perjantaina, kesäkuuta 12, 2015

Arkeologian rajautuneisuus ja visuaalinen matematiikka



Se, mitä länsimainen arkeologia selvästi halveksii ja vähättelee muinaiskohteista on niiden visuaalinen matematiikka eli geometria. Numeropeli on ollut pyhää mm Sumerilaisille ja Stone Hengen rakentajille.

Aina kun kuulet puhuttavan "Elämän puusta" niin se alunperin tarkoittaa sumerilaisten kaavapuuta, elämänpuun numeroteoriaa ja numerokaavaa "puuna". Platon, Pythagoras, Sokrates olivat ensin mesopotamialaisessa yliopistossa opissa sumerilaisen perinteen kautta kulkeneen tiedon pohjalta, ensimmäisessä maailman yliopistossa ja sitä harkitun valehdellen väitetään kreikkalaiseksi tieteeksi. Numeromagiaa suoritettiin tieteellisillä ehdoilla ja näin syntyi "länsimainen matematiikka".

Apollo-kultti taas viittaa tiedon lähteeksi yöttömän yön Pohjolaa, Hyperboreaa.

Museovirastolle on esitetty joo v 2000 jätinkirkkojen astronomisia linjauksia temppeleinä mutta museoviraston edustajat käytyään kuulemassa  siviili-insinöörin esitystä raunioiden äärellä, eivät reagoineet lainkaan ja useita Euroopan vanhimpia kivikauden raunioita on sen jälkeen tuhottu museoviraston poliitisen välinpitämättömyyden vuoksi. 










Suomalaistyylinen tikari Stone Hengestä - Stone Henge nuorempi kuin suomalaiset astronomiset temppelit "jätinkirkot"



 


http://www.gogeometry.com/wonder_world/golden_rectangle_stonehenge.html


http://www.brian-curtis.com/text/stonestatement.html











Elämän puu

http://www.assyriatimes.com/assyrian/knowledge/the-fascinating-balanced-sacred-assyrian-tree-of-life/3426





Monet kivirivit ovat trigonometrisesti suhteessa toisiinsa


https://www.google.fi/search?q=neolithic+carvings&num=100&newwindow=1&safe=off&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB4QsARqFQoTCL37hdygj8YCFQGaLAodbWIC1A&biw=1280&bih=694




https://squirrelbasket.wordpress.com/2013/06/24/from-the-non-digital-archive-breton-megaliths-1975/





Ei kommentteja: