maanantaina, heinäkuuta 13, 2015

Valtamedia tunnustaa Kiovan natsit

Valtamedia tunnustaa Kiovan natsit mutta kierosti ja lukijoita pettäen.

Tämä esitetään sisäisenä ongelmana vaikka on Amerikan nostamaa ja rahoittamaa EU:n tuella.

Valtamedia sensuroi fasismin rahoittajat Kiovassa.

Ukrainan länsiosassa äärioikeistolainen vapaaehtoispataljoona Oikea sektori on ajautunut useita kuolonuhreja aiheuttaneisiin tulitaisteluihin viranomaisten kanssa. IL

Massamedia ei kerro että EU, nato-Puola ja CIA rahoittaa ja kouluttaa näitä natseja, joita ei muka ollut päätoimittajien sensuroimana. Vasta kun natsit ryhtyvät vallanhaluisiksi ja kostoretkelle läntisellä puolella Ukrainaa niin natsit ovatkin yllättäen olemassa Bliderberg-päätoimittajien tutkassa.  Valtiomme lykkii veronmaksajien rahoja ja arvovaltaa EUn kautta Kiovaan CIA:n nukkehallitukselle. 

Kiovan natsiryhmät ovat nyt hetken natsimyönteistä nukkehallitusta vastaan mutta he suorittivat asellisen vallankaappauksen vastoin YK:n sopimuksia ja saattoivat maan Amerikan sotapolitiikan ja geopoltiiikan hyökkäysmoodiin itäisiä kaupunkeja vastaan jotka eivät vallankaappausta hyväksyneet.



  • The Guardian

    The Azov causes particular concern due to the far right, even neo-Nazi, leanings of many of its members. Dmitry claimed not to be a Nazi, but waxed lyrical about Adolf Hitler as a military leader, and believes the Holocaust never happened.




Jokaisen perussivistykseen tulisi tietää maailmanpolitiikasta, että Osama bin laden ja Saddam Hussein olivat CIA:n kouluttamia agentteja. 





Telegraph

Far-Right group Pravy Sektor challenges Ukraine government after shootout


An armed standoff between government forces and the group entered its second day after a confrontation between Pravy Sektor and men loyal to a local MP critical of the group turned violent






Massacre in Odessa: The Inevitable Result of a Government Full of Ukranian Neo-Nazis


The U.S. has fully supported a right-wing government which glorifies fascist leaders and is tied to the recent killings in Odessa.








MH-17 Case Slips into Propaganda Fog
 

By Robert Parry






















Hajota ja hallitse - kriisin aiheuttajat saavat esiintya nyt "ratkaisuntekjänä", demokratian tuhoajaan: latinalainen Amerikka on ollut pörssiyhtiöiden ja CIA:n terrorin kohteena 70-vuotta - jotkut USA:n terrorin kohteena 150 vuotta

Eurooppa toistaa Latinalaisen Amerikan virheet
















#Kiova #ukraina #ukraine #stubb #juhasipilä #sipilä #keskusta #eu #nato #ssshallitus #soini #persut #kokoomus #rkp

Ei kommentteja: