshua-liikkeeseen ("Jumalan valtakunta on täällä, me teemme elämästä siedettävän toisillemme") ja toinen aseelliseen kapinaan (joka tuhosi Jerusalemin rooman koston kautta). Jeshua-liike (alkuseurakunta) opetti sosialistista tasa-arvoa riistämisen keskellä ja selvisi helposti jerusalemin tuhosta temppelivastaisena vahvistuen maineeltaan ja yhdistyi gnostilaisuuteen. Kuitenkin Rooman Mithra-marttyyrikultti (verinen Mithra-Kristus) ja roomalainen eliitti (mm. roomalaisen gestapokenraali Paavalin avustuksella) tuhosi lopulta aidon "kristinuskon" eli Jeshua-liikkeen keisarin militaristisen kontrollin teologialla ja pappien totaalisella korruptiolla vainoissa. Verisesti ja brutaalisti.


Miksi sotilaspappien valtionkirkko ylläpitää Rooman sotakeisarien jumalapersoona-kulttia Suomessakin?

Siksi.



- If Jesus Never Called Himself God, How Did He Become One?

http://www.npr.org/2014/04/07/300246095/if-jesus-never-called-himse...




Symboleja ja vartauskuvia?

Jeesuksen vaimo-sana mainitaan aidossa tekstifragmentissa vuodelta 700.

        Tulkintoja riittää ja kymmeniä jeesusliikkeitä perinnekirjoituksineen:
  • In her major article released last week, Professor King defended the fragment’s authenticity, but acknowledged that — all previous sensationalism aside — “It is not entirely clear, however, how many women are referred to [in the fragment], who they are, precisely what is being said about them, or what larger issues are under consideration.”This is a very different message than was sent back in 2012. Professor King now acknowledges that all the references to females in the fragment might be “deployed metaphorically as figures of the Church, or heavenly Wisdom, or symbolically/typologically as brides of Christ or even mothers.” In other words, the fragment might not even conflict with Christian orthodoxy.


     
  •       It’s Back :

    — The “Gospel of Jesus’s Wife”

        and the State of Modern Scholarship

     










     II


Naisten rakastama maankiertäjä nimeltä Jeesus



Johanneksen evankeliumi on käänteisesti paras todiste Jeesukseen ja Magdalan Marian suhteesta. 
  • On seikkoja, jotka viittaavat Jeesuksen olleen oikea hahmo: hurjat ristiriidat teksteissä muokkauksina ja teksteissä luettavat "teologiset" peittely- ja muunto-yritykset oikean hahmon päällä.

Tässä evankeliumissa painotettu Jeesuksen ja miesopetuslapsi Johanneksen erityisesti korostettu suhde vaikuttaa vahvalta vastapropagandalta eli Rooman heteroseksuaalisuutta väheksyvää pakanakastelahkon edustajilla (lue paavalin tuomio avioliitolle ja heteroseksuaalisuudelle) oli hätä luoda Jeesuksesta pyhimysmäistä ja androgyyniä "Jumalan Poikaa" vastamielikuvana todelliselle naisten rakastamalle maankiertäjä-opettaja-Jeesukselle.

Naisten Jeesuksesta on Vatikaanissa väärennetty miesten mies, Kristo Pantokrator, Sotilaallinen Jeesus mieskulttina Mithras-verikastekultin ihanteiden mukaan.


 Markuksen evankeliumissa Jeesus estää vahvasti opetuslapsia olemaan kutsumatta häntä Jumalan pojaksi ja korostaa tavallisen elämän tärkeyttä eettisenä toimintana. Jeesus ei korosta omaa erityisyyttään vanhimmassa Markuksen evankeliumissa ja käy ennenkaikkea synagogainstituutiota eli pappiskulttia, juutalaista kirkkoritualismia vastaan. 
Eksegetiikassa evankeliumitekstejä luettaessa painotetaan ja avataan laajasti eri evankeliumitekstien sisältämien propagandapainotusten paljastamia vastaoppeja, alkuperäistä gnostilaisten kristittyjen oppeja, jotka tuhottiin lopulta verisesti keisari Konstantinuksen ottaessa valtiouskonnoksi roomalaisten sotilaiden mieskeskeiseen Mithrakulttiin sekoittuneen  "kristillisen" roomalaislahkon koko valtakunnan tehouskonnoksi ja uudeksi keisarikultiksi keisarin ehdoilla ja keisarimaisen jumalakuvan voimalla.




Toisenlainen traditiohistoria:

Magdalan Marian evankeliumi



Äiti-Marian eli Tahrattoman Ikuisen Neitsyen palvonta room.katolisessa ja ortodoksiessa kirkossa nousee suoraan Magdalan Marian syrjäyttämisestä äiti-Marialla.

Magdalan Maria oli kirkkoisille suurin opillinen vihollinen sillä hän perusti kristinuskon.
Markuksen evankeliumin alkuperäinen loppu on hävitetty ja se luultavasti liittyy ensimmäisen seurakunnan perustamiseen.

Eli äiti-Maria nostettiin taktisesti Rooman lahkon pakanallisen palvonnan kohteeksi jotta Magdalan Maria syrjäytetäisiin ja leimattaisiin huora-vertaukseksi. Äiti-Maria on myös vain Isis-jumalattaren toisinto ja kopio.

Israelissa on vanhin kristittyjen kotitemppelirakennus mutta Vatikaanin pyynnöstä kyseiseen kohteeseen ei päästetä turisteja. Magdalan alueen temppeli. Vatikaani on pyytänyt korvaamattoman rauniorakennuksen tuhoamista. 












     III


Mel Gibsonin veriooppera "The Passion of the Christ".

Elokuvassa kuvataan Nasaretin Jeesuksen kärsimykset kosmisen orgastisena ja eeppisenä tapahtumana. Kuin se olisi Jeesuksen työn päämäärä ja täyttymys jo ikuisista ajoista saakka.


Jeesuksen valjastaminen uskonnolliseksi ikoniksi on jatkunut 1950 vuotta. Ensimmäinen Marian ylläpitämä salainen alkuseurakunta ei uskonut esim ylösnousemukseen tai neitseestä sikiämiseen koska mitään tarvetta ei ollut, mutta kylläkin Jeesuksen opetukseen tasa-arvosta ja jumalallisesta inhimillisyydestä. Jeesuksen kiivas opetus on vaimennettu uskonnollisella rituaalimagialla: Jeesus on hyvä käyttöväline mitä myyttisempi ja etäisempi hän on jumalallisena olentona.

Pääsiäisenä Jeesuksesta paasataan "riittävänä uhrina". Eli enää verenhimonen Jumala ei vaadi uhria ihmisiltä koska Jesse olisi antautunut viimeiseksi uhriksi. Tämä dogma ei kumoa uhrimagiaa vaan tukeutuu siihen. Tämä ajatusmalli tukeutuu arkaaiseen magiikkaan, jossa henkiä ja esi-isiä täytyi lepyttää eli luterilainenkin Jumala on lepytettävänä entiteettinä aivan samalla viivalla kuin maahiset, Molok ja hiidet.

Jeesus ehtoollistuotteena on rauhoittava ja passivoiva pilleri, sillä kaikki on jo täytetty. Jeesus jätetään symboliksi ristille, varoittavaksi esimerkiksi liiasta yrittämisestä ja hänen opetustensa vaatimukset eettisestä ihmisestä voidaan vaimentaa vain synnintuntoa herättäväksi oheismateriaaliksi.



Vanhimmassa Markuksen evankeliumissa Jeesus suuttuu monta kertaa opetuslapsille kun nämä kutsuvat häntä Jumalan pojaksi. Historiallisin Markuksen evankeliumi kuvaa alkuseurakunnan originaalia suhdetta Jeesukseen: evankeliumi loppuu siihen kun opetuslapset lähtevät livohkaan. Lohtuna on vain opetus ja muistot.

Jeesuksen muistelu alkaa lähteä käsistä vasta kun Jeesuksen veriveli Jaakob kaappasi vallan Magdalan Marialta ja Pietarilta, kun rahalahjoitukset ja kansansuosio alkoivat kasvaa ryhmälle. Yhä vieläkin paavin istuimessa lukee "Kristuksen sijainen" Jaakobin vallankaappausjulistuksen seurauksena. Tokihan veljen on oltava nyt yhtä jumalallinen kuin isoveli-Jeesuksenkin, jota Jaakob kuitenkin piti tämän eläessä aivan hulluna.

Historiallinen Jeesus-kapinavirka pyrki ennen kaikkea reaaliaikaiseen, nationalistiseen, sosiaaliseen asennevallankumoukseen ihmisten suhtautumisessa toisiinsa. Jeesus vihasi suorasanaisesti ja kiihkeästi instituutioita. Pääsiäisen uhrautuminen oli hänelle vain valitettava umpikuja poliittisessa tilanteessa, jossa uskonnolliset kiihkoilijat ja tunteeton sotilasdespootti olivat vaarassa ajautua silmittömään verenvuodatukseen.

Ironiaa on se, että väkijoukkojen uskonnollinen touhottaminen ja spekuloiminen oli Jeesuksen poliittisen uhrautumisen pääsyy. Ja myös se, että Jeesuksen ja J.Kastajan visio maailmanlopusta ja uuden maailmanjärjestyksen ilmestymisestä oli niin lähellä että kuolema ei merkinnyt mitään.

Jeesuksen/jeesuksien kapinaliikkeen tärkeimpiä päämääriä oli uskonnollisuuden riisuminen eettisen ajattelun, olemisen ehtojen ja vastuullisuuden edessä. Uskonnollinen pessimismi maailmanloppupassiivisuutena ei kelvannut Jeesukselle missään nimessä. Mikään ei ole pyhempää kuin ihmisen tarve ihmisyydelle. Jos sinulla on kaksi vaatetta, anna toinen sitä tarvitsevalle.

Roomalainen verinen kristittyjen kultti eli marttyyrikultti oli/on vain Molokin palvojien historiallinen jatkumo Mitrash-kultin kautta. Vatlionkirkon ydin, joss yksilö on vain uhri pappiskultin roihuavassa vallanhimossa. 

Jeesus ei puhunut vertauskuvin.

Paitsi korostakseen konkretiaa, jota ihmiset eivät meinanneet uskoa konkretiaksi jeesusliikkeen/johannesliikkeen sosialismissa ja perinnäistapojen hylkäämäiseksi. Nyt Jeesus on vain kirkon kahlitsema huora "perinnepuheiden" ja pappien vallan junttaamisessa vastoin protestanttien vallankumousta Vatikaanin ja eliitin vallanhimoa vastaan.

Suosittelen pääsiäislukemistoksi kirkon hylkimää Markuksen evankeliumia, ilosanomaa lähimmäisen kohtaamisesta ja temppelin pappiskiltin hylkäämisestä.


"Kaikki kätketty on olemassa vain ilmi tuotavaksi,
salassa oleva vain siksi että se tulisi julki."





"Vantaan Tikkurilan seurakunnan pastorit rovasti Pirkko Yrjölä ja seurakuntapastori Kristiina Kartano ovat antaneet lausuntonsa Tikkurilan seurakunnan seurakuntaneuvostolle HNMKY:n avioliitto-opetuksesta. He ovat keskenään eri mieltä siitä, mitä kurssilla opetetaan naisen asemasta perheessä. Kartano sanoo, ettei ehdottomasti ole kokenut kurssia tasa-arvoa tai ihmisarvoa loukkaavana. Yrjölä puolestaan kokee, että koko opetussarjaan on sisäänkirjoitettu ajatus naisen alisteisuudesta mieheen nähden.

- Tätä perustellaan Jumalan tahtona ja luomisjärjestykseen kuuluvana asiana.



Historiallinen totuushan on se, että kristinusko on levitetty Suomeen vain väkivallalla ja uhkailulla.

Ehdottomalla, miehisellä hierarkialla. Alistaminen on nähty oikean totuuden ja elämäntavan väistämättömänä osana. Tuomion Jumalan toimintatapana.


Eivät suomalaiset aikoinaan huvikseen kääntyneet kristityiksi.

1100-1500-luvuilla kaikki kirkot olivat maalattu täyteen punahehkuisia helvetti- ja demonikuvaelmia. Tuomion pelko ja uskollisuus kuninkaan sotaisalle kulttuurille opetetaan vihan ja häpäisyn kautta. Alistuminen ja totteleminen on kirkon perusjäsenen tärkein tehtävä, josta saa kiitosta. Varsinkin naisen täytyy tietysti hyväksyä miehisen uskonnon suoma rooli, jotta saa ihailua.

Kirkollinen kulttuuri muokkasi suomalaisen kulttuurin nykyiseksi häpeäkulttuuriksi. Häpäisy kinkereillä, kirkonkirouksilla ja jalkapuilla tuli osaksi kulttuuria. Häpeä yhteisöstä erotettuna tai mukaudu valtaapitävien tahtoon.

Väkivalta on hyvin "luonnollinen" osa perinteistä kristinuskoa eli eliitin hegemoniakeinoja Suomessakin. Monokulttuuria. Kirkkovaltio.
Kirkon piispojen suojelemat Vatikaani-lahkot

  • Järkevä ja rakastava lapsen ruumiillinen rankaisu ei ole väkivaltaa, opettaa Helsingin Nuorten Miesten Kristillisen Yhdistyksen (HNMKY) julkaisema teos Conscious marriage – How to improve your marriage. Kirjassa kirjoitetaan, että "lapsen fyysinen rankaisu on Suomen lain mukaan kielletty, mutta se on pääasiassa oikeusistuimia varten". HS

Suurin ongelma protestanttisen ihmiskuvan kehittymisessä ja kirkon päivittämisessä on luterilaisten piispojen luumuilussa. Mitään selvää pesäeroa ei ole tehty perverssin keskiaikaiseen ihmiskuvaan. Kirkolla on passiivinen asenne liberaaliin ajatteluun: periaatteessa kirkko kannattaa liberaalia ja humanistista ihmiskuvaa mutta aktiivisesti tukee perinteistä mm. saatana-kuvastoa ja helvetin akronyymejä virsilauluissa.

Piispojen mielestä parasta kriisinhallintaa on ongelmien siirtäminen. Kunnes eläkeikä antaa suloisen vapahduksen ristiriidosta ja vastuusta.

Piispojen mielestä käskyt ja käsitykset ovat sinänsä ikuisia, kun on vain uskonvarmuus perinteen ja dogmien kautta. Jatkuvuus ja taipumattomuus kirkkokulttuurissa tuntuu olevan kirkon keskushallinnon tärkein huolenaihe kuin museonjohdolla, ei suinkaan uskonnon inhimillisyys, sovellettavuus ihmisten eksistentiaalisiin tarpeisiin tai ymmärrettävyys tässä ajassa.
  • "Muuttumaton" usko ja varma oppi on suurin uskonnollinen fantasia, joka tuo häkellyttävän tuhdin varmuuden. Todellisuuden kustannuksella.

 

On kuvaavaa, että ev-lut kirkkoa ja protestantismia halveksivat lestadiolaiset tarvitsevat niin kiihkeästi valtionkirkkoa. 

Koska se on valtasysteemi, valtaa, arvovaltaa, loistava kulissi oikeistolaiselle elitismille. Eliitti ei tunne moraalia ja rakasta valhetta.  

Ev-lut kirkko ei olekaan tässä valtapelin vyörytyksessä lähelläkään protestanttista uskontovallan murskaamista vaan oieksitolainen salaliittoa tiiviisti vapaamuurarien salaliittoja siunaamassa.
Lestadiolaisten hyväksikäyttävä asenne paljastaa kirkon todellisen olemuksen niin täydellisesti. Lestadiolaiset miehet palvovat vain valtaa, jumala on vain vallan nimi heille.

Homot ovat yhä uhka pyhälle perheinstituutiolle ( jota käytetään institutionaalisen valtarakennelman esikuvana Vatikaanin muutettua seksikielteistä teologiaa valtionuskontona), Jumalan Pyhä Kolminaisuus on yhä maskuliininen kolmen äijän työryhmä ja äiti Maria on yhä ikuinen neitsyt uskontunnustuksissa.

Miehisyys ja miehen seksuaalinen vapaus on sidottu moralismilla, valevapaudella ja valevastuulla - machoimagon kautta psyykkisesti ladataan ja selitetäön hegemonikulttuurin väkivaltainen sensuuri ja pakkouskonto kouluissa. Moralismi on aina epäloogista suggestiota, kun kunnioitat epäseksuaalista jeesusta saat nussia ympöriinsä jos kunnioitat perhekulttia kirkon suojelemana statusylennyksrnä.

Moralismi on statuspeli.


 Kitch-uskontokimallus pelastaa nykyhetkeltä ja kirkon elämälle vierailta perheideaaleilta. Kirkon ihanteet ja vaatimukset ovat muikeassa ristiriidassa ja synnyttävät lamaannuttavat kognitiivisen dissonanssin: jumalallinen erotetaan maallisesta korostaen kirkon valtaa dissonanssin hallitsijana.

"Jos mahdollista vielä pahemmin keitti yli uutinen samaisen Helsingin NMKY:n viime vuonna julkaisemasta englanninkielisestä parisuhdeoppaasta, jossa vanhempia suoraan kehotetaan pahoinpitelemään omia lapsiaan. Että on suurempi synti jättää ruumiillinen kuritus tekemättä kuin tehdä se." - Jyrki Kasvi


Fundamentalistin elämänhallintaa leimaa julman rajan paradigma.

Kun fundamentalistisesti uskova ihminen kokee "pelastusvarmuuden" tai "perussyntisyyden" tms, hän kokee olevansa Jumalan edustaja tietäessään varman totuuden lähes kaikesta. Epävarmuus väistyy ja kaikki tapahtuu varmuuden ehdoilla. Hintaan mihin hyvänsä. Fundamentalismin turvallisuus perustuu varmuuden magiaan.

Tärkeintä on
varmuus ja valta, ei vuorovaikutus.
  
Turvallisuudentunne on kytketty muuttumattomuuteen ja arvaamattomuuteen. Kaikki on arvotettu, epävarmuudesta voi luopua.
"Kun tiedetään hyvä, tiedetään paha."
Kun tiedetään kuinka kelvata tuomitseville jumaluuksille, tiedetään pelastukeinot.
Ja kun tiedetään pelastuskeinot, tiedetään uhkaavat asiat ja kadotus.

Fundamentalisteille on tärkeämpää todeta lapsen tottelevaisuus ja normitettu kiltteys kuin tietää, saako lapsi tarpeeksi läheisyyttä ja ymmärrystä. Fundamentalistia ei häiritse, toimiiko ihminen, esimerkiksi lapsi pelosta vai itseymmärryksestä, kunhan toimii niin kuin pitää.


Fundamentalismi on valojen ja varjojen korostamista häilyvyyden kuilun reunalla. Varmuutta harhoista, tottelevaisuutta ilman tietoa.


Fundamentalismin taustalla on usein ihmisen identiteettityhjiö. Anomalia. Kun oma persoonallisuus on määrittelemätön ja ristiriitaisten jännitteiden hajottama, on tietoisuuden selventämisen, kontrasti korostaminen ja yleinen kapeuttamisen ratkaisu käänteinen itsetuntemukselle; itsetuntemusta ei yksinkertaisesti tarvita kun saadaan varmuus omasta kelpaavuudesta ideologisen määrittelysysteemin kautta.

Huomio kiinnitetään ulkomaailman arvottamiselle ja oman roolin saavuttamiselle ulkoisen määrittymisen ja ryhmään leimaavan tyylin kautta. Selkeyttä ja mustavalkoisuutta korostettaessa saadaan selvä roolitehtävä, joka pelastaa kaaokselta ja epämääräisyydeltä. Jos haluaa olla jonkin puolustaja, on oltava valmis olemaan kaiken muun vastustaja.

Fundamentalisti haluaa korostaa havaintomaailman kontrasteja, niin moraalisia kuin tyylillisiä määritelmiä. Kun ihminen ei pysty sisäisesti kokemaan itseään yhtenäiseksi eikä ymmärrä raatelevia jännitteitä lapsuudestaan, hän haluaa ulkoisten määreiden luovan hänelle selkeän rooli-identiteetin.


Persoonaa hajottavat jännitteet
valjastetaan ja ulkoistetaan ns.  hyvän ja pahan taisteluksi eliitin hallintakoneistossa. Henkistä kasvua ei tarvita eikä haluta valmiiden asetelmien maailmankuvassa.

Tällöin ihanteita, toiveita ja moraalisia tavoitteita kirkastetaan ylimaallisesti pelastavaksi pois jostakin tavallisesta tai tuhoavasta. Ja aina kun korostetaan ideologisesti ihanteellista, kontrasti lisääntyy väistämättä myös synkällä puolella. Ulossuljettu demonisoidaan, siitä tulee uhka varmuuden tuntemuksille ja puhtaalle uudelle minuudelle.

Yleensä uskonnollinen fundamentalisti korostaa julkisesti ns positiivisia uskonelementtejä tavoitteissaan, mm pelastusta ja armoa. Mutta luoja varjelkoon niitä, jotka eivät suostu ottamaan armoa koko opin painolla sellaisenaan vastaan.
 
Mitä "puhtaampi" valon puolustajan fantasia, sitä demonisempana on nähtävä varjojen edustajat.


Mm. "Jumalan luomisjärjestys" antaa selkeän pseudologiikan ja puahtausfasismin, jolla normeja voidaan järkeistää. Näin on ollut ja näin on oleva, muuta väittävä uhmaavat Jumalaa.

Heteroseksuaalit edustavat "Jumalan unelmaa" ja homoseksuaalit jotakin luonnonvastaista. Dinosaurusten on oltava 6000 vuotta vanhoja koska niin on Tooraa tulkittava. Koulujärjestelmämme on alistettu uskonnolliselle terrorille sillä evoluutio-opetus kouluissa on tahallaan sabotoitu  niin että lapset eivät voi ymmärtää tieteen logiikkaa ja evoluution tuhansia mekanismeja vaan saavat outoja faktoja ilman ymmärrystä.


Pelastushistorian eeppinen kokonaiskuva "vaatii" eheän ja selkeän kuvaelman Jumalan päämäärätietoisuudesta ja Raamatun "johdonmukaisesta" sanomasta. Tämän '"selkeyden" vaatimuksen alle uhrataan sitten logiikka, historiaopetus uskonnollien eliitin terrorista, kirkon osallisuudesta fasismiin Suomessakin ja ymmärrys ihmisen sosiologisesta ja psykologisesta kehityksestä. Tarinasta tulee tärkein kaiken kehys, sanomasta vain lavaste.

Äärimmäisen selkeät rajat muuttuvat tosielämässä helposti sangen julmaksi kohteluksi erilaisia ja jumalattomia kohtaan. Suorastaan ahdistus leimaa kaikkea vuorovaikutusta ihmisten kanssa, jotka toimivat eri tavalla, ilman uskonnollista varmuutta ja yhteisöltä kerjättäää hyväksynnän leimaa. Julmat rajat on pystytettävä suojaamaan puhdasta ja häiriintymätöntä elämänhallintaa. Jotta kuuluisi oikeamielisten joukkoon, on nähtävä ulkopuolelle tuomittavat ihmiset.

 
Siksi väkivalta ja alistamissuhteet ovat niin tärkeää: murtaa yksilön vapauden mahdollisuudet ja subjektiivinen tahto ryhmän jäykkien normien alaisuuteen. Häiriötekijöiden ja toiseuden likvidisoimista.

Mm. lapset ja naiset ovat olleet uhka erilaisuudessaan, mikä on tulkittu tottelemattomuudeksi ja kapinaksi kristillistä järjestystä ja miehistä jumalkuvaa kohtaan. Miehen seksuaalisuus on ollut ainoa ihailtu seksuaalisuuden muoto keskiaikaisessa ihmiskuvassa. Alkuperäinen äitimaan ja naisen palvonta on kuopattu kenraalien uhrautumisen ohjelmoinnin eli kirkkouskonnon alle.


Syyllisyys ja avuttomuus ovat alistujalle hyviä tunnetiloja patriarkaalisen järjestyksen edustajan mielestä. Muu on kauhistuttavaa kapinaa Jumalaa ja Jumalan edustajia, pappia tai miestä kohtaan.

Väkivallan ja "järjestyksen" tuottama vallantunne valtaa edustavalle on naamioitu perinteisesti kristilliseksi "vastuuksi" ja "turvalliseksi" hallinnantunteeksi, tehtäväksi. Lapsen ja alistuvan naisen rooli on hyväksytty vain tiukan normatiivisen moraali-ihanteen kautta eli yksilölle on annettu mahdoton rooli toteuttaa uskonnollisia puhtausfantasioita. Naiselle on sitten luovutettu valtaa alaspäin nimenomaan lapsen (kasvattamisen) suhteen. Kiltti lapsi saa kiitosta, tuhma lapsi pikatuomion.
 
Varsinkin seksuaalisuuden väheksyminen on suoraan verrannollinen ihmisten omaan ahdistukseen oman seksuaalisuuden hahmottomuudessa. Sen runnova ohjaaminen ja kompulsiivinen rajaaminen, kaikki varhaiset osatekijät lapsen syyllistämisessä ja avuttomaksi tekemisessä ovat vuosituhansia vanhoja ja tehokkaita keinoja "sosiaalistaa" yksilö, neutralisoida ja ehdollistaa lapsi varhain heimon ja ryhmän tottelevaiseksi jäseneksi. Varsinkin naispuoliset kristityt.


Ev.lut. kirkko, siis sen miehiset piispat Jumalan armosta ja Pyhän Hengen päämäärätietoisesta succestiosta, tukevat jatkuvasti rahallisesti ja ilmaisilla kiinteistöoikeuksilla mm vanhoillislestadiolaisia, joilla on yhä tiukka patriarkaattinen perhe- ja helvettiopetus myös lapsille. Useat viidesläiset "kristityt" käyttävät samaa pelottelun didaktiikkaa lasten kasvatuksessa mm nuoriso-ohjaajina leireillä ja pyhäkouluissa ympäri Suomen. Se on rankan luokan henkistä väkivaltaa, jolle piispat ummistavat silmänsä. Mutta toki sillä saadaan uskollisia, vapisevia ja maksavia jäseniä kirkolle ja sen helmoissa hautuville järjestöille.

Pieni väkivaltahan ei haittaa kun uhkana on helvetin ikuinen kadotus.

Se, että nykyisinkin luterilaiset piispamme pitävät seksuaalirikollisiksi tuomittuja pappeja kirkon työssä ja päästävät nämä pedofiilipapit myös perhetilaisuuksiin kertoo myös valtakulttuurin perinteisestä dikotomiasta: papeille annetaan anteeksi asioita, joita normaaliyhteiskunnassa ei hyväksytä. Pappia ei saa tuomita koska hän edustaa Jumalaa. Papeillahan oli automaattinen vapautus ylinopeussakoistakin yms sakoista aina vuoteen (muistaakseni) 1997 saakka.


   Arhi Kuittinen






 




"Te olette hylänneet Jumalan käskyn
ja noudatatte ihmisten perinnäissääntöjä."







 EU:n esikuva

Vatikaani - Italian mielenosoitusten, salaseurojen 


ja kaaoksen
polttopiste

  




Vatikaanin perilliset:

Alex Gibney isn’t just one of America’s most prolific documentary makers, he’s also one of the best. He’s taken on whistleblowers (We Steal Secrets: The Story of Wikileaks), corporate corruption (Enron: The Smartest Guys in the Room) and the war on terror (Taxi to the Dark Side), for which he won an Oscar for best documentary. Esquire has described him as “becoming the most important documentarian of our time”.

http://www.theguardian.com/film/2015/jun/28/alex-gibney-going-clear-scientology-and-the-prison-of-belief-interview-documentary-film







Kun papit kieltävät kuolemasta









Vappu, hautausmaa,

orgiat ja mutantti
























Lisää kirjoituksiani uskontokäsityksistä
ja kristinuskon muokkaamisesta






Early Christians believed all necessary knowledge was in the Bible and thus closed down schools, burned books, and destroyed libraries.
CHURCHANDSTATE.ORG.UK























.

3 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Pääsiäisen taustalla Kybele-kultti.
Roomalainen valtion Kybele-äiti/jumalatarkultti jatkui Vatikaanin naimattomassa pappiskultissa ja pappisolemuksen sakramentissa: Kybelen papit kastroivat itsensä joten temppelin varat pysyivät vain miesten eliittipiirissä. Kirkkoa kutsutaan korostetusti äiti-kirkoksi suoraan Kybelekultin funktion mukaisesti. Tästä on jatkumona Vatikaanin korostus että pappi ei saa koskea saastaiseen kuolevaiseen naiseen vaan omistautuu vain suurimmalla uhria vaativalle äitihahmolle.

Kybele vaati palvojiltaan verisiä uhrimenoja Poika-/rakastajansa kuoleman ja Pojan keväisen ylösnousemuksen rituaaleissa. Neitsyt Maria on suora kopio uhria vaativasta Kybelen Äiti-hahmosta. Neitsyt Maria onkin Vatikaanin palvonnan tärkein kohde asiakaskunnan saavuttamisessa ja Kybele on käytännön ihmisten kosiskelussa tärkeämpi kuin Mithra-kultti vaikka tavallaan nyt Mithra-papisto käyttää Kybele-kulttia Mithra-Jeesuskultin ylläpitämiseksi

. kirjoitti...

http://itccs.org/2014/04/20/easter-proclamation-abolishes-the-papacy-common-law-court-and-covenanted-christians-issue-joint-statement/

teroristi kirjoitti...

Todella hyvä storia. Jäljelle jää yksilön uskon nälkä, jota moninaiset "autoritääriset" tahot tyydyttävät, sitten sitovat ja lopulta ohjaavat. Vettä ja leipää. Mutta mikä uskomus/uskonto olisi luomua ja hedelmäistä, vapauden kasvua.

Animismi 👍🏼😊