torstaina, toukokuuta 26, 2016

Talvivaara-hypetys harhautuksena Ruotsin natokäännöksen verhona


Näyttää siltä että poliitikkojen suuri Herääminen Talvivaarasta on vain näytelmä, harhautus Ruotsin suuren natolobbauksen paljastuttua ja uskokaa pois, Ruotsissa hallituksen suositus eduskunnalle herättää siellä juuri nyt vielä suurempaa ihmetystä ja hämmennystä kuin täällä - meillä Talvivaaran IHME - "Poliitikot kuulevat meitä" - on suuri dramaturginen kusetus, valetoivon liputus - kukaan rikoksen aiheuttaja ja poliittinen kusettaja ei joudu vastuuseen. 



Ruotsissa tapahtui nyt ällistyttäviä puolueiden muutoksia Natoon liittymisen puolesta. Maihinnousua ollaan Ruotsiin valmistelemassa vahvasti -- ELLEI Ruotsalaisille luvattu että jos he liittyvät Natoon niin VAIN Suomeen tehdään maihinnousu ja tukikohdat. Ruotsalaiset tietysti myös ujuttautuvat miehittämään Suomea "Yhteiseksi parhaaksi".

  • Uudelle Ruotsin oikeistolle on rummutettu kulissien takana perinteistä sotaista oikeiston maailmankuvaa - ja maailmanvalloitusta. 


Suuri huijaus

 








The European Union is now considered to be the standard of democracy, liberalism and human rights. Yet even though everything might be in order with the component of liberalism, and there might even be an excess of this phenomenon, there is clearly a…
KATEHON.COM




War
The mode for elite.

Humanity faces a grave threat over the coming summer months; we could even have general world war as early as June, Lyndon LaRouche told associates in a…
LAROUCHEPAC.COM




















‪#‎talvivaara‬ ‪#‎journalismi‬ ‪#‎natosuomi‬ ‪#‎natofi‬ ‪#‎natottaminen‬

Ei kommentteja: