lauantaina, kesäkuuta 01, 2019

Onko Suomessa tehty kenraalien vallankaappaus


       Risto Volanen:
 

 Pääministeri Matti Vanhasen valtiosihteerinä seitsemän vuotta toiminut Risto Volanen syyttää tuoreessa Suomen Kuvalehdessä sotilas- ja poliisijohtoa epälojaalisuudesta pääministeriä kohtaan. 
SK  18.3.2011


  • "Edes eduskunta ei tunne sopimusta, jonka puolustusministeriö teki Naton kanssa"
Puolustusministeriö on antanut 9.3.2017 virallisen kieltävän vastauksensa ja valitusosoitteen Naton puiteasiakirjan julkistamisesta. Siinä vedotaan tarpeeseen…


Tässä alla on yksi kooste Suomen kaikista "USA/Nato-harjoituksista" vuodelle 2017, joista noin 35 on salaisia.

Salainen valta on aina vallankaappaus. 
Pesonen on kaapinut tietoa todella monesta lähteestä ja hänen aikaisemmat postauksensa ovat osoittautuneet kohtuullisen luotettavaksi. Vaikka tekijä on hyvin Nato-myönteinen, niin tämä juttu on kyllä vilkaisemisen arvoinen.  Sen avulla voi päätellä ja seurata aika montaa asiaa. 

Tasavallan presidentti ja valtioneuvoston ulko- ja turvallisuuspoliittinen ministerivaliokunta linjasivat Suomen osallistumisesta kansainväliseen koulutus- ja harjoitusyhteistyöhön 18.11.2016 pidetyssä kokouksessa, ja puolustusministeri päätti   ARIPESONEN1.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI


Hallituksen uusin salainen sotasopimus, maihinnoususopimus USA:n ja CIA:n kanssa ohi eduskunnan ja perustuslain on myös selvä osoitus että vallankaappaus on pitkällä transatlanttisen eliitin valtana, CIA:n, Trilateraalisen komitean ja Bilderbergin ohjaamana. Ihmiset eivät kykene käsittämään kuinka vakavasta sotaan viemisestä ja kolonisaatiosta on kysymys.

Liittovaltiokin on vain osa "Amerikan" sotataloutta, kolonisaatio-operaatiota USA:n sotiin Eurooppaa ajaen - myös väestönsiirron ja islamisti-palkkasotilaiden konfiktien avulla - "terrorismi" by CIA.

Demokratia on tapettu ja eduskunta ei reagoi perustuslakia rikkovien, ulkopolitiikan kaapanneiden kenraalien ja CIA:n vallankaappauksessa Suomessa.


  • Sotilasvallankaappaus; toimittajat suu vaahdoten ihailemassa pommien räjäyttelyä amerikkalaisten kenraalien johtamana Lapissa - vastoin perustuslakia


Kansalaiset eivät ymmärrä että Helsinkiin on perustettu kahden pahamaineisimman, CIA:n että mossadin isot toimintakeskukset - ohi eduskunnan uusia vakoilu- ja operaatiokeskuksia, joihin poliisi ei saa mennä vaikka ihmisiä katoaisi kadulta.

CIA käyttää lisäksi kadulle mikroaaltoasetta - jos menet kameran kanssa kuvaamaan Yhdysvaltain lähetystöä, alat voimaan pahoin mikroaaltoaseen takia. Useat aktiivit ovat kertoneet tästä.

Miettikää, mikä outo ideologia on vallannut oikeiston: sekä Irak että Somalia ovat ilmoittaneet että kansalaisten toivotaan palaavan Euroopasta takaisin mutta Suomessa valtamedia, europuolueet ja oikeisto virkamiehet kirkuvat että kaikki väestönsiirto täytyy hyväksyä Suomeen eikä ketään palauttaa. Afganistan on YK:n turvallisten maiden listalla eikä YK suosittele siis pakolaisten vastaanottamista Afganistanista.



Samalla ollaan hiljaa kun Suomen ja Ruotsin, Saksan, Ranskan suuri aseiden ostaja Saudit hyökkäävät Jemeniin ja tappavat pommituksilla ja nälällä 10000 ihmistä viikossa, vauhti kiihtyen, myös laittomia happo-fosforipommeja käyttäen Vietnamin sodan tyyliin - Amerikan sotilasavun ja satelliittien avulla.  Suomalaiset aseosat ovat myös Israelin ja mossadin ohjuksissa  - oitmittajat salavat suomalaisilta että suomalaisen VAISALAn sensorit ovat kaikissa länsimaisissa ohjuksissa ja smart bombeissa ja tappavat myös Jemenissä siviilejä enemmän kuin ns targetteja.

Suomi on sodassa Irakissa, Ranskan hyökkäyssodissa Malissa ja Afganistanissa, kaikki YK-sopimusten vastaisia hyökkäyssotia CIA:n nukkehallitusten ja vallankaappausten tekopyhyydellä. Veronmaksajien huippukalliisti kouluttamat ammattilaissotilaat ovat lisäksi tuntemattomissa hyökkäystehtävissä mm Africomin kautta.

SDP:kään ei ole selvittänyt miksi Lipponen meni Washingtoniin siunaamaan salaa USA:n laittoman hyökkäyksen Irakiin: SDP on yhä siunaamassa siis Irakia vastaan tehtyä salaliittoa.





Suomi haluaa osallistua EU-maiden mukana aseellisiin taisteluihin

Presidentti ja puolustusministeri
  kiirehtivät muutoksia lakeihin.






 SUOMENKUVALEHTI.FI
 - Rauhan- ja konfliktintutkimuksen isä, norjalainen Johan Galtung sanoo, että Yhdysvallat haluaa iskeä Damaskokseen ennen kuin YK:n tutkimusryhmän raportti valmistuu. Ja syystä. 

 
Sauli Niinistön "kolmas tie" - Suomella on sittenkin rooli Baltian puolustuksessa
M.ILTALEHTI.FI


Juhani Suomi: Sauli Niinistö on asettanut puolustussektorin etusijalle - Kulttuurivihkot
EVERNOTE.COM
Juhani Suomi: Sauli Niinistö on asettanut puolustussektorin etusijalle - Kulttuurivihkot




 
   II


Amerikan suurlähetystössä ja armeijassa on jatkuvasti USA-kenraaleja ohjaamassa Suomen armeijaa ja vaikoilua Suomessa. Ja CIA laajennetussa rakennuksessa suorat valokaapelit suomlaisiin tietoliikennesolmuihin. 

Valmistellaanko Suomeen maihinnousua?
Jatkuvasti tapahtuu maihinnousua "harjoituksina".

Miten on mahdollista että eduskunta sallii sotilasoperaatioita, "harjoituksia", jopa maihinnousuharjoituksia jatkuvasti Suomessa vasemmistoliitonkin tuella? Miksi suomalaisille valehdellaan riipumattomudesta ja liittoutumattomuudesta vastoin perustuslakia?

Kriisejä lietsotaan, niitä halutaan käyttää isolla voimalla ja tuhoavasti - kuten Koivisto muutti laittomasti lakeja jälkikäteen ja ihmisten omaisuus ryöstettin pankeille kun pienyrittäjiä ajettiin tahallaan konkurssiin 1989 lähtien - Ruotsissa valtio pelasti yrittäjiä suurin joukoin . YK:n mies ei tässä kerro että on ratkaisu: Afrikan kolonisaatioryöstäminen lopetetaan ja kaikki Afrikan resurssit käytetään afrikkalaisten hyväksi. Nyt YK kehottaa tukemaan verovaroista afrikan ryöstäviä suurfirmoja toimintansa jatkamiseksi.




Amerikkalaisen ja Lontoolaisen hyperkapitalistisen ja jatkuvien hyökkäyssotienkin kautta militaristisen EU-kolonisaation äänenkannattajia kaikki europuolueiden lehdet, valtamediamme, myös valevasemmiston "kansanuutiset", (Lontoo oli mukana luomassa EU:sta lypsykonetta Lontoon pankeille ja onnistui ja tietysti nyt vetäytyi). Me elämme fasismissa, on vain aika herätä. Saksassa on AFRICOM, salaisten hyökkäysten aktiivinen keskus (n 300 iskua vuodessa) eikä valevasemmisto eikä Amnesty puhu siitäkään koskaan.






West-backed think tanks threaten new Ukrainian president with disturbing list of ‘RED LINES’

When President Volodymyr Zelensky won a landslide victory in the free and undisputed April elections, most accepted that he was given a fairly strong mandate to lead Ukraine. But it seems not everyone is so democratically-minded



   Jouni Leoni 10.3. 2017      
  • Kun kaikki eduskuntapuolueet ovat niin hellyttävän yksimielisiä sotaan valmistautumisesta ja köyhien kyykytyksestä,niin aattelin yhdistää noi molemmat ja tarjota ilmaiseksi vaalisloganit kaikille eduskuntapuolueille; SDP - Sotiminen on parasta sosiaaliturvaa. KOK - Köyhät kyykkyyn rajalle.Kesk - Hyvinvointi kasvaa kiväärin piipusta.Vihreät - Ämmät armeijaan,luonto täyteen ruutia ja eläimet helvettiin sieltä. Persut - Ostetaan sota,kansa makaa.(pitäis lukee maksaa,mut kun kyseessä on persut,pitää olla vähintään yks freudilainen kirjoitusvirhe)Kristilliset - Jumala auttaa niitä,jotka auttavat itseään tappamaan muita. Vas - Me suostutaan ihan mihin vaan.RKP - Joko saa korkata?   







  • Edes eduskunta ei tunne sopimusta, jonka puolustusministeriö teki Naton kanssa
Puolustusministeriö on antanut 9.3.2017 virallisen kieltävän vastauksensa ja valitusosoitteen Naton puiteasiakirjan julkistamisesta. Siinä vedotaan tarpeeseen…




  III


  • Demoralization is, in a context of warfare, national security, and law enforcement, a process in psychological warfare with the objective to erode morale among enemy combatants and/or noncombatants. That can encourage them to retreat, surrender, or defect rather than defeating them in combat.


Demoralization is, in a context of warfare, national security, and law enforcement, a process in…
EN.WIKIPEDIA.ORG





Ymmärrätkö mitään Kekkosesta ja Mauno Koivistosta CIA:n ohjaamana muulina? 

SDP myös CIA:n lahjomana demokraitan sabotaasikoneistona, valevasemmiston alkuna jonka jatkoksi euro-vasemmistoliitto luotin siunaamaan natomaiden hyökkäyssotia ja pankkiirien euroterroria.

Tiedätkö miten oikea historia on Suomessa kulkenut CIA:lle ja imperialistiselle geopolitiikalle alistettuna?  

 Lue:
  • "Kylmän sodan aikana länsimaat perustivat CoCom-järjestön valvomaan kauppaa itäblokkiin. Suomi ei ollut sen jäsen, mutta joutui ottamaan lännen vientirajoitukset huomioon. Se toimi niin, että Etelärannan teollisuusliitoista kerrottiin yrityksille mitä sai viedä ja mitä ei. Yhteyttä saattoi ottaa myös ulkoministeriön kauppapoliittiseen osastoon. Sieltä neuvottiin eteenpäin Yhdysvaltain tai Iso-Britannian lähetystöön. Niissä asiaa puntaroivat mm. CIA:n virkailijat ja sotilasasiamiehet. "    -- Taloussanomat  2 2017

Näin räikeästi suomalaisia huijattiin "itsenäisyydestä" ja "julkisesta" "demokratiasta" kerta toisensa jälkeen, oikeiston valta salaisessa ulkopolitiikassa, näin törkeää vallankaappausta, "puhetta länsimaisesta vapaudesta"



  •   This is big 


Editor's Note: Excellent reporting as always from the indispensable John Helmer. By claiming that there is insufficient evidence to determine what caused the…


Many is asking why Canada is supplying ammunition and providing training for the Ukrainian Nazi battalions fighting in Donbass? Canadian newspaper Ottawa Citizen…
DNINEWS.COM



WASHINGTON – Billionaire George Soros has long been accused of meddling in European politics, and now American lawmakers are demanding answers over…
WWW1.CBN.COM




Any foreign forces, including those from the US, that enter Syria without invitation are invaders, Syrian President Bashar Assad told Chinese media in an…
RT.COM



The battle raging in the Deep State isn't just a bureaucratic battle--it's a war for the soul, identity and direction of the nation. ...
CHARLESHUGHSMITH.BLOGSPOT.COM













Did you know many African countries continue to pay colonial tax to France since their independence till today! When Sékou Touré of Guinea decided in…
HOWAFRICA.COM














  • Do We Live in a Police State?
WikiLeaks and Julian Assange would have gone down in history as the greatest enemies of government oppression of all kinds in any case, but their...   RONPAULINSTITUTE.ORG





Pankkiirikapitalismin ja sotatalouden EU:ta kannttava valevasemmistokin on hehkuttanut että talous täytyy luovuttaa kapitalisteille ja kenraaleille koska isi käski. 

The Coming Great Wealth Transfer
In the past, I've warned about the coming Great Wealth Transfer. But now we need to talk about it in the present tense, because it’s here. And it will only accelerate from here on.  PEAKPROSPERITY.COM





















        Blogi Arhi Kuittinen



#isäntämaasopimus #ulkopolitiikka hsuutiset yleuutiset journalismi juha sipilä orpo soini kuntavaalit Hallitusneuvottelut 2019 2020 yk eu euro euroarmieja liittovaltio turvallisuuspolitiikka Suomi Pohjoismaat yle hs aamulehti.




.

Ei kommentteja: