perjantaina, maaliskuuta 13, 2015

YLE:n "ehdokashaastattelut" ovat manipulaatiota, mediasotaa

    YLE:n "ehdokashaastattelut" ovat manipulaatiota, mediasotaa.

    Vaaligalleria on vähättelygalleria, leima YLE:n suurten vaaliohjelmien roskiksessa.

    ja yleisradiolain vastaista erottelua - sen lisäksi, että hallintoneuvosto on taas kieltänyt toimittajia haastattelemasta ja antamasta keskustelulle tilaa samassa tilassa yhtä aikaa pienten ja suurten puolueiden ehdokkaita ettei syntyisi vaihtoehdon mielikuvaa keskustelussa. 

    4 min haastateltavia vain pilkataan kellonajalla ja heistä luodaan mielikuva että ovat vähämielisiä kun saa vastata vain yhdellä lauseella kysymykseen, ihan vain propagandasotaa suurpuolueiden vallan ja tilan korostamiseksi.

    Sitten myös 4 minuuttia tulisi riittää kaikille puolueille YLE:n kanavilla, yle ei saa päättää ja lavastaa vaalien tulosta etukäteen. Nyt lavastus on täydellinen, näin luodaan alamaiskulttuuria, eliitin staasista

    Aivopsu on hyvin yksinkertaista. Uskot vain hegemonian antamat leimat ja sillä sipuli, et edes odota tasa-arvoista asemaa ehdokkaille kun uskot ehdollistamisen eliitin hyväksymistä puolueista. Perussuomalaisetkin on muokattu nyt 100% eliittiystävälliseksi puolueeksi Vatikaanin uskollisen ihailijan avustuksella.











    http://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaalit2015/













        

Ei kommentteja: