maanantaina, heinäkuuta 03, 2017

Missä on meidän bilateraali kaupankäynti? Väestönsiirto kapitalistien aseena


  Missä on meidän bilateraali kaupankäynti?



--'Major event in bilateral relations' Xi Jinping to meet Putin in... 


Euro-pankkiirieliitin ym vallankaappaus prioriteettien vääristämisellä. Oikeisto käyttää nyt oivallisesti väestönsiirtohysteriaa välineenä, jopa venäjävihan ja talouden tuhoamisen normalisoimiseen, oikeistolaisen tuhokapitalismin normalisoimiseen valemoralismilla:

valehumanistit, harhautetut, on saatu paheksunnan voimalla hyväksymään tuhokapitalismi ja USA:n hyökkäyssodat passoiivisanana "kriisinä". Alistuvasti itsetunot kiinni emotionaalisessa pornossa jopa vaarallisen ja sovinistisen islamin levittämiseksi. Uskomatonta. KELA maksaa nyt terroristeille suoraan Syyriaan kutsumalla heitä "taistelijoiksi" ja kutsuu terroristeja myös Suomeen oikeiston SUPOn avulla. Kling, kling.

Ei Suomen valtion päätehtävä ole olla väestönsiirron kohde naisia etsiville lukutaidottomille muslimimiehille elämän pituista lomaa etsimässä - vaan parantaa taloutta ja jakaa omille kansalaisille hyvinvointia. Nyt eliitin veronkiertobileet ja valtion totaalinen tuhoaminen ilman itsesuojelua peitetään suojaan Rockefeller-säätiöiden levittämällä CIA-moralismilla, ihan keinotekoisilla rasismipuheilla ja valtion tuhoamisella euromilitaristeille, pankkiireille


   Hajota ja hallitse - vapaamuurarien ja Rooman tunnussana





Vääriksi osoittautuneiden Venäjä-uutisten yhdenmukaisuus osoittaa, ettei niissä ole kyse vain journalistisista lipsahduksista, toteaa Glenn Greenwald.
VASTAVALKEA.FI










Major








Huijauksen ytimessä

 
Kokoomus, keskusta ja soinilaiset jatkavat uusliberalistista kurjistamispolitiikkaansa työväenluokan tuella. Vai jatkavatko? Sallimmeko sen?






Suomen sabotoijien top tenin joukossa


Miten Martti Ahtisaaresta tuli katkera

 
Ahtisaaren ulkopuolisuus omassa maassaan paistaa hänen ulkopoliittisista näkemyksistään.






EU:n virkamiehiksi nostettuja vanhojen aatelissukujen vallankaappajia on esillä selvästi ideologisen vihan merkeissä - viha paikalliskulttuuria, demokratiaa ja Venäjää kohtaan. Aatelisten kylmä EU-ydin.











Tim Anderson 
18 hrs
Syrian MP: US is redeploying ISIS ringleaders from Raqqa to other places.http://en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13960411000599














.

Ei kommentteja: