perjantaina, lokakuuta 14, 2016

Lausunto Syyriasta ja Orwellin lastenkutsut Briteissä






Suomessa sensuuri jatkuu.

Fakta Amerikan, saudien, Israelin, Ranskan, Englannin hyökäyksestä palkkasotilailla ja suorilla joukoilla esitetään itsestäänselvänä  YK-sopimusten rikkomisen, kun sota olisi käynnistynyt itsessään. Saudien diktaattorien kimppuun natoallianssi ei käy, USAn diktaattorit ovat läntisten arvojen suojeluksessa.




Toinen lausunto



MINTPRESSNEWS.COM|LISÄÄJÄ: LAUREN MCCAULEY | COMMON DREAMS





Chris Nineham, Vice-Chair of Stop the War Coalition, does an excellent job here in the face of Cold War-style BBC News questioning.
Stop the War Coalition
Chris Nineham, Stop the War Vice-Chair on BBC News - 12/10/2016





Orwell 

a military cadet unit  - for children.  
    video link 

  • A Birmingham school which was once at the heart of the so-called Trojan Horse affair has now opened up a military cadet unit  - for children.






Hiljaa ovat lahtarien kirkonkellot Jemenistä

If there is another terrorist attack on US soil, this time because of the death and destruction that the US government is wreaking in Yemen, I can...
RONPAULINSTITUTE.ORG







Lausunto YK:ssa

 American peace council anta lausunnon YK:lle, joka pyysi lausunnon ja tutkimuksen





"There is no civil war in Syria"    Only foreign terrorism.

Samoin Yemen ja Mali ovat natomaiden terrorismin ja aseiden kohteena






YK:n veteraanitutkijan mukaan Syyriaan hyökkäävät palkaasotilaat olivat ensimmäisten kaasuiskujen takana joilla ilman tutkimuksia syytettiin taas Assadia - ilman tutkimuksia ja ilman suhteellisuudentajua lännen arvomaailman hyökkäysperusteet

















The conflict in Syria is part of Washington’s prime goal to impose global…
RT.COM





Länsimainen todellisuustaju ei meinaa herätä korporaatiofasismille


To read the English media, you'd never know that Bayer just paid "tens of millions" of dollars to end a scandal in which the company sold…
CBSNEWS.COM











Eliitin ja aateliston moralisointisota ja paheksuntaterrori on aina ollut vain vallankäyttöä. Vain. Pappien avulla.
Totaalista vallankäyttöä ja alistamista. Amerikassa ja Suomessa papit lahjottiin kiroamaan ja demonisoimaan hamppua teollisuuseliitin ja CIA:n toimesta. Helppo hamppu on uhka teollisuustuotteille, hamppu ei vaattena kulu kuten tahallisesti huononnettu puuvilla, sitä voi syödä, juuret ovat ravintoa ja lääkettä nekin. Nyt valtionkirkkomme ajaa terroristian rahoittajien poliittista megamoskeijaa Helsinkiin ja muslimien huutoa kaijuttimista alistumaan jumalalle ja CIA-sheikeille.

Kannanottoa pidetään merkkipaaluna ja merkittävänä voittona kannabiksen puolustajille näiden taistellessa aineen laillistamisen puolesta.
TEKNIIKKATALOUS.FI
















Ei kommentteja: