perjantaina, kesäkuuta 03, 2016

Oikeisto julistaa sotaa ja tavalliset ihmiset myötäilevät


  • "EU-maat ovat Lissabonin sopimuksessa tunnustaneet Suomelle ja eräille muille jäsenmaille oikeuden pysyä sotilaallisesti liittoutumattomina ja olla sotimatta niiden puolesta; 
Tämän hallitus tekee (sotaliiton) oma-aloitteisesti. Mitään kansainvälisoikeudellista velvoitetta EU-maiden sotilaalliseen puolustamiseen ei ole. " Petteri Hiienkoski


  • Atte Jääskeläinen: "Suomalaisten tiedotusvälineiden pitää katsoa maailmaa "suomalaisen läntisen yhteiskunnan periaatteiden mukaisesti" ja "arvomaailman pohjalta". 
  - Siis jonkun vallalla olevan poliittisen ja kulttuurillisen käsityksen mukaisesti. Se ei ole journalismia! Journalismi on todellisuuteen perustuvaa tiedottamista, ilman sensuuria tai mihinkään "arvopohjaan" perustuvaa vääristelyä. Atte Jääskeläinen jää historiaan epäjournalismin henkilöitymänä, tietyn laidan poliittisena vallankäyttäjänä, propagandistina.  Jari Halonen

 


Informaatiosota ilmoitetaan välttämättömäksi. 
Suomi on sodassa yleisradion ja valtioneuvoston virkamiesten retoriikassa. 
   
     Missä sodassa?

"Länsimainen perintö" esitetään oikeistolaisen propagandan ja huikean sensuurin perusteeksi mm Turkin diktatuurin ja Kiovan natsien tueksi. 
 Amerikan riehuntaa ja valtioiden tuhomista esitetään vakavissaan "länsimaiseksi perinteeksi" ihailun sävyttämänä, "länsimaisten arvojen" puolustaminen - fasismilla.


Oikeistolaista ideologiaa vaaditaan ainoaksi lähtökohdaksi tässä tietoa vääristelevässä sodankäynnissä ja paniikkisuggestiossa - vetoamalla Amerikan suuruuteen.  Alistumista sotaisimmalle valtiolle Amerikalle esitetään kauniina ja välttämättömänä. Fasistinen estetiikka on vallannut massamediamme ja itsenäisyyttä ja perustuslakia esitetään vaaralliseksi. Kansa esitetään vaaralliseksi - eliitille. Kaiken määrää oikeiston härskissä mellastuksessa Amerikan geopolitiikka pörssi-ideologian kolonisaatiossa.

Ideologista propagandaa väitetään välttämättömäksi VERORAHOILLA kun suomalaisille myydään taas väkisin eliitin fasismia ja Amerikan hyökkäyssotia maailmankuvan perusteeksi.

    Talvisota on taas sytyttettävä, eliitin on pysyttävä taas Hitlerin rinnalla.

Koko ymmärrys länsimaisesta kulttuurista on kiero koska ei ymmärretä että USA pankkiireineen ja teollisuuskompleksina tuki natseja koko sodan ajan Neuvostoliiton valloittamiseksi ja Englannin imperiumin kaatamiseksi. Suomalainen eliitti sitoutui natsi-Saksaan iloiten, Hitleriä Hesarissa ylistäen ja sitä ennen Englannin sekä Ranskan imperialismiin jo 1919 - Mannerheimikin lupasi Ranskalle ja Englannille hyökätä Neuvostoliittoon eikä tätä yleissivistyksen kulmakiveä tiedä propagandan alla kuin harva suomalainen.

Vihapuheen taroitus on nyt taas tuhota suomalainen demokratia länsimaisen rahaeliitin alle - kuten oli eliitin salaliitto ja vallankaappaus saksalaisen "kuninkaan" "kutsumisesta" 1917-1918. (kts video alla Ulkoasiainvaliokunnasta)  

  • "  Kansainvälinen Toimittajat ilman rajoja –järjestö listasi 2015 Suomen maaksi, jossa on suurin lehdistönvapaus. Kiinnostavaksi tämän tekee, että tunnetusti tämä samainen järjestö saa budjettinsa suoraan Yhdysvaltain kongressilta ja yleisesti sitä pidetään CIA:n alaisena alajärjestönä. Silloin kun CIA palkitsee suomalaista mediaa, pitäisi hälytyskellojen soida… jotain on tehty oikein kun palkitaan.   Jukka Nieminen


Sotapuheen ja pelottelun tärkein taktinen päämäärä on saada suomalaiset alistumaan taloudelliselle Suomen tuholle, luomaan mielikuvaa ja suggestiota että meillä ei ole enää valinnanmahdollisuuksi AMerikan ja eurojuntan vaatimusten alla.



2)

Miten eduskunta ja suuri valiokunta on hiljaa kun entinen nisti Jessika Aro julistaa verorahoilla rahoitettuna  stasi-yhteiskuntaa ja sananvapauden kieltämistä Yleisradion virallisen vainona? Kun virkamiehet latelevat ulkopolitiikkaa Amerikan sanelemana?

Tämä on paljon pahempaa suomettumista kuin Kekkosen käyttämä Neuvostoliittopelote sisäpolitiikassa.

"Yhdysvaltain erikoisjoukkojen mies Joel Harding kirjoitti toimittaja Jessikka Arosta näin:
”Katos vain! Minähän tunnenkin tämän kirjoittajan. […] Kaikissa tekemisissäni Jessikan kanssa olen havainnut hänet erittäin ammattimaiseksi, erittäin sanavalmiiksi, harkitsevaiseksi ja älykkääksi. Erikoisjoukoissa meillä oli ilmaus henkilölle, joka on luotettava, lojaali ja omaa pääsyn sisimpään sisäpiiriin:  Hän on ”hyviä ihmisiä” (good peoples)."





  • " Missä ovat nyt sananvapauden puolustajat? Miksi he eivät ole nousseet puolustamaan kollegaansa Pekka Ervastia, joka on kirjoittanut tosiasioita sisältävän kirjoituksen Suomen rähmälläolosta Amerikan edessä? Missä ovat hallituksen edustajat tai Ylen hallintoneuvoston poliittisesti valitut jäsenet? Hiljaisuus on todella pahaenteistä. Suomi näyttää yhä enemmän diktatuurilta, jota johdetaan Ylestä käsin.   Mikko Elo




  • " Hannu T.Sepponen kirjoittaa, että kriisiajan tiedottamisessa valtioneuvoston tiedotusjohtajalla (Markku Mantila) ja Ylen vastaavalla päätoimittajalla (Atte Jääskeläinen) on keskeinen rooli. Tähän osaksi triumviraattia ehdotan vielä Evan johtajaa Matti Apusta... Ongelma on vain se, ettei maahamme ole julistettu kriisitilaa, vaikka tiedotusvälineet näyttävätkin kaapanneen vallan.   Mikko Elo




    3)

    Aijemmin netissä luki     (nyt sensuroitu pois) : 


    "Mediapooli ja huoltovarmuuskeskus. Miksi Almamedia on se joka tuota pyörittää? PuheenjohtajaKai TelanneToimitusjohtajaAlma Media Oy
    Yhteystiedot Alma Media Oy Eteläesplanadi 14"
    http://www.huoltovarmuus.fi/toimialat/tietoyhteiskunta/mediapooli/


    eli massamedialle on luovutettu viranomaisten tehtävät.




    “Today we live in a society in which spurious realities are manufactured by the media, by governments, by big corporations, by religious groups, political groups…So I ask, in my writing, What is real? Because unceasingly we are bombarded with pseudo-realities manufactured by very sophisticated people using very sophisticated electronic mechanisms. I do not distrust their motives; I distrust their power. They have a lot of it. And it is an astonishing power: that of creating whole universes, universes of the mind. I ought to know. I do the same thing.”


    - Philip K. Dick, How To Build A Universe That Doesn’t Fall Apart Two Days Later.



    In our age there is no such thing as 'keeping out of politics.' All issues are political issues, and politics itself is a mass of lies, evasions, folly, hatred and schizophrenia. George Orwell

    - http://www.brainyquote.com/quotes/authors/g/george_orwell_2.html


      






    Eliitti haluaa esätä yhteiskunnallisen muutoksen ja vasemmiston nousun - siksi vasemmistoiittokin luotiin CIA:n avulla valevasemmistoksi kuten SDP ja SAK oli luotut isolla lahjontarahalla CIA:n valevasemmistoksi.



    These protests kicked off on 9 March 2016 and are still ongoing.
    "Hundreds of thousands of citizens have taken to the streets in France, amounting to what some are calling the new French Revolution amid a total media blackout in Western news outlets."


    As France prepare to host millions of visitors for Euro 2016, a state of emergency…
    YOURNEWSWIRE.COM|TEKIJÄ: SEAN ADL-TABATABAI





    SDP ja vasemmistoliitto ovat olleet 27 vuotta reagoimatta oikeiston valheisiin ja vallankaappaukseen. Hyvin on soltettu valevasemmisto myötäileväksi kulissiksi.




    "Tämä juttu taisi olla Pekka Ervastin lähdön syy YLE:stä. Minusta tasapuolisesti ja asiallisesti kirjoitettu. Suomiko sananvapauden ykkösmaa?" 




    Ulkoministeri Timo Soini (ps.) suutelee tuoreessa puheessaan Yhdysvallat miltei kuoliaaksi. Suomettuminen 2.0 on täällä.
    YLE.FI|HENKILÖLTÄ PEKKA ERVASTI





    THEGUARDIAN.COM|HENKILÖLTÄ ADITYA CHAKRABORTTY











    Yhdysvallat tuo B-52-pommittajat Baltops-harjoitukseen – Suomi toimii isäntämaana
     









    Yhdysvaltojen B-52-pommikone Fairfordin ilmatukikohdassa Englannissa vuonna 2003.






    The disappearance of four members of a patent semiconductor traveling on Malaysia Airlines MH370 makes the famous billionaire Jacob Rothschild the ...
    DISCLOSE.TV|HENKILÖLTÄ LUKAS MAGNUSON






    In a new interview, linguist Noam Chomsky warns that US President Barack Obama’s military buildup in Eastern Europe is threatening to destabilize the region.…
    MILITARYTECHCOOPERATIONS.WORDPRESS.COM







    A former senior CIA intelligence officer claims that Al-Qaeda has never exist...
    WHATSUPIC.COM


     







     





    Ei kommentteja: