perjantaina, marraskuuta 15, 2019

Nokia - Onnistunut operaatio Nokian tuhoamisessa Ollila ja Elop




    Prologi

Viimeisin vaihe Nokian johdonmukaisessa itsetuho-ideologiassa Wall streetin ohjamana, jotta Nokia ei veisi amerikkalaisilta firmoilta bisnestä 2019 11:
  • Henri Elo Nokiasta: ”Jos tavoitteita joudutaan vielä laskemaan, on vaikea kuvitella, että johdolla olisi uskottavuutta toimia nykykokoonpanolla”
      talouselama.fi     

 Nokia.


  Nokian todellinen olemus avautuu julkisuudessakin, vähitellen eikä vain Nokian tuhon ennustaneissa kirjoituksissani tässä blogissani jo 2007 lähtien joissa kirjoitin analyyttisesti lahkohurmokseen vajonneita toimittajia vastaan. 
- Takavuosien kännykkäjätti Nokia kompastui lopulta ongelmiin johtamisessa ja yrityskulttuurissa. Näin väittää uusi tutkimus (pdf), joka on tehty Insead-kauppakorkeakoulussa Ranskassa. Tutkimuksesta kertoi Suomessa ensimmäisenä Talouselämä.

Ollila esti satojen patenttien ja toimivien idoiden todellisen käyttöönoton. Insinöörit joutuivat vapaa-ajallaan tekemään kehitystyötä kun eivät muuten saaneet. Suurimman kännykkäfirman palkat olivat surkeat samalla kun Ollila lahjoi Nokian johdon ja hallituksen yhtäaikaa rahavyöryn odottamiseen. Insinöörit toimivat ikivanhalla suomalaisella solidaarisuuden ja sosialismin periatteella yhteisön puolesta, Nokian johto taas teki kaikkensa kehitystyön pysäyttämiseksi Ollilan johdolla. Lahjakkuudesta ei teikijöitä palkittu kuin vasta epäinhimillisen kiirastulen jälkeen aikä välttämättä sittenkään.

Ollila ja Elop keskittivät varojen käytön lopussa omien osakkeiden ostamiseen kehitystyönsä sijaan.

Ollilan sabotaasi oli harkittua - ohjattua geopolitiikkaa. Wall streetin hyvien veljien globalisaatio-ohjausta dollarifirmojen hyväksi. Nokia harmittomaksi.
  • Jo Ollilan toiminta Bilderbergin salaseurassa kertoo että hänen toimintansa motiivit ja päämäärät oli sidottu dollarioligarkkien salaliittoihin. Toimittajat eivät ole kertoneet kuinka Ollila toimii merkittävässä salaseurassa. "Journalistit" eivät toimineet journalismin periaatteiden mukaan tässä kuten eivät koskaan eliitin omistamassa massameidassa.  Toimittajt salasivat Ollilan poliittisen sitoumuksen Bilderberg salaliittoon EU:n ja talouden ohjaamisessa USA:n talouskolonisaation suuntaviivojen mukaan.

  • 7 Finns behind closed doors at ultra-elite Bilderberg meeting
   YLE.FI
https://yle.fi/uutiset/osasto/news/7_finns_behind_closed_doors_at_ultra-elite_bilderberg_meeting/7272068Manage

Jotakin kirjailija-asiantuntijat nyt myöntävät suoraan Nokian ohjauspolitiikasta:

- Radio Rockin Heikelä Korporaatiossa perjantaina vieraillut Nokian mahdoton mahalasku -kirjan yhdessä Risto Rumpusen kanssa kirjoittanut Merita Vilen spekuloi Jussi Heikelän ja Harri Moision kanssa Nokian tuhoon liittyneitä syitä. 
Harri Moisio tenttasi lähetyksessä Vileniltä sitä, mikä tai kuka oli se päällimmäisin syy suomalaisen ylpeyden kaatumiseen. Vilenin mukaan kysymystä pohdittiin pitkään ja hartaasti kirjaa tehtäessä. 
- Kyllä se vaan näin on, että jos yksi syyllinen täytyisi tässä löytää tähän Nokian tuhoon, niin kyllä se yksi syy on sitten Ollila. Jos siis yksittäinen syy siihen pitäisi löytää. Ehkä hän ei osannut luopua ajoissa siitä tittelistä, Vilen summasi.  
Kolmikko keskusteli myös siitä, millainen Jorma Ollila oli johtajana.

  b)

Suomi on hyvä köyhänä - hyvä siirtoma dollari-imperialismille, kaivosyhtiöille, CIA NATO imperialismille.  

Tietysti, kun sielu myydään, myydään kaikki - nousukas Ollilan eliittikiipimisen ja uran vuoksi Nokian tuhoaminen ja luovuttaminen:

"Nokian Lumia-puhelin vuotaa tietoja ulkomaille" - HS.fi

- Nokian johto on tiennyt jo kauan, että Lumia-älypuhelimien käyttötietoja vuotaa Yhdysvaltoihin. Siellä niihin voi päästä käsiksi turvallisuusvirasto NSA  



Ruotsalaisjohtaja:
 
Nokia olisi voinut kaapata mobiilimurroksen  


c)

    Wired-lehtikin puhui minun Finnsanity-blogini jälkeen Elopista Troijan hevosena:

  • - With $7.17 Billion Nokia Buy, Microsoft Brings Its Trojan Horse Home




d)
Ollilan harkittu taktiikka kehitystyön sabotoimiseksi monella tasolla: not realistical situation evaluation, only tweaked evaluation 

 Nokia oli harkitusti ohjattu kulkemaan kohti karikkoa ja itsetuhoa Ollilan sitouduttua transatlanttisen pörssieliitin pyyntöihin, "kosiskeluihin" jotta Ollila nousuisi amerikkalaisen pörssieliitin sisäpiireihin.


Jotta Nokia ei olisi kilpailija Amerikkalaisille firmoille. Mutta ohjaus oli määrätietoista.
 

Opetus?
"Journalistien" ylistämä tuho-oppi pörssin ja keinottelijoiden ideologisten vaatimusten puolesta on saanut jatkaa rauhassa:

"Nokia oli tietysti suomalainen menestystarina vailla vertaa, joten reseptiä yritetään lähes epätoivon vimmalla toistaa. Ikävä kyllä, Suomea on johdettu siitä lähtien samoilla opeilla, jotka tuhosivat Nokian syöpäkasvaimen lailla sisältä käsin, eikä niillä, millä se saatiin nousuun."  

Kansalaisen blogit - Yle televisioi eilen matkapuhelinyhtiö Nokian noususta ja tuhosta kertovan… BLOGIT.KANSALAINEN.FI
     e)  

 
Useita Elopin maineen älyttömiä puhdistamis-operaatioita mediassa 2015 esimerkkinä

  • - Elop-kirjailijat: "Elop erittäin hyvä toimitusjohtaja, joka teki vääriä päätöksiä" 

Mikä kommentti! Säälittävää kulttitoimintaa. Lahko suojelee idoliaan sokeasti ja faktoja vääristellen.



f)

Petteri Järvinenkin jo myöntää että Nokia luovutettiin ja kaapattiin NSA:n, geopolitiikan ja vakoilun motivoimana.


Petteri Järvinen:

"Nokia ostettiin vakoilusyistä"




g)

Siis Ollilan tietoisen toiminnan avulla taktinen alasajoprosessi oli selvää kehitystyön  käyttöönottamisen estämistä tuotannossa. Valtavasti kehitystyötä ja innovaatioita jotka Ollila vain kielsi.

Nokian puhelinyksikkö olisi voitu pelastaa hetkessä Androidilla kun oman käyttöjärjestelmän mahdollisuus ja kehitys oli tuhottu Ollilan kielloilla.

Ollila oli sabotoinut Nokiaa jo kauan jotta miellyttäisi pörssipiirejä eikä Suomi kilpailisi jenkkifirmojen ja USA:n tietoteknologisen teollisuuden kanssa varsinkaan Amerikassa. Nokian myyntiluvut jenkeissä olivat aina surkeat - aivan tahallisesti.

Ollila sai palkinnoksi korkean aseman Wall streetin superfirmassa ja ylennetyn nimen pörssi-olympoksen huipulta kun alistui ja alasajoi.

Elop lähti välittömästi kokonaan kännykkäbisneksestä kun Microsoft oli saanut tehtävänsä tehtyä eli kaapattua Nokialta pois puhelin-osastot ja itsenäisyyden. Elop tehtävä siis päättyi kun se oli suoristettu. "Operaatio Elop" -kirja:  Kirjoittajat  Merina Salminen ja Pekka Nykänen jatkoivat Jorma Ollilan muistelmia ja Ollilan omaa tulkintaa.

   
 h)

Microsoftin taktinen sabotaasi Ollilan sabotaasin jatkeena monen vaiheen harhautuksina, yksi osa kaappauksen strategiaa, jota Microsoftin oma Elop runnoi eteenpäin ahkerasti:


Microsoft järjesti Nokiaa vahingoittavia yllätyksiä myös Lumia-yhteistyön aikana
  • Microsoft antoi Nokialle liian ruusuisen kuvan Windows Phonen kyvyistä vuonna 2011, kerrotaan tänään julkistettavassa Operaatio Elop -kirjassa.



i)

Onko tässä enää jotakin epäselvää?
  •  Nokia ei halua katsoa taakseen:  

       vaikenee "Microsoft-konsultista"

- Julkistetun "Operaatio Elop" -kirjan mukaan Nokia käytti entisen toimitusjohtajan Stephen Elopin aikana yhdysvaltalaisen konsulttitoimisto McKinsey & Companyn konsulttia, Endre Holenia, jolla oli vahvoja sidoksia Microsoftiin.

  • Prime minister Stubbin Apple-heitosta tuli PR-katastrofi USA:ssa  Englantilainen suuri teknologiasivusto TechCrunch kirjoittaa Stubbista seuraavaa: – Vaikka hyvän murjaisun keksiminen on yleistä poliitikoille ja heidän puheenkirjoittajilleen, Applen syyttäminen ongelmista on säälittävää ja näyttää pahalta.  


Ollilan taktiikalla Elop jatkoi harhautuksia: "Kehitelkää jotakin, jonka sitten hautaan" - "false hope for troops" 







   II

 
Ensimmäinen rakenteellinen oire tässä Ollilan syndroomassa - salainen operaatio Nokian neutralisoimiseksi pörssimarkkinoilta, pois amerikkalaisten ja NSA-iPhonen tieltä:


 Merkittävin vaihe, "NOKIA 2110", "designer model with changeable cover", läpimurto-malli, saatiin julkaistuksi tuotteeksi vain muotoilijoiden painostuksella, vaikeasti yritysjohdon vastustuksen läpi:  suomalaisten designerien epätavanomaisella painostuksella. Yrityksen johto ei halunnut designer model mobile phone markkinoille. 
 
Nokian johtajien muutos visioista loukkaantuva ja elitistinen narsistinen tyyli ei muuttunut. Monet lahjakkaimmat insinöörit jopa erotettiin kunnes tajuttiin jälkikäteen että he olivat vuosia edellä nerokkuudessaan ja Nokian kehityksen jalustoja. 

Tulevaisuusosaston visioille vuonna 1993 internet-tasku-tietokoneesta ja kaikkien puhelimien liittämisest IP-verkkoon naurettiin johtotasolla kaviaari-lounaan aikana.

Mediakulttuurin kehittyessä todellisessa maailmassa Nokian insinöörijohto loi lopullisen stagnaation ja kielsi lopulta kaiken konseptuaalisen muutoksen pörssihybriksen ollessa täynnä ilmaa -  itsestäänselvä valmistautuminen ja muuntautumiskyky teknologisiin JA mediakulttuurisiin muutoksiin kirjaimellisesti kiellettiin. Applen 2007 iPhone oli Nokian johtajien lausunnoissa: vain "Naisten puhelin". Tämä osoittaa totaalisen mediakulttuurista ja  todellisuudesta vieraantumisen Nokian korkeimmassa johdossa.

 Ollilan taktisessa kehityksen esto-operaatiossa puhelimen "hardware" ja tuotannon tehokkuus tehdas-logistiikan ja tuotanto hinnan kannalta oli pyhä ja käyttäjälle ensisijainen kokemus eli ohjelmiston interaktiivinen käyttäjä kokemus julistettiin toissijaiseksi ja vähäpätöiseksi. Itsestäänselvästi kännykästä tulisi IP-tietokone mutta Ollila kielsi tämän jyrkästi Nokian strategioista jo 1993 ja pysyi siinä ojentaen Nokia-teknologian patentit mm. Applelle eikä edes aloittanut agressiivista iphonen patenttivarkauksien juridisia prosesseja.


Kehitysosasto oli jo luonut Nokian "iphone"-mallin kehityssuunnitelmat, speksilähtökohdat ja innovaatiolinjat 2002 mutta Ollila esti internet-media-puhelimen kehittämisen selväsanaisesti. Sisäinen rahoitus suunnattiin mahdollisimman monen tavallisen mallin rakenteluun ja siinäkin toiminnassa estettiin Nokian yksiköit käyttämästä toisen yksikön keksintöjä ja komponentteja.

Hajota ja hallitse.





III


 Miksi Nokia tuhottiin? Miten?

Nokian tuhon KUUSI vaihetta
 


1) Nokian johtoon valitaan surkea itä-Saksaa ihaillut poliitikko, joka on 100% tottelevainen uusille poliittisille herroille, rahaeliitille ja wall streetin pörssikabineteille.


2) Nokian kehitystiimit tekevät aluksi uskomattomia saavutuksia ja nokialaiset puuhaavat varsinkin ensin ilmaiseksi ja jopa salaa johtajiltaan autotalleissa käsittömättömiä teknisiä loikkia tietotekniikassa ja algoritmeissa.
  • Nokian johto sabotoi, hidastaa ja estää keksintöjen käyttöönottoa joka vaiheessa - taustalla hyvin todennäköisesti jo silloin amerikkalaisten ja pörssieliitin vetoomukset ja lupailut uranoususta pörssimaailmassa tiskin alta Nokian eliitille,  jotta pieni Suomi ei nousisi liian ylivoimaiseksi. 

3) Nokiaan pystytetään amerikkalainen ja tarkemmin sanottuna microsoftilainen kova elitistinen hierarkia ja talon "gestapo" eli henkilöstö osasto muuttuu ideologiseksi poliisiksi luomaan pelon ja ahdistuksen ilmapiiriä. Ollila ei kunnioita suomalaista vanhaa tasavertaista ryhmätyökulttuuria, joka ottaa huomioon yksilöiden erilaisuuden ja innovaatioiden nopean käyttöönoton. Suomalaisessa alkuperäisessä kulttuurissa tasa-arvo on pohjalla mutta yksilön lahjakkuutta ei tukahduteta. Ollila korosti hierarkiaa ja johtajien egoa. Nokian todellinen voimavara eli lahjakkaat yksilöt joutuivat hurjaan paineeseen johtajien korostuneen kontrollin ollessa toiminnan korostunein asia. Nokia rakennettiin yksilöiden innovaatioilla mutta hallittiin brutaalilla hierarkialla. Jännite oli tuhoava. Samalla johdon bonukset kohosivat mielialaa syövyttäviin pilviin kun nuoret insinöörit tekevät roimasti alipalkattua työtä ja palkatonta ylityötä! Kertakaikkiaan moraalittomuutta  ylistetään ja suomalaista ryhmähenkeä halveksitaan Nokian eliitin toimesta. Ollila & co systemaattisesti suunnittelee näin Nokialle täydellisen itsetuhoavan yrityskulttuurin ja prosessin itsevaltiaana. Ei ihme, että Nokian ja maailman teknologisen sosiaalisen median ensimmäinen suuruuden visioija Kari Kairamo ajetaan nurkkaan ja tekee itsemurhan näiden Amerikkaa ihailevien johtoportaan tyyppien puuhailua seurattuaan.

  •  > Alkuperäinen insinöörien nouseva innovaatio firma ja aito tuhansia vuosia vanha suomalainen yhteisökulttuuri ja sen uusi sosialististen periaatteiden mukainen yksilöiden yrityskulttuuri tuhotaan, jotta se ei nousisi ylivoimaiseksi globaaliksi superyritykseksi. Välineenä käytetään Amerikkaa ihailevien psykopaattijohtajien turhamaisuutta ja innovaatioiden torjuntaa naurettavilla tekosyillä. Jäljellejääneet humanistit leimataan Nokian hierarkian alimmaisiksi - ja heitetään Nokiasta ulos.   

4) Uuden ajan visuaalisesti interaktiivista taskutietokonetta, iPhonea haukutaan johdon toimesta naisten puhelimeksi. Miten johdolla voi olla maailmankuva, jossa voidaan pilkata naisia näin kauhistuttavalla tavalla pitämällä naisia Nokian halveksumana ihmisryhmänä? Heillä oli selvästi salattu, pelokas ja kärkäs motivaatio estää Nokian kehittyminen amerikkalaisten ja NSA:n kontrolloiman informaatiokehityksen ja datateollisuuden edelle.

  • > Selvastikin Nokina johto torjuu kaikin tavoin Nokian kehittämisen ja humanistisen innovaation ihmisläheisistä laitteista vain ideologisista, poliittisista ja bisnes-salaiittoon liittyvistä syistä amerikkalaisen bisneseliitin, amerikkalaisen kulttuuri-imeprialismin suojaksi ja salaisten sopimusten eduksi.  
   
5) Vaikka Nokialla on valtavat varat, Ollila & co rampauttaa oman linux-pohjaisen käyttöjärjestelmänkehittämisen ja samalla kieltää myös huimien mahdollisuuksien Androidin tai siihen liittyvän Nokia-hybridin käyttöönoton - tominnan ainoana funktiona firman tuhoaminen, mikään järjellinen ja praktinen syy ei puolusta Android-markkinan torjumista  - Androidin koodissa on yhä paljon merkittäviä keksintöjä jotka ovat Nokian insinöörien keksintöjä.

  • > Microsoftin Elop nimitetään ja Elop ensimmäiseksi pilaa näytösluonteisesti haukkumalla Nokian maineen ja Nokian varat käytetään vain Microsoftin keskeneräisen brändin lanseeraamismainontaan. Nokian finaali tuhomisprojekti on totaalisesti vauhdissa Elopin ensimmäisestä päivästä lähtien ja on aivan selvää kaikille analyyttisille IT-teknologian seuraajille ja psykoanalyysia yms tunteville. Suomalaiset vähä-älyiset toimittajat tukevat ja auttavat Elopia tuhoamistehtävässä ilman mitään ymmärrystä teknologian ja markkinoiden kehittämisestä.  

6) Nokian salaus- ja ohjelmakoodit luovutetaan Microsoftille. Nokian GSM-systeemit ja linkkitornit olivat ainoat maailmassa, joita mm. israelin armeija ei saanut dekoodattua. Nyt saa.








    IV


     Mitä opimme tästä?



Voiko Nokia nousta taskulaitteilla samaan asemaan?

Voi.  Jos Nokia ei tottele enää Wall Streetin ja Lontoon käskyjä.

Nokian brändi on hurja, jos se yhtiönä muistaa suomalaisen insinöörien luovuuden ja uskaltaa nähdä inhimillisen aspektin mediapuhelimissa ja padeissä ohjelmia unohtamatta.


Nokian johdon täytyy nähdä Ollilan vimmaiset virheet, hierarkian aateliskulttuuria matkiva mielettömyys ja tuhoisa urapolitiikka Amerikan geopolitiikkaa totellen. Johtajien täytyy pudota korkeimmalta, ei nuorten työntekijöiden. Johtajat eivät ole tärkeitä, jos he eivät tunnista ainutlaatuisia lahjakkuuksia.

Ilman humanisteja kokonaisvaltainen media-Nokia on mahdottomuus. Sisältö ja mediakulttuuri on se joka liikuttaa kohta rahaa eniten. Ei kannata olla vain laitetalo. 
  
Kouluttaminen ja hyvinvointivaltio on Nokian taustan suurin tekijä, suomalaisen lahjakkuuden paljastaminen.   
 

Nokian alkuaikoihin ja ainutkertaiseen yrityskulttuuriin voitaisiin palata vaikkapa suojatulla valtionyhtiöllä. Suomi on valtavan taloussodan ohtena kokoomuksen ja RKP:n tuhotessa valtiota ja humanistista hyvinvointivaltiota kaikilla valheilla.

Vain 1970-luvun keinot toimivat nyt tässä katastrofitilanteessa jotta Suomi saa itsenäisen nousun, oman tullipolitiikan, oman verotuspolitiikan ja oman valuutan.
Insinöörien olisi lisäksi nöyrästi nähtävä, että mediafirma ei voi kehittyä ilman humanisteja. jotka ovat linkki mediakulttuurin ja ihmisten kognitiivisten tarpeiden ymmärtämiseen. Vertaa Applen humanistit (Apple tosin voi olla nyt syöksykierteessä koska hierarkisuus ja elitismi on sielläkin nyt itsetuhoisassa kuristusottessa).

Ollila & co ovelasti ruokki suomalaisten insinöörien hybristä perusteettomasti samalla kun nöyryytti insinöörejä, joka on jättänyt insinööreille oudon halveksunnan ja pelon kulttuurieoluutiota ymmärtäviä humanisteja kohtaan. Humanistit ja erotettaviksi määrätyt olivat se paarialuokka ja "ukkosenjohdin", johon ahdistunut Nokian insinöörijoukko purki työyhteisön pahoinvointia.  Ehkä jäljelle jäänyt Nokia voi herätä mutta valitettavasti nykyinen Nokia ei näytä osaavan analysoida niitä psykologisia miinoja joita Ollila Nokialle jätti.

  •  - Suomalaisilla on Euroopan vanhin insinöörikulttuuri ja kieli, jopa Stone Henge n esikuvat, suomalaiset astronomiset temppelit, "Jätinkirkko," ovat Suomesta koko Euroopan kulttuurin pohjana - jopa 5500-v vanhoina. (katso wikipedia) . Maailman vanhin kalastusverkko ja olutmäski on Suomesta. Edistyneimmät kivikauden kaskikerroksiset rivitalot. Ym.     



Suuret poliittiset kuviot ja pieni Suomi

  • Transatlanttista salaliittoa Suomen ym taloudellisesti riippuvaiseksi alistamista ylistetään tässäkin kirjassa täysin faktat ohittaen kun puhutaan Ollilan ja Elopin täsmällisestä alistumispolitiikasta. Eivät ihmiset toimi ilman motiiveja. Mm. Trilateraalinen komissio on ajanut suuryritysten uus-kolonisaatiota Eurooppaan. TTIP on suora ideologinen ja praktinen seuraamus tästä pitkästä prosessista jossa toteutuu myös pankkiirien kostounelmat, jopa natsi-Saksan globalisaation uutena versiona: Hajota ja hallitse. "Globalisaatio". Täydellinen yhteiskunnan ja pienten valtioiden omavaraisuuden tuhoaminen. 



      
  • Valitettavasti suomalainen uusi "JOLLA" on jätetty tekniseksi taidon näytteeksi ilman suuria visioita ja omaa identiteettiä lupauksista huolimatta: ei ole profiilia tietoturvallisesta kännykästä  ja ilman  rohkeaa laajan rahoituksen etsintää uudelle moniajoteknologialle tehon hyödyntmämiseksi puhelimessa mm. virtuaaliohjelmille - eikä palkkaa humanisteja osoittamaan ihmisläheisen laitteen, käyttöjärjestelmän ja visuaalisen interaktion uusia linjoja. 
  
Tarvitaan vasta-analyysiä ja kulttuurista ylpeyttä suomalaisesta mentaliteetista ja yritys kulttuurista, jotta uusi Nokia ja teknologia kulttuuri starttaisi.




V

     Tämän innovaation Ollila tuhosi - ja Apple otti patentit varastan: 
   
insinöörit olivat vauhdilla kehittämässä Nokian "iphone" puhelinta, kun Ollila lakkautti kehitys prosessin, niin että Suomi ei olisi teknologian johtava huippumaa amerikkalaista teollisuuseliittiä härnäämässä:




 Finnish "iphone" plan and model 2002.  Strangled by Ollila.





VI


Finnish Prime minister Stubb ruotsalaiselle lehdelle 2014 Nokiasta:

  • "Jobs vei työpaikkamme"

Tämä on Stubbin tahallinen harhautus pois suomalaisen talouden alistamisenreaaliteeteistä.  Kaikki alistettiin Microsoftille ja uusliberalismin marionetti julistaa Applen syylliseksi "sarkastisesti".


 
Minkä vuoksi? Jotta suomalaisten johtajien totaalinen ammattitaito ja korruptio amerikkalaisen bisneseliitin ideologian alaisuudessa ei paljastuisi.

Sehän on Microsoft jolle Ollila luovutti Nokian salaisuudet ja jonka kautta Nokia tuhottiin käpysen Windows-phonen mainostoimistoksi.

Petteri Järvisen mukaan mukana Ollilan ja hänen hovinsa luovuttamisen motiiveissa on ollut yhteistyö NSA:n eli maailman suurimman teollisuusvakoiluorganisaation kanssa.

Ollilan palkkiona on ollut helppo duuni suuren saastuttajan Shellin rahakkaassa hallituksessa ja nyt eläkeduuni toisessa amerikkalaisessa korruptioinstituutiossa.

   
Stubb is being ass kicked:

Englantilainen suuri teknologiasivusto TechCrunch kirjoittaa Stubbista seuraavaa:

– Vaikka hyvän murjaisun keksiminen on yleistä poliitikoille ja heidän puheenkirjoittajilleen, Applen syyttäminen ongelmista on säälittävää ja näyttää pahalta. http://www.digitoday.fi/yhteiskunta/2014/10/13/stubbin-apple-heitosta-tuli-pr-katastrofi-usassa/201414215/66





   VII

   Nythän asiantuntija ja tutkija Petteri Järvinen myönsi 2014,  että Nokian luovuttaminen Microsoftille on transatlanttisen salaliiton sopimus juuri vakoilun laajentamiseksi.

Nyt aivan kaikki Nokian puhelimet ovat vakoilun avaamia Microsoftin saatua kaikki Nokian koodit käyttöönsä ja Microsoft on aina tehnyt windows-tuotteisiinsa NSA:lle ja CIA:lle vakoilutakaportit. Applekin tekee nyt jopa kauko-ohjauksen laitteisiinsa NSA:lle ja poliiseille.



Petteri Järvinen:

"Nokia ostettiin vakoilusyistä"
 

   

CIA laajasti Suomen taloutta tuhoamassa ja alistamassa in pre TTIP process - kauppasota Neuvostoliittoa vastaan oli laaja ilmiö ja Suomen kustannuksella (kauppasota tuhosi Neuvostoliiton, ei Neuvostoliiton poliittinen järjestelmä - Kuuba on yhä kauppasodan kohteena):
  
  



Maailman ainoa onnistunut Nokian tuhoamisen täsmällinen ennustus

eli  Nokia-analyysini:  NOKIA-kirjoitukseni 2006 lähtien






       VIII
 



NSA - MS - NOKIA? 

Taktiikkana Ollila-Elop -paradigma.

 
Helsingin Sanomien toimittaja Petri Sajarin HS.fi kertoo perusteellisessa artikkelissa Nokian ylimmän johdon tiennyt keväästä 2011 saakka, että Lumian käyttöjärjestelmä välittää runsaasti tietoja puhelimen käyttäjästä Microsoftille.

Tähän voi vielä lisätä, että 2011 helmikuussa Stephen Elop nimettiin Nokian toimitusjohtajaksi ja huhtikuussa Nokia sopi Microsoftin kanssa Windows Phonen ottamisesta Nokian puhelinten käyttöjärjestelmäksi. Hätkähdyttävintä Sajarin jutussa ovat tiedot suomalaisviranomaisten roolista.


      

    

     IX

  
Toimittajan outo näkemys:

- "Ratkaiseva isku tuli vuonna 2007, kun Apple toi markkinoille helppokäyttöisen kosketusnäytöllä varustetun iPhonen. Nokia ei toipunut iskusta koskaan."  - TS

Toipunut?

Ollila esti kehityksen ennen ja jälkeen iPhonen.

Mielestäni tämä ohitulkinta on räikeää Ollilan suojelua ja väärän puun haukuntaa. Nokian johto ja hallitus itse iski Nokian kanveesiin iPhonen aikana koska he halveksivat julkisesti iPhonen mahdollisuuksia "vain naisten puhelimena". Oliko Microsoft kauppa ja Nokian alasajo jo silloin sovittu Ollilan kabinettikeskusteluisssa? Ollilan lähipiiri oli torjunut jo vuosia aijemmin kosketuspuhelimen ja taskutietokoneen kehittämisen.



  

X


 Nokian johto tuhosi jo valmistetun vallankumouksellisen pad-erän 2001. 

Tälle voidaan nyt keksiä helppoja ns. psykologisia selityksiä tai markkinointiselityksiä "epävalmiista tuotteesta" mutta valitettavasti totuus laajemmin Nokian itsetuhoisuudessa  on teollisuuseliitin salaliitoissa. Padin kehitys oli vauhdissa mutta se estettiin.

Nokia sabotoi itse itseään johtonsa rajaamana. Ollilan huikea yleneminen transatlanttiseen teollisuuseliittiin on todiste siitä motiivista, miksi Ollila voisi suostua suojelemaan mm. Amerikan teollisuutta, Microsoftia ja Applea lamaannuttamalla Nokiaa ja sen kehitystyötä useassa vaiheessa ja toistuvasti vastoin Nokian etulogiikkaa.



 Digitoday:  Nokian M510 first web-tablettia valmistettiin tuhannen kappaleen erä vuonna 2001 

Se, että lahjakas kehitystiimi erotettiin ja onnistunut tabletti-padierä tuhottiin, kertoo hyvin itsetuhoisasta toiminnasta. Poliittisesta sitoutumisesta Nokian ulkopuolisiin tahoihin.





XI

Nokian alistaminen kilpailijansa alle oli viimeinen vaihe Nokian ja Suomen kilpailukyvyn tuhoamisessa. Elop oli viimeinen vaihe pitkässä prosesissa estää suomalainen teollnen itsenäisyys, jota Suomi saadaan dollari-imperialismin ja europörssijuntan alle kokoomuksen, RKP:n, keskustan ja SDP:n alistumisjulistuksen avulla "emme saa olla itsekkäitä".
Elop ei ollut mikään vahinko vaan Nokian johdon poliittinen alistuminen transatlanttisten kabinettien alaisuuteen. Itsetuhoisaa globalisaatiota pörssieliitin mielistelemiseksi.

Jo 1994-1995 Nokian johto torjui kaikki tulevaisuus- ja tuotekehittelytiiminsä selkeät analyysit tulevaisuudesta ja tietotekniikan kehityksestä, myös sosiaalisen median aspektit. Kaikki toteutui, minkä johto torjui ja sabotoi. Kysymys ei ole vahingosta tai johdon ammattitaidottomuudesta.

Maailman ensimmäinen graafinen nettiselain ja kytkinkeskus myös keksittin Suomessa mutta rahoittajat ja valtion tukipäättäjät ohittivat ne epäoleellisina.



XI

Nokian suuruus vitutti pankkimaailman isokenkäisiä, koska alistettava ja Natoon ajettava Suomi ei saa olla itsenäinen ja kasvava talousalue dollaripörssin uusliberalismissa.
  • Trilateraalinen komissio ja Bilderberg-salaliitto, jossa Ollila on ollut operatiivisessa suunnittelukomissiossa uutta rahaeliitin pörssin maailmanjärjestystä ja hallintaa kaaoksen kautta luomassa. Joka ilmenee meille pörssikapitalismin mukamas sokeana terrorina, "kriisinä" ja pankkien "pelastamisena". Hajota ja hallitse.
     
Bilderberg-aseman ja -sitoumukset päätoimittajat ovat hysteerisesti kieltäneet toimittajiltaa mainitsemasta Ollilasta. Miksi? Koska elämme salaliittojen alla. Koska se on yksi eliittikabineteista, jotka ovat estäneet Euroopan teknologisen ja teollisen itsenäisyyden ja ovat lobanneet teollisuuden ulkoistamisen puolesta eli Euroopan tyhjiin pumppaamisen puolesta. Ollila nöyrtyi transatlanttisten salaliittojen alle.
  • Amerikkalaisen bisneksen ihailusta on tullut suoraa Amerikan ihailua ja Amerikan bisneseliitin aggressiolle ja sen eliitikeskeiselle ideologialle antautumista. Amerikan armeija on nyt liitetty NSA:n stasimaisen terrorin kautta suoraan Amerikan teollisuuteen ennennäkemättömänä teollisuusvakoiluna, josta suomalaiset vain vitsailevat vaikka suomalainen teollisuus on nyt tuhottu. 


 Microsoft poistaa Nokian nimen älypuhelimista.

"Luotettavaksi osoittautunut tietovuotaja Evleaks on paljastanut Twitterissä Microsoftin salaisen asiakirjan, joka osoittaa, miten Nokia-brändi katoaa Microsoftin tuotteista."




XIII

Ollilan suuri  rooli autojen systemaattisen vakoilusysteemin lobbaajana Suomessa on hyvin outo jos uskotaan että Ollila on "suomalainen" ja ajoi Suomen etua. Ei, Ollila tunnustaa pörssi-ideologiaa ja pörssieliitin tahtoa.

Miksi isojen amerikkalaisten bisnesten mies tuhlaa nyt aikaansa, jotta Suomi saadaan uuden CIA:n alaisen suomistasin ja CIA:lle alistetun armeijamme vakoilusysteemin alle. Motiivi on poliittinen ja ideologinen.

Suomea alistetaan ja nöyryytetään siirtomaaksi joka tasolla, jotta mm. amerikkalainen imperialismi ja sotatalous voisi lisätä täällä Venäjä-provokaatioita.




XIV


    Menestyvä Nokia oli uutena ilmiönä ruotsalaisille hirveä shokki.

 Euroopan vanhin insinööriheimo oli löytänyt taas omat kykynsä ja suomalaisen noituutensa voimat Euroopan pelättynä salattujen taitojen heimona. Finno on tarkoittanut vanha-tanskan eli norjan kielellä noitaa.

   Mutta miten Nokia nousi?

Nokian johto oli jatkuvastiaivan kuutamolla yrittäessään matkia vain Ericssonia ja siksi insinöörit saivat VAPAASTI tehdä ja luoda mitä huvittaa. Työn lisäksi.

Nokian johtajathan yrittivät jatkuvasti estää ja hidastaa suomalaisten insinöörien keksintöjen ja visioiden toteuttamista - kateuttaan ja "johtajina" matkien 900 vuoden ruotsalaisen eliitin valtaidentiteetin peruspäämäärää, suomalaisten lannistamista orjakansaksi, jyväjemmareiksi, eliitin varallisuuden nostajaksi. Nokian insinöörien palkka oli häpeällisen alhainen muihin pohjoismaihin verrattuna, Ollila vaati lisäksi ilmaista ylityötä alamaisiltaan.  Ja ne säästetyt miljardit lahjoitettiin sitten Microsoftille windows phonen markkinointiin käytetyssä miljardivyöryssä.  

Insinöörit tekivät omalla ajallaan palkatta kehitystyötä ja innovaatioita. Mikä on häpeä ja todistaa johtajien totaalisesta muutosvastarinnasta.

Suomalaiset olivat aikoinaan Euroopassa tunnettuja noitia, luonnon voimien, mielen voimien ja yrttien tuntijoita. Luontoyhteyden tuntijoita. Tämä ilmenee kymmeninä tarinoina suomalaisista  luonnonvoimien ja lääkinnallisten yrttien hallitsijoina/tuntijoina. Salaisuuksien ja luonnon yhteyden etsijöitä tieteenomaisella vimmalla.

Noita tarkoitti parantajaa ja tietäjää kunnes Ruotsin aatelisten ja Vatikaanin kontrollivirasto eli kirkko muunsi uusiokielessään senkin sanan käänteiseksi, pelottavaksi, vihattavaksi. Kuten Suomen kansan ja kulttuurin ruotsalaisessa häpäisyssä suomalainen takroitti junttia ja pakanaa.

Suomi oli ainoa maanosa, jota viikingit eivät kyenneet valloittamaan. Olimme taloudellisesti, kulttuurisesti, metallurgisesti ja sotilaallisesti Euroopan ylpein, aidoin, kovin ja ehein ydin. Esi-isämme tappoivat kaikki Vatikaanin aivopesupapit, jotka tänne lähetettiin kunnes ruotsalaiset heimoruhtinaat tekivät saksilaisten ja Vatikaanin kanssa hyökkäysliiton tuhotakseen itsenäisen maanosan.

On hyvin outoa, että historioitsijat eivät puhu Tukholmassa säilyneestä paavin kirjeestä, jossa selvästi kerrotaan kuinka papit joutuivat marttyyreiksi Suomessa, kuinka selkeää kulttuurinen vastarinta oli. 
 Ei vain Lalli vaan kaikki olivat vastarinnassa kolonisaatiota vastaan. Paavi raivostui alistumattomasta ja tyytyväisestä kansakunnasta, jotta saisi lisää verotettavia alueita.



  XV


Suomalaiset ovat nyt ansassa, kulttuurisessa ja mentaalisessa ansassa.

Suomalaiset eivät poliittisesti ymmärrä olevansa poliittisen salaliiton kohteena. Suomea laitetaan lihoiksi ja avuttomaksi.

Olemme eksyksissä. Eivät uskalla nähdä eliitin toimintaa Suomen tuhoamiseksi Euroopan eliitin valtaliittojen vahvistamiseksi mm. Venäjä-provokaatioissa. Suomalaiset on opetettu toteuttamaan hyvän alistuvan kansalaisen roolia  eli tottelevaisen kanslaisen roolia eliitin edessä. Helppo kansa. Alistuva kansa. Kiitettävä kansa.

Tämä rooli on kuolettava ansa.



XVI


Nokia ei ollut sen johtajat vaan hyvinvointivaltion luoma toivo, epäitsekkyys, hyvinvointivaltion ja yhteiskuntasopimuksen yhteisöllisyys, turvallisuus, tasa-arvoiset mahdollisuudet ja kekseliään innovaatiosta "juopuneet", hullaantuneet insinöörit.Tekemisen iloa hyvinvoinnin pohjoismaissa.
Johtajakulttuurista ja korruptiosta on luovuttava jotta todellinen suomalainen voima ja ylpeys voisi Ruotsin perässä taas saavuttaa ylpeän yhteisöllisen Suomen.
Täytyykö maan palaa että totuus tulisi esille?




              "Pitääkö (Suomen) hyvinvointivaltio purkaa?",
  •   kysyy Suomen Kuvalehti Maailmanpankin ekonomistilta Kaushik Basulta. Ja hän vastaa: "Suomen ja muiden Pohjoismaiden ihmisoikeuksilla ja sosiaalisilla normeilla on tärkeä opetus koko maailmalle. Älkää luopuko arvoistanne vaan tehkää niistä vientituote."  SK




XVII


Strategisesti Suomen taloudellinen heikentäminen nähdään nyt EU-politiikassa ja "vapaakauppasopimus-neuvotteluissa" tavoitteena Venäjä-provokaatioiden ja naton tukikohtein perustamisen takia.

Eliittimmekin on psykohistorian vanki ja haluaa yhä samaistua Ruotsin 800-vuoden kolonisaation luomaan ylimieliseen eliittihahmoon eli eliittiin, joka pitää itseään suomalaisten yläpuolella ja näännyttää, käännyttää ja halveksii alamaisiaan.

Eliittimme ihailee vain ulkomaalaista valtaa ja vallanhimoa, Saksaa, Amerikkaa, Ruotsia, elitismiä korostavia kulttuureja.

Eliitin roolipeli ja psyyke elää yhä Ruotsin vallan aikaa. Siksi Urpilainenkin Kataisen kuorossa vaatii, "ettemme saa olla itsekkäitä". Emme saa olla itsenäisiä ja hallitsemattomia eliitin valtapelissä. Hallitus vaatii alistumista, valtiota ilman valtionyhtiöitä, omaa vaurautta.



Siksi Nokian johto ja Amerikan eliitin ihailija Ollila halusi tuhota Nokian.

Se koki tekevänsä suuren palveluksen amerikkalaiselle teollisuuseliitille tuhotessaan jotakin, jota sanottiin suomalaiseksi ihmeeksi.

Nokian johto on saanut amerikkalaisen pörssileiitin kiitoksen Nokian tuhoamisesta ja toimittajat toistelevat tätä eliitin iloa puhuessaan että Nokian täytyi tuhoutua, oli hyvä että Nokia ajettiin alas.

Nokian johtamiskulttuuri oli kamalaa, se, Nokian antautunut ja petollinen eliitti, olisi pitänyt ajaa alas mutta taas eliitti onnistui tuhoamaan suomalaista kulttuuria kuten Ruotsi ristiretkien jälkeen suomalaisen taspainon ja luonnon kulttuurin

Paavi halusi tuhota alistumattomien suomalaisten korkean kulttuurin jo 1040.

Pitkä on tie.

Suomi on koko Euroopan kulttuurin kehto ja suomenkieli on vanhin kieli Euroopassa. Monivivahteinen, hienosäätöinen, laulava, kaunis. Sukupuolineutraalit pronominit kertovat syvästä tasa-arvosta ja samoin tarinat, kuinka naiset taistelivat myös viikinkejä ja muita vastaan suomalaisten sissisodassa. Silloin ei taisteltu talvisotaa Saksan puolesta vaan ihan oman heimon puolesta.

Espanjasta löytynyt esi-suomalainenon nyt geneettisesti todistanut suomalaisten olevan alkuperäisin eurooppalainen - 70 vuotta vanha teoria, jota museovirasto inhoaa "ruotsalaisen sivistyksen" ja korostuksen takia. Kieli on vahvin todiste. Ruotsalaiset luopuivat suomenkielestä ja kulttuuristaan esi-eurohuumassa.

Suomalaiset yli 5500-v. vanhat astronomiset jätinkirkot ovat olleet ehkä Stone Hengen esikuvia.  Käkisalmi on Euroopan vanhin kaupunki, yli 6000 vuotta neuvostoliiton arkeologien mukaan ja luultavasti rautakauden teknologian syntykaupunki.

Mutta suomalaiset ovat osanneet ottaa rennosti omissa oloissaan.

”Kehitys” ranskalaisten ja saksalaisten sotahullujen ja ”aatelisten” tahdissa ei ole ollut tärkeintä suomalaisugrilaisille vaan kehittyneisyys, kehittynyt kulttuuri, tasapainon kulttuuri ja viisaus luonnosta ja yrteistä.

Ruotsalaiset sekoittuivat tanskalaisten, saksien ja saksalaisten kanssa ja unohtivat alkuperäisen keilensä ja kulttuurinsa. Ruotsissa kehittyi verinen ja brutaali eliittikulttuuri, köyhät sekaveriset kuningasehdokkaat tappoivat toisiaan matalaotsaisesti, kymmenittäin, yrittäen matkia manner-Euroopan eliittisukuja. Ruotsi keksi itselleen kaikintavoin "aatelishistorian" voidakseen halveksia suomalaisia.

Ruotsi toi kolonisaatiosodissa Suomeen orjuuden, maaryöstöt, hirvittävän verotuksen, kirkon häpeäkulttuurin ja eliitin ylpeän brutalismin, vieraantumisen, kokoomuksen ja RKP:n ihaileman eliitin etujen luokkayhteiskunnan. Turun tuomikirkon katto katettiin täyskullalla, jotta eliitti voisi elvistellä. Kuten Nokin johto keskittyi elvistelyyn ja  kiitoksen kerjäämiseen Amerikan isoilta pojilta.

Kannattaa katsoa Halosen Kalevala-elokuva.




XVIII



Jääkö Suomi kokonaan grafeenipuhelimen kehittelystä jälkeen Ollilan järjestämän Nokia-Sammon lihoiksi laittamisen jälkeen?





XIX


  Johtopäätöksiä?

Miksi ihmiset uskovat yhä kokoomuksen talouspuheeseen ideologiansa suojana samalla kun kansanvaltaa kaapataan ja demokratiaa kumotaan? Usko rikastumiseen ja statusaseman nousuun kohti eliittiä? Uuteen palautettuun pohjoismaiseen vahvaan valtiomalliin tänne Suomeen virtaisi rahaa nyt käsittämättömät määrät sijoituksina, jos ottaisimme taas valtionyhtiöt vahvan valtiomallin perustaksi: vakaus, avoimuus ja ylikansallisen orjatyön torjunta. Vakaus ja omavaraisuus olisi nyt tärkeintä valuuttaa valtion kehittämisenä. EU:n ”globalisaatioehdot”, Valtiota rajoittavat sääntelyt ja valtion tuhoamispolitiikka ikkunasta ulos. Nyt ei säännellä pankkeja vaan vain valtioita pankkien plutokratian tuottamiseksi, liittovaltioprosessin ideologisessa Amokin juoksussa.
  • "Suomi on jo varannut 15 % maapinta-alastaan monikansallisille kaivoksille ja nyt ollaan luovuttamassa viimeisin kansallisaarteemme, puhtaat pohjavedetkin"





Meillä on ilmestyskirjan peto, nukkehallitus, joka kuuntelee ääniä verhon takaa

  • Suomenruotsalaisten, kokoomuksen ja YLE:n propagandapeli, eliittieetos, eliitin satuhistoria ja hegemoniapaatos  ilman ruotsalaisen vallan historian julmuuden todellisuutta

    -Lannistuspeli :   "Suomi on ruotsalainen" - mitä historiamme todella kertoo

















XX


Ollila ja NSA - NOKIA teollisuusvakoilun välineeksi kansallisessa politiikassa


- Helsingin Sanomien kertoo toimittaja Petri Sajarin perusteellisessa artikkelissa Nokian ylimmän johdon tiennyt keväästä 2011 saakka, että Lumian käyttöjärjestelmä välittää runsaasti tietoja puhelimen käyttäjästä Microsoftille. Tähän voi vielä lisätä, että 2011 helmikuussa Stephen Elop nimettiin Nokian toimitusjohtajaksi ja huhtikuussa Nokia sopi Microsoftin kanssa Windows Phonen ottamisesta Nokian puhelinten käyttöjärjestelmäksi.


Hätkähdyttävintä Sajarin jutussa ovat tiedot suomalaisviranomaisten roolista.

-Helsingin Sanomien selvitellessä asiaa on esille tullut myös toinen, erillinen viranomaisten toimintaan liittyvä ongelma. Lehden tietojen mukaan poliisi on pyytänyt useita kertoja puhelimien sijaintitietoja suoraan Nokian pääkonttorista, ilman lain edellyttämää käräjäoikeuden päätöstä, ja sellaisissakin tapauksissa, joissa mitään rikosta ei ollut tapahtunut. Tätäkään asiaa ei voi ohittaa, vaikka Nokia sen Helsingin Sanomille kiistääkin. Kun asia koskee poliisia ja perustuslaissa taattua puhelin- ja viestintäsalaisuutta, on tietoturvavaltuutetun lisäksi aihetta tutkinnan käynnistämiseen myös syyttäjäviranomaisten toimesta.

http://www.yrjohakanen.fi/blogi/2014/230214a/






ja tietysti, kun sielu myydään,
myydään kaikki nousukas Ollilan eliittikiipimisen vuoksi:

 Nokian Lumia-puhelin vuotaa tietoja ulkomaille   - HS.fi



Nokian johto on tiennyt jo kauan,
että Lumia-älypuhelimien käyttötietoja vuotaa Yhdysvaltoihin. Siellä niihin voi päästä käsiksi turvallisuusvirasto NSA






harvinainen kuvituskuva HS:ltä    



Mitä nyt, Nokia?

5 kysymystä "uudesta ajasta"
    

  - YLE.fi





Maailman ainoa onnistunut Nokian tuhoamisen täsmällinen ennustus
         Nokia-analyysini: 

NOKIA-kirjoitukseni
viime vuosilta 




XXI

jälkikirjoitus
räikeimmästä indikaattorista
eli mitä voimme lukea räikeimmästä ristiriidasta ja johdo poliittisesta suuntautumisesta
  
 
Nokia ei menestynyt Amerikassa
vaikka paradoksaalisesti mainonta ja taktiikka on epätoivoisen matkittua ja jäykkää amerikkalaista markkinointimielikuvastoa, "menestysteologiaa" ja vaikka se on säälittävän ja pelottavan mormonimaista bisnesmielikuvastoa niin amerikkalaiset eivät innostu vaikeista Nokian kapuloista niiden teknologisesta toimintakyvystä huolimatta. Nokian johto vaahtoaa jatkuvasti amerikkalaisuudesta mutta tuhoaa samalla Nokia ydintä ja essensiä, suomalaista käytännönläheisyyttä ja eurooppalaista yksilökeskeisyyttä: eurooppalaisessa elokuvassa kuin katsoja saa tulkita aivan kaiken itse mutta Nokian kännyköitten toimintatapa ja säätäminen on äärimmäisen puristinen, epäkäytännöllinen, insinöörimäinen, vaikea eli epäyskilöllinen, ei-käyttäjäkeskeinen.
Johto haluaa promotoida vain amerikkalaista brändi-ajattelua ja kieltäytyy tekemästä johtopäätöksiä mahdollisuuksista, vahvuuksista ja suomalaisen insinöörin erityisolemuksesta suhteessa asiakkaiden tarpeisiin. Nokian johto kirjailmellisesti poistaa tavoiteista asiakaskeskeisyyden. Kontrollista tulee Nokian uskonto ja uskottava sabotaasi korkempien poliittisten motiivien sanelemana. 

Tämä  ei tapahdu vahingossa vaan Nokian johto sabotoi toimintakulttuuria ja julistaa Nokian olevan vain ylhäältäpäin ohjattu ja luotu vaikka insinööriyksilöt loivat täysin yksilökeskeisesti mutta keskinäisen solidaariseti Nokian ilman sen johtajia ja johtajien "visioita". Nokian insinöörien ylivoimaisuus kehityksessä selväsi pelotti johtajia ja transatlanttista pörssieliittiä ja sitä jarruteltiin epärationaalisesti mutta siis poliittisen ja ideologisen loogisesti suojelemaan dollaritalouden eli amerikkalaisen teknoindustrialismin "tasapainoa" eli amerikkalaisten taloudelista ja sotilaallista hegemoniaa.
 



Kahdeksanvuotinen bloggaamiseni aiheesta tiivistettynä tässä kirjoituksessa.

* 1100 Microsoftilta erotettua ex-nokialaisia 17.7.2014


::












Read in English
>> fast translation, Google translation:
 
   





NOKIA UNDER ATTACK


   
Another Elop clean-up operation network  


  • - Elop-writer: Very good CEO, who made the wrong decisions 

Transatlantic conspiracy Finland economically dependent on the oppression of others is praised. among others. The Trilateral Commission has been pushing big business neo-colonization of Europe. TTIP is a direct ideological and The practical sanction of this long process which takes place in Nazi bankers' dreams of revenge. Divide and rule. "Globalization". Perfect for society and the destruction of self-sufficiency. Ollila was the prize of the high status and an exalted the name of the stock exchange, the Olympian from the top of the afflicted, and drove down. Elophan immediately took off completely when the cell phone business at Microsoft had been hijacked off the Nokia Mobile Phone departments. Elop task, therefore, ended when it was straightened. "Operation Elop" book. authors Merina Salminen, Pekka Nykänen - continued Jorma Ollila memoirs .
 

  

Microsoft tactical sabotage, hijacking one part of the strategy,
which is Microsoft's own Elop roughed up ahead polite:





Ollila deliberate tactic to sabotage the development, follow-up




Ollila formation Elop dribbles to:

 Develop something that then the grave



My first symptom of Ollila's syndrome:      The most important step, "NOKIA 2110" , "designer model with changeable cover", a breakthrough model was released only product designers to pressure from hard-line opposition to the company through: Finnish design items, unusual duress. The company's management did not want to model designer mobile phone market. leaders of change in Nokia's visions of injuries and elitist narcissistic style has not changed. Many of the most talented engineers even kicked until it was realized afterwards that they were years ahead of ingenious and Nokia's development stands.  Future of the department's vision for the year 1996 internet pocket computer laughed at management level caviar lunch period.  Mediakultuurin the development of the real world, Nokia's engineering leadership created the ultimate stagnation and finally prohibited the overall conceptual change pörssihybriksen is full of air - an obvious preparation for and adapt to technological and cultural changes in the media literally banned. Apple's 2007 iPhone was Nokia's executives advice: only the "Women's phone". This shows the totally media culture and the reality of alienation, the Supreme head of Nokia. Nokia phone to the "iron" was holy, and the user's primary software experience and interaktiofiilis was declared as the secondary negligible   II : : : : '

 II Why Nokia was destroyed? How?     Nokia destruction FIVE steps 1) Nokia's development teams are doing to begin with amazing achievements and Nokia are getting up especially in the first free and even secretly leaders in garages käsittömättömiä technical leaps in information technology and algorithms.


 







 
  




  •  > Nokia's leadership sabotaged, slow down and prevent the introduction of inventions at every stage - in the background is very likely already at the American Stock Exchange and the elite petitions and promised uranoususta stock exchange in the world under the counter Nokia's elite, so that a small Finnish does not become too overwhelming. 
2) Nokia erected an American, and more specifically microsoftilainen hard elitist hierarchy, and the house gestapo, or human resources department becomes an ideological police officer to create a climate of fear and anxiety. Meanwhile, management bonuses mood corrosive clouds when the young engineers do tumbled under-paid work and unpaid overtime. Disposable All in all, immorality, and praised the Finnish group of people disdain for Nokia by the elite. Ollila & Co. systematic planning this for Nokia itsetuhoavan a complete corporate culture, and the process autocrat. It's no wonder that Nokia's technological and global social media first magnitude visionary Kari Kairamo driven into a corner and commits suicide America admiring the management of these types of stage closely, having followed.



  •  > Original engineers rising innovation company and a genuine thousands of years old Finnish community culture and its new socialist principles of individual corporate culture will be destroyed, so that it would not rise superior to global super company. A tool used in America admiring psychopath leaders vanity and innovation in the fight against ridiculous pretexts. The residual humanists stamped on the bottom of the hierarchy of Nokia - Nokia and thrown out.   

3) The new visually interactive pocket computer, iPhone mocked by management for women phone. How does the chair can be a world in which you can make fun of women so horribly in keeping women in Nokia's contempt for human group? They had clearly been encrypted, fearful and anxious motivation to prevent the development of Nokia's American and NSA controlled the development of the information and data ahead of the industry.

  • > Clearly Nokina leadership rejects every effort to Nokia's development and innovation in the humanities human neighboring devices only in the ideological, political, and business-related reasons, salaiittoon of the American business elite, the American cultural imeprialismin protection and benefit of the secret agreements.  
   
4) Even though Nokia has enormous resources, Ollila & Co. cripple its own Linux-based operating system development and at the same time deny the soaring possible, Android or allied Nokia-hybrid deployment - the integrity sole function of the firm's destruction, none of the rational and the The practical reason is to defend the Android market against - Android's code is still a lot of important inventions that have Nokia engineers inventions.

  • > Microsoft's Elop to be appointed and the first Elop ruining näytösluonteisesti by barking Nokia and Nokia's reputation in the funds are only used by Microsoft in progress lanseeraamismainontaan brand. Nokia tuhomisprojekti final swing is totally Elop's first day, and it is quite clear to all of analytical IT technology and the followers of psychoanalysis, etc. in the art. Finnish low-älyiset suppliers support and help Elopia tuhoamistehtävässä without any understanding of the technology and market development.  

5) The Nokia encryption and program codes are released for Microsoft. Nokia GSM systems and link the towers were the only ones in the world, which are mm. Israel's army has been decoded. Now get. III : : : :  III What do we learn from this? Nokia's early days and the unique corporate culture to come back to, say, a secure state company. Finland has a huge economic war ohtena the Conservative Party and the RKP's destroyed the law and the humanities welfare state, all lies. Only in the 1970s, the means are now working in a disaster situation so that Finland will receive the independent rise, their own customs policy, its own taxation policy and its own currency. Engineers should also humbly seen that the media company can not develop without the humanists. who are the link to the media culture and human cognition in understanding the needs. Compare Apple humanists (Apple, however, may now be in a tailspin since the hierarkisuus and elitism is there now, the stranglehold of self-destructive). Ollila & Co. cleverly feeding Finnish engineers hybristä unduly humbled at the same time when the engineers that has left engineers with a strange contempt and fear kulttuurieoluutiota who understand humanists point. Humanists were limited and the separation of the pariah and the "lightning rod", which distressed the Nokia engineers were able to clear a set of workplace nausea. Maybe the remaining Nokia can not wake up but unfortunately the current Nokia does not seem to be capable to analyze the psychological mines are Ollila, Nokia filed. - The Finns have the oldest engineering culture and language, even Stone Henge of exemplars, Finnish astronomical temples, "I left the Church," are from Finland to the whole of European culture as a basis - up to 5500 years old. (See wikipedia). The world's oldest fishing net and olutmäski is from Finland. The most advanced of the Stone Age kaskikerroksiset terraced houses. And more.   



  







  • Unfortunately, the new Finnish WITH seem to be left without any major technical näpertelijäksi visions including information on safe mobile phone, and without the necessary funding for the bold exploration moniajoteknologian power hyödyntmämiseksi virtual programs - and not pay humanists to demonstrate human-centered device, the operating system and the visual interaction of new lines. 
 
Needed for the analysis and the cultural pride of the Finnish mentality and corporate culture, so that the new Nokia and technology culture would not start. IV




      

  • prime minister Stubb Swedish newspaper Nokia 2014:
    •     "Jobs took our jobs"

This is Stubb's deliberate diversion from the Finnish economy alistamisenreaaliteeteistä.
 
Which is why? In order to Finnish leaders Totaalinen of professionalism and corruption of the American business elite ideology under the auspices of secrecy. After all, it is Microsoft which Ollila handed over Nokia's secrets, and through which Nokia was destroyed käpysen Windows Phone in an advertising agency. Petteri Järvinen, with Ollila and his court disclosure of motives has been co-NSA, or the world's biggest industrial espionage organization. Ollila fee has been easy to Job a major polluter Shell rahakkaassa board and now a second American pension Job korruptioinstituutiossa. V











     This Ollila destroyed: 
   
engineers were rapidly developing Nokia's "iphone" a while Ollila abolished the development process, so that Finland would not be the technology leader in the industry, at the top of American elite Teasing:
  


   English "iphone" plan and model 2002 Strangled by Ollila. VI




  
   Now, of course specialist and researcher Petteri Järvinen, admitted in 2014 that Nokia release for Microsoft, is a transatlantic conspiracy contract just espionage to expand. now absolutely all Nokia phones are spying opened by Microsoft from all Nokia codes to use, and Microsoft has always done the windows their products to the NSA and the CIA Spyware rear gates. Applekin now makes up the remote control devices with the NSA and police officers.




Petteri Järvinen:

"Nokia was purchased Spyware reasons"
 



 
   

CIA destroying the Finnish economy and has been subjected in the pre TTIP process:



The world's only successful Nokia's destruction of accurate prediction

of my analysis of Nokia: NOKIA writings in 2006,




       VII
NSA - MS - NOKIA? 

tactic Ollila Elop Paradigm.

 
Helsingin Sanomat Petri Sajarin HS.fi explains in-depth article of Nokia's executives knew the spring of 2011 until the Lumia operating system to convey a wealth of information on the phone about Microsoft. This may also add that in February 2011, Stephen Elop was appointed Nokia's CEO and April, Nokia signed a contract with Microsoft Windows Phone admission Nokia phones operating system. Most shocking of Sajarin story are the details on the role of Finnish authorities.




      

    

     VIII
Editor's strange vision:

- "The decisive blow came in 2007, when Apple launched the iPhone with an easy to use touch screen., Nokia does not recovered from the attack ever." - TS


I think this ohitulkinta is a blatant Ollila protection and wrong tree barks. Our management and Board of Directors of the Nokia struck down till the iPhone because they despise the iPhone publicly opportunities "for women only as a phone." Did Microsoft and Nokia trade shut down already then agreed Ollila kabinettikeskusteluisssa? Ollila related party had rejected several years earlier in a touch phone and pocket PC development. IX  Nokia's management destroyed the already produced a revolutionary pad-batch 2001.  This can now be easy to come up with the so-called. psychological explanations or marketing explanations "epävalmiista about" but, unfortunately, the truth more widely Nokia's self-destructive behavior is an industrial elite secret unions. Pad development was underway but it was blocked. sabotaging Nokia themselves in their lead reframed. Ollila's a huge advantage to the transatlantic elite of the industry is proof of motive, why Ollila might agree to protect the mm. American industry, Microsoft and Apple incapacitating Nokia and its development in several stages, and repeated the other hand, the Nokia etulogiikkaa. Digitoday:   Nokia M510 first web tablets were prepared thousand copies installment in 2001  The fact that a talented development team was separated and successful tablet-Padierna was destroyed, says a very self-destructive activities of . Political commitment of Nokia outside world. X Nokia's competitors under the subjugation of the final stage of Nokia and Finland's competitiveness destruction. Elop was the last step in a long process to prevent Finnish teollnen independence, which Finland can be dollar-imperialism and europörssijuntan under the Conservative Party, SFP's, downtown and the Social Democratic Party alistumisjulistuksen using the "we must not be selfish." Elop was not an accident, but Nokia's executive political subservience transatlantic cabinets under. Self-Destructive globalization Exchange elite mielistelemiseksi. Already 1994-1995 Nokia's management rejected all future and product development team, a clear analysis of the future and the development of information technology, including social media aspects. All took place, and the management rejected and sabotaged. The issue is not the damage or the management of professional skills. worlds first graphical Web browser, and the clutch center also invented in Finland, but the financiers and government support for decision-makers overtook them as insignificant. XI Nokia magnitude pissed off the banking world isokenkäisiä, as submitted to and NATO driven Finland may not be independent and growing economy dollar stock market neo-liberalism.



































  • Trilateral Commission and the Bilderberg conspiracy, which Ollila has been operational planning in the Commission's new financial world order elite exchange and management through the process of creating chaos. Which appears to us the stock market capitalism supposedly blind terror, 'crisis' and banks 'rescuing'. Divide and rule.
     
Bilderberg drive, and commitment to the editors are hysterically denied toimittajiltaa cited by Olli child. Why? Since we live in conspiracies everywhere. Because it is one of the eliittikabineteista, which have prevented the European technological and industrial independence and outsourcing industries have lobbied on behalf of, or on behalf of the empty pumping. Ollila was humbled transatlantic conspiracy under.
  • American business has become a direct admiration of America and the admiration of the American business elite aggression and its eliitikeskeiselle ideology of surrender. The American military is now attached to the NSA's stasimaisen terror directly to American industry, historic industrial espionage, which the Finns just a joke even though the Finnish industry has now been destroyed. 


 Microsoft to remove the name of Nokia's smartphones. "proved to be a Trusted tietovuotaja Evleaks Microsoft has revealed on Twitter the secret document, which shows how the Nokia brand will disappear on Microsoft products."






XII Ollila large  role in the automotive systematic espionage system lobbyist in Finland is very strange. bisnesten Why the big American man wasting now time for Finland to be the new CIA under suomistasin and the CIA subordinate army under the espionage system. The motive is political and ideological. Finnish humiliated and subjected to a colony on every level, so that for instance. American imperialism and the war economy could be added here in Russia provocations. XII     Successful Nokia was the new phenomenon of the Swedish terrible shock.   engineer the oldest tribe had found again their own abilities and Finnish forces of European witchcraft feared the hidden skills of the tribe. Finno has meant an old-Danish or Norwegian languages ​​witch.    But how Nokia rose? Nokia's leadership was jatkuvastiaivan moonlight trying to imitate only Ericsson and, therefore, the engineers were free to do and create what you want. In addition to work. , Nokia Executive Vice than trying constantly to prevent and slow the Finnish engineers inventions and visions implementation - jealousy and the "leaders", mimicking the 900 years of the Swedish elite power of identity, the basic aim of the Finnish discouraged orjakansaksi, jyväjemmareiksi, the elite of wealth lifter. Nokian engineers salary was shamefully low in the other Nordic countries compared to Ollila also called for unpaid overtime from his subjects. And they saved billions donated to the then Microsoft Windows Phone marketing used miljardivyöryssä.   Engineers did in their own time without pay development and innovation. Which is a shame, and prove an encompassing leaders of change resistance. Finns were once well-known witches in Europe, the forces of nature, forces of mind and herbs specialists. Nature Connection specialists. This is reflected in dozens of stories Finnish forces of nature and medical herbs rulers / hour status. Secrets and natural connection searchers tieteenomaisella most appropriate. witch meant the healer and the sage until the Swedish nobility and the control of the Vatican Office of Church converted uusiokielessään you reverse the word, scary, hated by. As the people of Finland and Finnish culture in the Swedish blasphemy takroitti hammers and heathen. Finland was the only continent that the Vikings were not able to conquer. We were economically, culturally, and militarily metallurgically the proudest, most genuine, and very ehein core. Our ancestors killed all of the Vatican brainwashing the priests who come here sent until the Swedes heimoruhtinaat did the Saxons and the Vatican with the attack on the Alliance to destroy the independent continent. 's very strange that historians do not speak in Stockholm preserved the Pope's letter, which clearly explains how the priests were martyrs in Finland, how clear cultural resistance was. Not only Lalli, but all were opposed to the colonization. The Pope was furious to submit non-and satisfied in the nation, in order to get more taxable areas. XIV Finns are now trapped, cultural, and mental trapped. Finns do not understand politically the subject of political conspiracy. Finnish is placed in lihoiksi and helpless. , we lost. Do not dare to see the elite operations in Finland to destroy the power of the elite to strengthen the unions mm. Russia provocation facebook. The Finns have been taught to take a good citizen of the role of the submissive or obedient with kind of the role of the elite front. Easy nation. Submissive people. Excellent people. , this role is a deadly trap. XV, Nokia does not have its leaders, but the welfare state created by the hope, selflessness, the welfare state and the social contract of community, security, equality of opportunity and imaginative innovation "being drunk", enraptured by insinöörit.Tekemisen the joy of well-being in the Nordic countries. Vice President and culture corruption must be abandoned in order to the actual Finnish power and pride could be the Swedish suit again achieved a proud community Finland. Must the return that the truth should be out?

 "Does (Finland) to extract the welfare state?"



  •   asks Finland Kuvalehti World Bank Economists Kaushik Basulta.

    And he answers: "Finland and the other Nordic countries, human rights and social norms is an important lesson for the whole world. Despair not worthy of, but do they export." SK




XVI

Strategically Finland's economic deterioration is now seen as the EU's policy and "free trade agreement negotiations," The aim of Russian provocations and NATO military bases creation due. Eliittimmekin is a psycho-history of the prison, and still wants to identify with Sweden's 800-year colonization creating the arrogant elite character of the elite, which sees itself as the Finns above and starve, convert and despises his subjects. elite admires the only foreign power and the power of passion, Germany, America, Sweden, highlighting the cultures of elitism. elite role-playing game and psyche still lives in Sweden over time.

Therefore Urpilainen Katainen's choir requires, "we must not be selfish." We can not be independent and uncontrollable power of the elite in the game. The Board requires submission, states without state-owned companies, their own wealth. Therefore, the management of Nokia and American elite admirer Ollila wanted to destroy Nokia. , it felt doing a great service to the American industrial elite destroying something that was said a Finnish miracle. Nokia's management has received the American pörssileiitin thanks to Nokia's destruction and suppliers of parrot this elite joy of speaking that Nokia had to be destroyed, it was good that Nokia was shut down. Nokian management culture was awful, it, Nokia surrendered and treacherous elite, should have been run down but again the elite managed to destroy Finnish culture such as Sweden crusades after the Finnish taspainon and natural culture Pope wanted to destroy the submission of non-Finnish high culture in 1040. Long is the way to go.

 Finland is the whole of the European cradle of culture and the Finnish language is the oldest language in Europe. The multi-faceted, a refined, singing, beautiful. Gender-neutral pronouns indicate a deep equality and the same stories of how women fought the Vikings and others in the Finnish guerrilla war. Where does the Winter War, fought for Germany, but like your tribe behalf. found in Spain ancestor Finnish is now genetically proven to be the beginning of the Finns from Europe - 70 years old theory, that Antiquities Authority dislikes the "Swedish culture" and highlight why. Language is the strongest proof. The Swedes gave up the Finnish language and culture of pre-euro frenzy. Finns over 5500 yrs. I left the old astronomical churches have been perhaps Stonehenge models. Käkisalmi is Europe's oldest city, over 6000 years Soviet archaeologists that and probably the Iron Age technology, the birth town. But the Finns have been able to relax in seclusion. "Development" French and German war in an insane asylum and the "nobles" the pace was not the most important thing Finno-Ugric, but the sophistication, advanced culture, the balance of culture and wisdom of nature and herbs. Swedish mingled with the Danes, scissors, and with the Germans and forgot about the original keilensä and culture. Sweden developed a bloody and brutal elite culture, the poor, mixed-blooded king of the candidates killed each other matalaotsaisesti, dozens, trying to imitate continental Europe eliittisukuja. Sweden invented for himself in every way "aatelishistorian" to be able to look down on Finnish. Sweden brought kolonisaatiosodissa Finland slavery, maaryöstöt, terrible taxation, the shame of the Church of culture and elite proud brutalism, alienation, the Conservative Party and the RKP's admired the interests of the elite class of society. Turku condemning the church roof was covered fully with gold, so that the elite could brag. As Nok management focused on elvistelyyn, and thanks begging American big boys. worth a look Halonen Kalevala film.



  XVII Will Finland be completely grafeenipuhelimen development to after Ollila, Nokia organized by Sampo lihoiksi has been put in?






XVIII   Conclusions? 

 Why do people still believe in the Conservative economic ideology protected speech, while democracy is abducted and the repeal of democracy? Believe enrichment and status to the rise towards the elite? The new restored in the Nordic countries a strong state model here in Finland would flow money now unimaginable amounts of investments , if we were to turn state-owned companies a strong state model should: stability, transparency and transnational slave labor pesticides. stability and self-sufficiency would now be the most important currency of the State Development. EU "globalization terms," ​​The State restrictive regulatory and government extermination out of the window. now does not regulate the banks, but only states the banks to produce the plutocracy, the federal process, the ideological Amokin run.




  • "Finland has already allocated 15% of the land down to the multinational mines and is now handing over the latest national treasure, pure groundwater levels"



We have a beast of Revelation, a puppet government that listens to the sounds behind the curtain

XIX


Ollila NSA-NOKIA

-Today Helsingin Sanomat tells the reporter Petri Sajarin in-depth article of Nokia's executives did not know until the spring of 2011, the Lumia operating system to convey a wealth of information about the phone to Microsoft. This may also add that in February 2011 was named Stephen Elop, Nokia President and CEO of Nokia, and in April agreed with Microsoft on Windows Phone in taking Nokia phones operating system.

Most shocking of Sajarin story are the details on the role of Finnish authorities.

-Helsinki Sanomat try to settle the matter came to the fore is also a second, separate institutional activities related to the problem. The magazine reports that police have asked several times to phone location information directly from Nokia's head office, without required by law, the district court's decision, and in cases where no crime had been committed. Again, this issue can not be bypassed, even if it Helsingin Sanomat, Nokia denies. In matters relating to the police and the Constitution guaranteed the telephone and the secrecy, security is authorized in addition to the investigation of the subject to start the prosecuting authorities.

http://www.yrjohakanen.fi/blogi/2014/230214a/





and, of course, when the soul is sold, sold all the upstart Ollila eliittikiipimisen due to:



 Nokia's Lumia phone to leak information to foreign countries - HS 

Nokia's management has known for a long time
that the Lumia in the use of information leakage to the United States. There, they can get access to the security agency of the NSA




a rare stock of HS from    



What is it, Nokia? 5 issue of the "new time" - YLE



The world's only succeeded in destroying precise prediction of Nokia

        
Nokia-my analysis:  NOKIA writings in recent years 





XX

postscript the most striking indicators
that is what we read in the worst forms of conflict and political orientation johdo
 
 
Nokia did not do well in America even though, paradoxically, advertising and tactics is desperately imitated and rigid American Marketing mental imagery, "the success of theology" and although it is a terrible and frightening imagery mormonimaista business mind so Americans are not enthusiastic about the difficult Nokia spanner in their technological ability to function in spite of. Nokia's management foams continuously American new but destroys at the same time, Nokia core and the essence, the Finnish pragmatism and European individualism: the European film as the viewer may be interpreted in absolutely everything yourself but Nokia phones! Mode of operation and adjustment is extremely purist, impractical, insinöörimäinen, difficult, or epäyskilöllinen, non-user-centered.
The management wants to promote your only American brand thinking and refuses to make conclusions about the opportunities, strengths and Finnish engineer in relation to the nature of the special needs of customers. Nokia's management kirjailmellisesti to remove the target of customer focus. Control will be Nokia's religion and credible sabotage Taller political motives dictated.  , this does not happen by accident, but Nokia's leadership sabotaged the work culture and declare Nokia to be only from the top wizard and created even if the engineer individuals created purely individual centrally but mutual solidaariseti Nokia without its leaders and the leaders 'visions'. Nokia's engineers superiority of the development being clearly scared the leaders and the elite transatlantic stock exchange and is therefore jarruteltiin irrational but the political and ideological logically to protect the dollar the economy of the American teknoindustrialismin "balance" of American economic and military hegemony.



Eight-year blogging about summarized in this paper.
* 1100 Microsoft separated from the ex-nokia kinds of 17/07/2014

:: 




 


Written by Finnish media expert Arhi Kuittinen








   



    

 

3 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Stubbin Apple-heitosta tuli PR-katastrofi USA:ssa


http://www.digitoday.fi/yhteiskunta/2014/10/13/stubbin-apple-heitosta-tuli-pr-katastrofi-usassa/201414215/66





MI€ kirjoitti...

Haluaisin lisätä sitä että tämä Petteri Järvinen on KAKSNAAMAINEN PELKURI.

Se että se nyt "Tunnustaa" SEN että Nokian tuhoamisen takana olikin N$An VAKOILU ja ja sen takia Nokian oman Softa tuotannon TUHOAMINEN on Kaksnaamaista Puhetta ! Koska se oli jo selvää "Kaikille" muille kun tuo Micro$aatanan ETuho tuli sinne Nokiaan, koska tuo U$A$aatanan N$A aikoo...pitää Hallita kaikki tämän Maailman Tietoliikenne $oftat.

Mutta silloin kuin se Micro$aatanan ETappaja tuli tänne niin tuo Pelkuri Järvinen tuki sitä Nokian EELAHTAAJAA...HENKEEN ja VEREEN !!!

N$A kirjoitti...

Ja lisänä siihen edelliseen.

JUURI SE MITÄ NOKIA OLI KEHITTÄMÄSSÄ TULEVAISUUTTA VARTEN OLI KAIKKI U$A$AATANAN TI€DOSSA JUURI TÄMÄN N$An MICRO$AATANAN WINDOW$ VAKOILU$OFTAN KAUTTA..AVULLA !

JOTEN KAIKKI SE MITÄ NOKIALLA TEHTIIN SALASSA OLI TUON U$A$AATANAN TI€DO$$A...SIINÄ MÄTÄOMENA YHTIÖ$$ÄKIN.

KOSKA TUO MÄTÄOMENA ON YK$I TUON N$An VAKOLIU/KULISSIYHTIÖI$TÄ!