torstaina, joulukuuta 01, 2016

Sipilän nepotistiset tunteet




Mitä on tämä ihaileva  puhe despootin tunteista?

Eihän nepotismista ja journalismin painostamisesta pidä mafiosoa palkita vaan erottaa välittömästi moraalisella vihalla demokratian tuhoajaa vastaan.

Etkö Janne Kuusi ymmärrä että vain erottamalla poliitikkoja voi toteutua demokratia. Ei korruptiota pidä palkita emotionaalisella alistumisella eliitin uhkailuille. Sipilän hyökkäys toimittajaa vastaan painostamalla ja nepotismi 2000 miljoonan euron talvivaarakatastrofissa ja korruptiossa ei ole mitään inhimillisyyttä demokratissa. Jos haluat demokratiaa. Ei elitismi ja eliitin kiukuttelu ole inhimillistä demokratiaa.

Selvästikin natseja palvelleen Kekkosen lumous on säilynyt ja ihmiset ihailevat omaa alamaisen ihailijan rooliaan despoottien tunnemyrskyjen ymmärtäjinä kuin alkoholistin lapset.



  II


YLEn luonne ja historia?


Oikeisto on onnistuneesti huutanut reporadiosta jotta ihmiset unohtaisivat että natsien palveluksessa toiminut, Hitlerille valan tehnyt Kekkonen ohjasi 100% ystävänsä Revon kanssa YLE:ä.




  III

Baba

Baba-baby on kolme vuotta suoltanut amerikkalaistuneen eurojuntalle uskollisen eliitin vihapuhetta ja amerikkalaisia hyökkäyssotia suojelevaa venäjävihaa eliitin sanelemilla konnotaatioilla propagandaksi muuttuneessa ohjelmassa ja nyt löytyy sitten rohkeutta keskustalaista pomoa vastaan - koska rkp-kokkarit tietysti kaappaavat paikan tmv









  • Pääministeri Sipilän poika tulistui Ylelle FB:ssä: "Rahoitetaan tällaista p*skalaitosta"
Torstai 1.12.2016 IL
Pääministeri Juha Sipilän poika tylytti Yleä Facebook-päivityksessään perjantaina.




Juha Sipilän ensimmäinen sijoitus kohuyhtiöön oli vaatimaton, ilmenee patentti- ja rekisterihallituksen tiedoista.
KAUPPALEHTI.FI|LISÄÄJÄ: KAUPPALEHTI





Maanantaina julkaistava Talvivaaran vangit -kirja nivoo kahden tutkivan…
MTV.FI





”Terrafamella ei ole lupaa uraanin rikastamiseen”, lausui pääministeri Juha Sipilä 18.11.2016 YLEn uutisissa.
WWW.KAINUUNSANOMAT.FI
















#talvivaara #sipilä #juhasipilä #keskusta #oikeisto #nato #ylefi #yleuutiset #kokoomus #serkut #lestadiolaiset #hyväveli

Ei kommentteja: