torstaina, maaliskuuta 14, 2019

Fasisti Hjallis Harkimo puhuu - vaalit


"Jossain vaiheessa ammattiyhdistysliike täytyy räjäyttää. Sanon aika radikaalisti. Sanon aina niinkuin ajattelen. Emmä viitti puhua sotesta. Se on niin monimutkaista. "
- Tuusulan Kokoomuksen kevätkokous 2016. Poliittista katsausta esittämässä Hjallis Harkimo.

Oikeistolainen rankaisukulttuuri ei ole ratkaisukulttuuria.



II
"Seuraava kokoomuksen antikristus oli Royal bank of Scotlandissa, keinottelupankissa, joka sitten vaati veromaksajilta 210 miljardia euro. Rkp-kokoomuksen silmissä tämä on sankaritarina suurien huijareiden onnistumislegendoissa."



III

- Jenkeillä tästä on kokemusta I maailmansodan ajalta, jolloin "eurooppalaisilta salaa" tapettiin 25 000 ammattiyhdistysaktiivia. Samoin Saksan natsien kaapatttua vallan 1930-luvun alkupuolella he ensi "sankartöikseen" raivasivat elämästä 15 000 ay-aktiivia. Tälläista tämä äärioikeiston "demokratia" on muun muassa ollut.
    - Pentti Peltonen












”Kyse on loppujen lopuksi siitä, kuinka huonot velat jätetään maksamatta”, sanoo taloustieteen professori Michael Hudson.
SUOMENKUVALEHTI.FI












Hennalan vankileirillä vuonna 1918 oli yli 2 000 naista. Heistä 218 ammuttiin ilman oikeudenkäyntiä. Toukokuussa 1918 ammuttiin 218 naista ilman oikeudenkäyntiä…
KANSANUUTISET.FI






















Pirkko Marjatta Turpeinen-SaariTilnne alkaa Muistuttavan enemmänkin 1918 aikoja.

Nöyrät suomalaiset ovat valmiitä herran pelossaan alentamaan omia palkkojaan ja yksin taistelemaan työnantajia vastaan ilman ay-liikkeen tukea. 
Porvarillisen median totaalinen ylivalta on tehnyt suomalaisista tietämättömiä kuten lukutaidoton osin feodaalisissa oloissa elävä köyhälistö 1900-luvun alkukymmenluvuilla. Sen sijaan, että vaadittaisiin edes alkeellista verotuksellista tasa-arvoa pääomatulojen verotuksen nostamiseksi edes EU:n keskitasolle tai ylipäätään verotulojen lisäämistä progressiota korottamalla, ollaan valmiita nöyryyttämään eläkeläisiä, vammaisia, koululaisia ja päiväkotien lapsia. Subjektiivisen päivähoito-oikeuden peruminen on merkittävä ihmisoikeuskysymys. 
EU:hun liittymällä oltiin valmiit luopumaan itsenäisyydestä ja liittoutumattomuudesta.
Nykyinen hallitus pääsi valtaan peittämällä vaalikeskusteluissa ennen vaaleja aikeensa. Sipilä vaikeni tavotteistaan. 
Presidentti Niinistön tavaton pyrky Yhdysvaltojen läheisyyteen lähentelee säälittävyyttä. Hän ei vieläkään ole paljastanut tietävänsä, että Ukraina on muuttunut USA:n siirtomaaksi. Hänen ainoa merkittävä tapaamisensa USA:n matkalla oli Viktoria Nulandin, Ukrainan vallankaappaushallituksen mahdollistajan, tapaaminen. Ei ihme, että Niinistö usein sijoitetaan korruptoituneen Poroshenkon ja kaunaisten balttien seuraan kv paneleissa ja tapaamisissa. USA edellyttää harhaista Venäjä-vihamielisyyttä, jonka myötäilijäksi presidenttimme valitettavasti asettuu. 
Vasemmisto ei vieläkään käsitä, että todelliseen demokratiaan ei ole oikotietä. Keskustelut, opiskelu, todellisen yhteisöllisyyden ja aitouden tavoittaminen vie aikaa ja vaivaa. Jos kolulaitosta sallitaan kehitettävän sellaiseksi, että siellä ei tarvitse opiskella historiaa, on selviö, että vallalla oleva rahan ja viihteen valta kasvaa ja tyhmyys sementoituu. Toistamme väkivaltaista sotiin perustuvaa maailmanhistoriaa, johon olemme tähän mennessä osallistuneet usein väärällä puolella.























































1 kommentti:

Nimetön lukija kirjoitti...

Miksi liioittelet aivan liikaa? Se vie uskottavuutesi. HArkimon mielipide voi olla hölmö, mutta jos tuo on fasismia (etsipä määritelmä) niin mikä nimitys annetaan vaikkapa Hitlerille tai Breivikille? Koska liioittelet liikaa, ja liian tunteenomaisesti, olet liian usein populisti joka tunteilee ja yrittää vedota tunteisiin. Myös neuvon kiteyttämään kirjoituksia selkeiksi ja ytimekkäiksi ja mahdollisesti lyhyemmiksi - millä en tarkoita että pitää "alistua siihen, että ihmisillä ei muka ole aikaa lukea tieteellistä pohdiskelua." Olet myös liian "oikeassa" koko ajan mikä on sukua tälle liioittelullesi, että Harkimo olisi muka fasisti.