perjantaina, kesäkuuta 16, 2017

Presidenttikin oli tietoinen salaliitosta kuten Sipilä

Presidenttikin oli tietoinen salaliitosta kuten Sipilä.

"Maanantaina Uva-ryhmä oli koossa, ja myös tasavallan presidentti Sauli Niinistö oli antamiensa lausuntojen valossa tietoinen siitä, että hallitus ei ollut kaatumassa. 
–En enteile nyt mitään vaihdoksia todellakaan, Niinistö esimerkiksi sanoi toimittajille Kultarannassa.  
Poistuessaan tiedotustilaisuudesta presidentti letkautti paljon puhuvasti:
–Ei muuta kuin lehmänkauppoja tekemään.    (Sauli Niinistö -- Video Areena loppusosuus)
Media Ilkka                   Kuinka ei tämä kaikki lentokoneooppera vie Sipilän & Niinistö arvovaltaa? Kulttuurimme taitaa niin selvästi hyväksyä hyvä veli -salaliitot ja salaisen vallankäytön ilman demokratiaa. Demokratiaa ie edes tavoitella. Ihmiset eivät vain reagoi koska joutuisivat purkamaan vuosikymmenten alistumisen ja salaliitot Kekkosenkin diktatuurille.

Presidentti mukana hajottamassa puoluetta salaseurassa.

Hallitus jatkaa äärioikeistolaista politiikkaa eli suuryritysten terroria, SOTEa, natoa, kohti Saksan diktatuuria, Liittovaltiota, pankkiirien tukemista verorahoilla - ja Saksan "euro"armeijaa valtioiden lopullisena tuhona, naton päämäärää.


  • Nurmen mielestä koko hallitus olisi voinut kaatua siihen, että soinilais-terholaisten juoni olisi paljastunut ennen perussuomalaisten puoluekokousta.
– Tällainen etukäteisvalmistelu olisi näyttänyt julkisuudessa niin kertakaikkisen pahalta.  
Analyysiä muissa blogeissa mm. 

    I I
 

Perjantai:  valtaa ei ole vielä vaihdettu puolueessa:
  • "Jos PS puoluehallitus vastoin ennakko-odotuksia asettuisi tukemaan Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmää, tilanne olisi äärimmäisen sekava.Torstai: 
Orpo: "Terho tuntuu olevan tolkun mies, jonka maailmankuvaan ja ihmiskäsitykseen voi luottaa. Ja puheet EU-erosta ja euroerosta loppuvat nyt."


Eikö olisi mainio paikka yleislakolle lopettaa eliitin terrori Suomen valtion tuhomamisessa?

Kuinkahan moni suomalainen vieläkin luulee että pääministeri meni surullisena lentokoneeseen -- valistakaa tovereitanne. House of Slurps. HoS.Perussuomalaisten jakoa suunniteltiin tiukasti salassa ulkopuolisilta, ja siihen valmistauduttiin toukokuun alkupuolelta lähtien. Kerromme, miten tapahtumat…
KALEVA.FI
Vallankaappaus etenee kun media kirkuu alkoholista, rasismista ja Sipilän lentokonevatuloinnistaPääministeri Juha Sipilä on keskustellut tänään Oulussa EU:n ulkopoliittisen korkean edustajan Federica Mogherinin kanssa EU:n yhteisen turvallisuus- ja…
NYKYSUOMI.COM 

  • Miksi Suomen hallitus noudattaa USA:n ja CIA:n aggressiivista geopolitiikkaa, on mukana ainakin kolmessa hyökkäyssodassa ja 200-400 palkkasotilasta luovuttanut salaisiin sotiin mm US Africomille.

* lisäys

Kokoomuksen kansanedustaja Hjallis Harkimo hämmästelee viime viikolla vellonutta hallituskriisiä. Harkimon mukaan kriisi oli pelkkä näytelmä, josta hänelle jäi paha…
MTV.FIKaleva:


Suomalaisten enemmistön mielestä Sipilän hallitus edistää Suomen ja suomalaisten etua melko huonosti tai ei juuri lainkaan.
ILTALEHTI.FI
Eliitin etu


Suojelupoliisin kartoittamien ihmisten lisäksi Suomessa on satoja muita riskihenkilöitä, arvioidaan keskusrikospoliisista Helsingin Sanomille.
MTV.FI


Europolitiikka eli kaaospolitiikka on onnistunut.
KELA maksaa Suomessa viuhahtaneille terroristeille Syyrian ja Malin tuhoamisesta joka päivä KELA-palkkaa.

Hajota ja hallitse

Supon erikoistutkija: Historiallinen muutos - terroristit näkevät Suomen uudessa valossa
M.ILTALEHTI.FI.

Ei kommentteja: