maanantaina, heinäkuuta 13, 2015

Ajaako Saksa Amerikan ja pankkiirien käskystä sotilasjunttaa Kreikkaan

As German newspaper Die Welt writes today, the real reason Greece was blackmailed and coerced to sign a deal was to avoid breaking the NATO front against Russia.


Ajaako Saksa ja Suomi Amerikan, Nato-kenraalien ja pankkiirien käskystä sotilasjunttaa valtaan Kreikassa tai 70-luvun sotilasjuntta-klaanien kenraalien salaisesti tukemaa euro-teknokraattia valtaan?
 Forbes

Germany's Plan To Rescue Greece:
Wars Have Started Over Less Than This




Kuinka harva prosentti suomalaisista tietää jo tämän Kiovan sodasta itäisiä osiaan vastaan - minkä Ilkka hyväveli Kanerva tunnustaa pitkällisen Venäjä-manauksen jälkeen

Kanerva: Puola ja Liettua ovat jo toimittaneet aseita Ukrainaan

Eurooppa = Nato-EU, sotilaallinen projekti pankkeja ja Kiovan natseja pelastamalla.



Greek Civil War Might Start if Austerities Continue – French Media


Hajota ja hallitse - kriisin aiheuttajat saavat esiintya nyt "ratkaisuntekjänä", demokratian tuhoajaan: latinalainen Amerikka on ollut pörssiyhtiöiden ja CIA:n terrorin kohteena 70-vuotta - jotkut USA:n terrorin kohteena 150 vuotta.

Jos Suomi aikoo maksaa Kataisen ja Urpilaisen valheet ja takaukset (Suomen pankin kautta ilman eduskunan lupaa), olemme kohta väh 140 miljardin kusessa. Meidän on tehtävä islannit ja kieltäydyttävä maksamasta mitään sillä Kreikka, Italia ja Suomi vietii laittomasti euroon.



V kuin pelkuri


David Einhorn Says Varoufakis "Must Not Be Familiar With The Tyler Durden School Of Negotiation"



Varoufakis toimi ministeritoilailua ennen EU-yliopistossa, joka on totaalisen korruptoitunut ja tuottaa euromyönteistä fuulaa, joten ei ole mikään ihme että V oli polvillaan Merkelin edessä.



Eurooppa toistaa Latinalaisen Amerikan virheet

Kuningattaren veronkiertoparatiisi London City on pumpannut ei-euromaana EU:n ja "estottoman" eurosysteemin kautta paljon nopeasti liikkuvaa eliitin ja mafioiden rahaa ja nyt on luonnollista irtautua kun USA-Saksan lebensraum-eduntavoittelu paljastuu kaikille.

EU kielsi Kreikalta suuryhtiöiden verotuksen korotuksen ja veronkiertäjien tilien ratsaamisen europaratiiseissa - joka vaiheessa.

Englantilaiset ovat nyt pelästyneet syvästi Saksan julmuutta Kreikan pilkkomisessa ja laittomassa euroon liittämisessä.  Vaikka London City onkin euron ulkopuolella oleva suunnaton vampyyri koko eurotuhoa painavasti aiheuttamassa.

" Has anyone noticed the eerie paucity of news emanating from the other hard-luck nations of the EU, namely Spain, Portugal, Italy, and Ireland? The money hole that these deadbeats are in makes Greece look like a dimple in the sand.

http://www.zerohedge.com/news/2015-07-13/even-players-are-losing-faith-their-own-shenanigans



“Blame the Greeks”

– 5 Persistent Myths





An historic betrayal has consumed Greece. Having set aside the mandate of the Greek electorate, the Syriza government has willfully ignored last week’s landslide “No” vote and secretly agreed a raf...
   globalresearch.ca




100 irlantilaista tutkijaa:

Kreikan ei kannata seurata Irlannin mallia







History of Greece 1970

The Rise of the Junta




Eurojunta:



















Police State Playmobile










Ei kommentteja: