lauantaina, elokuuta 01, 2015

Suvaitsemisen hysteria ja lakien kumoaminen


Suvaitsemisen hysteria ja lakien kumoaminen.

Ei ole oikeudenmukaista jos valtio antaa imaamien ja saudirahoittajien ohittaa valtion lait sharia-lailla ja poikien sekä tyttöjen silpomisella.

Verorahoilla ja rehtorien sekä Supon osoittamina imaamit lisäksi opettavat Suomessa tytöille pakkouskonnonopetuksena että "nainen on miehelle alisteinen" ja että epäpuhtaan pakanan kanssa ei saa mennä naimisiin tai sänkyyn. Humanismi ei ole rasisteille antautumista eliitin käskystä.

Älkää käyttäkö humanismia väärin eliitti-klaanien valtapelissä ja mediasodassa, kansalaisten mediamanipulaatiossa, valtion tuhoamisessa plutokratian ja öljyrahan alle.

Supo uskonnonopettajana

- tämä on fasistista uskonnon ja valtion yhdistämistä, vuodesta toiseen:



Suomen valtiolla on vain yksi tehtävä:

" ajaa suomalaisten etua ja edistää suomalaisten yksilöiden hyvinvointia ja turvallisuutta kaikin keinoin eliitin ja suuryhtiöiden mielivaltaavastaan. Sama koskee viranomaisiamme, poliisia ja armeijaa.

Tänään olemme saaneet uutisia erään ulkovallan suomalaisiin kohdistamista pakkotoimista, joilla takavarikoidaan suomalaisten varoja ja omaisuutta, ja estetään heitä harjoittamasta elinkeinoaan. Jätän tarkoituksella tuon ulkovallan nimeämättä, niin pahimmatkin idiootit ymmärtävät että kyse on itse asiasta, ei ilmansuunnista.

Nämä Suomen kansalaiset eivät ole missään syyllistyneet mihinkään rikokseen tai rikolliseen toimintaan. Ulkovalta rankaisee heitä, koska se arvelee heidän tuntevan vihollisikseen nimeämiään henkilöitä. Ulkovalta on myös myöntänyt, etteivät nämä suomalaiset ole syyllistyneet mihinkään kyseisen ulkovallan vastaiseen toimintaan, vaan että tällä on tarkoitus pelotella muita henkilöitä Suomessa ja muualla. Näin siis ulkovalta."





Mustajärvi: Puolustusministeri lietsoo epävarmuutta
Puolustusvaliokunnan jäsen Markus Mustajärvi (vas.) pitää puolustusministeri Jussi Niinistön (ps.) puheita "pienten vihreiden miesten" maihinnoususta poliittista ilmapiiriä turhaan kärjistävinä. Mustajärven mukaan Suomeen ei kohdistu mitään erityistä uhkaa.


Arhinmäkeläiset vain luovat fasismia tukemalla naton vallankaappauksessa Suomen armeijassa, hyväksymällä Kiovan vallankaappauksen ja toimimalla euroterrorin tukena oikeiston ideologian tukena 


--Only a renewed, more radical left will work against nationalism
 







Järki, missä on järki kansalaisten puolesta?




  • On the Ground in Russia






.

Ei kommentteja: