perjantaina, maaliskuuta 31, 2017

Tynkkynen ja CIA



Vaikka Tynkkynen nyt naurattaakin, ainakin toimittajien pelko ja leimaamishalu Tynkkysen jalkojen juuressa,
niin ymmärrättekö että CIA saa vapaasti värvätä ihmisiä ja virkamiehiä Helsingissä supon puuttumatta? Tuttaviani on värvätty. CIA on aina saanut vapaasti rakentaa ja lahjoa omaa armeijaa Helsingissä. Tutkija eilen taas vahvisti, laitan nauhoitteen joku päivä - (30.3. Valkoista ja punaista – Supo, KGB ja Kekkonen 1944–1962 FT Aleksi Mainio) 
   Jo tämän salaamisesta näkee kuinka Suomessa ei ole yhtään aitoa journalistia valtamediassa. Kansan medioissa on taas sata rehellistä sivistyksen auraajaa.  

SDP ja SAK ovat yhä ja ovat aina olleet CIA:n ja sitä edeltävien terroriorganisaatioiden kaappamia valtavan lahjonnan kautta ainakin 1935 lähtien. 

Miksi innokkaat yoimittajat eivät kerro kuinka ahkeran vaikuttamisen alla suomalaiset journalistit ovat kun Hesari lähettää toimittajiaan Prahan ja Dublinin hotelleihin CIAn asennekursseille.



Outlets that refuse to correct documented falsehoods have no valid claim to…
THEINTERCEPT.COM|TEKIJÄ: GLENN GREENWALD

.







"Today, March 31st 2017, WikiLeaks releases Vault 7 "Marble" -- 676 source code files for the CIA's secret anti-forensic Marble Framework. Marble is used to…
ZEROHEDGE.COM/NEWS/2017-03-3…













.

1918 SOTE SUOMI100


- nosto päivitys -


Nyt alkavat menneisyyden umpisolmut avautua. 


Käsky siviilien ampumiseen saattoi tulla Mannerheimilta

Ylipäällikkö C.G.E. Mannerheim on mahdollisesti antanut käskyn ampua naisia ja lapsia jatkosodan hyökkäysvaiheessa. Käskystä tihkuu uutta tietoa, joiden perusteella sen voidaan päätellä tulleen Suomen sodanjohdolta. - Aamulehti

Kun isäni isä oli pyövelinä Kekkosen kanssa sisällissodassa tappamassa kymmeniä ihmisiä valkoisten erikoisjoukossa, hän ei sitä ideaa itse keksinyt vaan Mannerheimin "esikunta". Se oli käsky, ideologinen tavoite ja moraaliteetti.

Valkoisten Suojeluskunnan kotikutoinen ja lainsuojaton esikunta määräsi teloitukset toimeenpantavaksi ja valitsi sopivan nuoret, sinisilmäiset pyövelit työhönsä kiertämään Suomea. Kirkkoherrat siunasivat suojeluskunnan sotaraivon tuomitsemalla köyhät ja nälkäkuolemaa suvussaan kohdanneet kapinalliset, (joille varakkaat maanomistajat ja tehdaseliitti kieltäytyivät ennen sotaa maksamasta työstä palkkaa), "punikeiksi, saatanan omiksi, syöpäläisiksi, Kristuksen vihollisiksi".

Mielenkiintoisinta ja äärimmäisintä sisällissotakeskustelussakin on nyt se, että kun puhutaan taisteluvalmiudesta ja kyvykkäästi ammatilaisten organisoimasta armeijasta, valkoisten jälkeläiset ylistävät yhä lumoutuneina valkoisten armeijajoukkojen järjestäytyneisyyttä, komentoketjua ja tehokkuutta "vapauttajina".

Mutta - kun puhutaan joukkomurhista, valkoisten historian urheat puolustajat korostavat, että sotatilanteessa joukkoja ei voi hallita. Tämä on hämmentävää ja tahallista ristiriitaisuutta. Valheellisuutta. Torjuntaa. Vääristelyä.

Kuinkahan on, jos tämä artikkelin paperilappu todetaan vihdoinkin viimeisen päälle uskottavaksi, ymmärtävätkö valkoisten jälkeläiset tämän käskyn totaalisen sodan ja yli-ihmisen ideologiaa, joka omaksuttiin Saksalta sadan vuoden ajan.

Kun Edvin Laine käsikirjoitti Tuntematon sotilas-elokuvaa, hän sai yllättävän vapaasti nähdä armeijan esikunnan arkistosta Jatkosodan sensuroitua materiaalia, joissa mm. tapetaan pistimellä pakolaisnaisia, kun nämä eivät osanneet "kunnolla" puhua Suomen kieltä. Kovaa ja kiistämätöntä arkistomateriaalia on siis olemassa Suur-Suomen armeijalta.

Propagandafilmi jääkärivärväystä varten 1937 - speaker:

" Maan jääkärihenki elää valppaampana kuin koskaan
ja aavistaa Euroopan tulevan sodan bolshevismiä vastaan "




Saksan fasistinen prosessi ja rotuoppi ei ollut vahinko tai pienen joukon uusi idea. Se sai Suomessa suomenruotsalaisen rahaeliitin kiihottumaan vihan uusista muodoista demokratian estämiseksi.

Oikeisto sabotoi eduskunnan valtalain ja oikeisto vaati Venäjää hajottamaan eduskunnan 1918. Siis oikeisto Venäjän vallan kasvattamisen asialla.


Saksa kehittyi sadan vuoden ajan määrätietoisesti väkivaltaiseksi, sotahulluksi ja suuruudenhulluksi kansakunnaksi äärimmäisen autoratiivisen maailmankuvan kautta. Kasvatusoppaatkin korostivat väkivallan karaisevaa vaikutusta lapsiin, kaikkia saksalaisia tottelevaisuuden oppeja ihailtiin Suomessa.

Ensimmäinen maailmansota oli Saksan verenhimoinen Euroopan valloitusprojekti Amerikkalaisten luvalla ja amerikkalaisten sekä englantilaisten pankkiirien rahoilla EU:n luomiseksi Venäjän kaivos- ja öljyresurssit kaapaten

 - ja II maailmansota vain jatkoa sille SAMALLA APNKKIIRIEN VALTAKUVIOLLA, TERRORILLA.

 Eli valtaapitävät olivat vapaita perusmoraalista ja saivat ihannoida sotaa ilman estoja. Vanhojen miesten esivalta sai sotapelissään tapattaa miljoonittain nuoria "kunnian ja kansakunnan" vuoksi.

Mannerheim kumosi lain ja lupasi järjestystä 1918 lain sijaan. Ja Hitler otti tästä suojeluskuntaideasta mallia 1925, kun natsit suomalaisen esikuvan mukaan muodosti omat SS-joukkonsa. Hitler perustaessaan SS-joukot otti suoraa mallia 1915 suomalaisesta paramilitaarisesta organisoitumisesta ja "sisäpolitiikasta", jolla luotiin demokraattisesta politiikasta vapaa armeijakunta.

SS-merkin syntyä on ihmetelty mutta se on suoraan saksalaisten saama vaikute Saksassa majailevilta jääkäri-suojeluskuntajoukoilta, jotka antoivat saksalaisille täydellisen mallin kotikutoisista sotajoukoista. Suojeluskunnan hihan S-merkin jo Saksassa ottaneet jääkärit olivat Saksan armeijan entisten upseerien ja tulevien natsien hyviä ystäviä Saksassa.

Urho Kekkosen paras suomalainen ystävä jo sisällissodan ajoilta oli SS-joukoissa, mitä ei "yllättäen" mainita missään "virallisessa" kirjallisuudessa, mm. Kekkosen muistelmakirjassa "Sodan ja rauhan mies".

Suojeluskunnat saivat jo 1917 ison aselähetyksen halvalla Saksasta, jolla he uhkasivat puhdistaa punaiset Suomesta. Malitillisten Sosiaalidemokraattien yllättäen valitsema kapina 1918 oli seurausta tästä fasistisesta uhosta.

Karjalassa joka kylällä oli oman suojeluskunnan esiasteryhmällä 1917 oma tykki (Saksasta), siis epävirallisen laiton miniarmeija ja idealisoitua taistelutahtoa odottamassa vapautumista. Korkeimman ja kirkon siunaamana.





EU on pankkiirien luoma valtarakennelma pankkiireille.
II maailmansodan suora jatke sillä eliitti ei luovu diktatuurin päämäärästään.


 Ja sitä kaupataan yhä ratkaisuna kaaokselle, jonka se itse on luonut pankkien diktatuurilla ja talouden romahduttamisella.

EU tukeutuu kaaokseen luodakseen lisää kaaosta jota se käyttää vallanlisäämisen perusteena.

EU pyrkii tuhoamaan lopullisesti valtioiden demokratian suurena ratkaisuna kohti täydellistä diktatuuria. Hitlerin rahoittajat ovat nyt onnistumassa suuren valtakuntansa kanssa.






Kyllä tämä on ihan 900 vuoden ruotsalaisten ja Vatikaanin vallanhimon luoman venäjävihan jatkuvaa porinaa, joka oikeuttaa pyhän vihan ja oman väkivallan unelmoimalla ulkoisesta pahasta, se ihmeellinen maaginen taikakalu joka oikeuttaa minkä tahansa vallanhimon ja oikeistolaisen kansan vihaamisen luoman rlitismin harhan:
- Mietin vain kuinka paljon Suomi ja USA aikoo vielä tiivistää yhteistyötä, kohta saadaan lukee, että että Suomi ja USA on fuusioitunut kun yhteistyön tiivistäminen on mennyt niin pitkälle. 





Dosentti Martti Turtolan isä Erkki Turtola sai saman käskyn, mutta eri puolella Kannasta jatkosodan aikana. Turtolan mielestä kirje kumoaa teorian, että käsky olisi ollut alempien upseereiden tai divisioonan komentajan antama.
- Isäni oli silloin Suomenlahden puolella. Jalmari Kanerva ja isäni Erkki Turtola ovat siis saaneet käskyn eri armeijakunnassa Kannaksella. Koska Kannaksen joukoilla ei ollut omaa komentajaa 1941, tästä voi päätellä, että käsky on tullut päämajasta eli ylipäällikkö Mannerheimilta, Turtola sanoo.




" ... Kirkko oli kantansa kiinni lyönyt. Arkkipiispa Gustaf Johanssonin mielestä kaikki Jumalan kieltäjät pitäisi tappaa ja piispa Otto Colliander julisti, että työväestö oli kapinointinsa takia ”Jumalan kirouksen alainen ja jätettävä Saatanan haltuun. ”

"Punavankileirit – suomalainen murhenäytelmä 1918",
Kirja, Tuulikki Pekkalainen ja Seppo Rustanius





Tutkimattomana ilmiönä kaksikko tuo esiin vankileireillä kesä-syyskuussa 1918 harjoitetun "kasvatustyön". Sotavankilaitos perusti kasvatusosaston päällikkönään kirkkoherra
Hannes Sjöblom (1874-1944), jota leireillä avustivat 16 pappia kasvatusjohtajina ja noin 90 kasvatusapulaista; Sjöblom oli kiistanalainen herranpalvelija. Hän piti hairahtuneiden punavankien valtavaa joukkoa "Jumalan lahjana Suomen kirkolle. Heihin piti juurruttaa porvarillinen maailmankatsomus", mutta virallisesti kirkko pysyi erossa leirilähetyksestä. - Helsingin Sanomat HS


KEYWORDS:: arkisto sotatuomareiden salainen Romahtaako rintama RENNY HARLIN C G MANNERHEIM elokuva film finnish general kenraali tuottaja tuotanto 2009 shell sho




“The E.U. is now widely seen for what it has become: an oligarchic structure, riddled with corruption, built on a denial of any sort of popular sovereignty, enforcing a bitter economic regime of privilege for the few and duress for the many.”





































ck war crime crimial sotarikos joukkohauta historian tutkimus historiantutkija Emeritusprofessori Heikki Ylikangas keskustelu keskustelupalsta chat fi net .

Blade Rublev




- nosto 2008 -




Blade Runner. Final cut.

Tämän elokuvan esikuvaa harva osaa etsiä Andrei Rublev-elokuvasta.

Paljon visuaalisia ilmaisukeinoja ja karakteerien monitulkintaisia esittelymuotoja Tarkovskin elokuvasta on omaksuttu tähän Ridley Scottin visuaaliseen runoelmaan.

Päähenkilön problematiikka on samankaltainen: identiteetin häviämisen uhka ja suurempien voimien langettama vastuu.

Karakteerin havainnoinnissa katsoja asetetaan todellisuutta imitoivaan ajan prosessiin: katsojan havainnointia ei kiirehditä eikä alusteta johonkin tiettyyn käyttötarkoitukseen. Kerronnassa katsoja voi samaistua syvemmin "pahiksiin" - eikä päähenkilöitä määritellä onnistumisen ja tehtävien suorittamisen kautta vaan seikkailua nimittävä määre on kyseenalaistamisen ja muutoksen prosessi.

Vasta tämä kolmas julkaistu Blade Runner versio on Ridley Scottin aivan oma edit versio. Ensimmäinen julkaisematon ja kursailemattoman meditatiivinen esiversohan oli 4 tuntia pitkä - joten ehkä vielä extended versio on tulossa. Tuskin. Tämä leffa on kuitenkin hyvä testi. Tosi elokuvaentusiasti ei nukahda tämän leffan aikana vaan sitä vastoin pulssi nousee vaikka rytmi on hidas ja meditatiivinen.

Blade Runnerin alkuperäisteos on Philip K. Dickin kirja Do Androids Dream of Electric Sheep? .

Philip K. Dick oli uskomaton visionääri. Hän oli olosuhteiden pakosta taiteilija, sillä hänen shamanistinen tajuntansa ja mielenterveytensä häilyi monen aikakauden ja identiteetin välillä. Välillä hän tunsi olevansa Rooman katakombeissa ja välillä Marsin siirtokunnissa. Philip K. Dick kirjoitti "pakonomaisesti" ilman tahdonalaista mielikuvitusta hurmosvisioistaan kuin juutalaisten profeetta Jeremia.

Philip K. Dick ehti näkemään juuri ennen kuolemaansa kymmenen minuuttia Blade Runner-tuotannon kaupunkivisioita - ja oli taas hämmentynyt tajuntansa ja todellisuuden uskomattomasta sekoittumisesta. Yhden houreista tuli yhteisiä.






Andrei Rublevin uuden DVD-version voi tilata lainaan Helsingin pääkirjastosta.








Pitääpä kaivaa arkistoistani yksi vanha Andrei Tarkovski
-
paperiartikkelini ja pukata sekin tänne blogiulottuvuuteen. 2010

torstaina, maaliskuuta 30, 2017

Neuvostoliitto tuhottiin USA:n hybridisodankäynnillä kuten Suomea tuhotaan nyt

* päivitetty II
 
   I


Ymmärrätkö mitään Kekkosesta ja Mauno Koivistosta CIA:n ohjaamana muulina? 

SDP myös CIA:n lahjomana demokraitan sabotaasikoneistona, valevasemmiston alkuna jonka jatkoksi euro-vasemmistoliitto luotin siunaamaan natomaiden hyökkäyssotia ja pankkiirien euroterroria.

Tiedätkö miten oikea historia on Suomessa kulkenut CIA:lle alistettuna?    
 Lue:
  • "Kylmän sodan aikana länsimaat perustivat CoCom-järjestön valvomaan kauppaa itäblokkiin. Suomi ei ollut sen jäsen, mutta joutui ottamaan lännen vientirajoitukset huomioon. Se toimi niin, että Etelärannan teollisuusliitoista kerrottiin yrityksille mitä sai viedä ja mitä ei. Yhteyttä saattoi ottaa myös ulkoministeriön kauppapoliittiseen osastoon. Sieltä neuvottiin eteenpäin Yhdysvaltain tai Iso-Britannian lähetystöön. Niissä asiaa puntaroivat mm. CIA:n virkailijat ja sotilasasiamiehet. "    -- Taloussanomat  2 2017

Näin räikeästi suomalaisia huijattiin "itsenäisyydestä" ja "julkisesta" "demokratiasta" kerta toisensa jälkeen, oikeiston valta salaisessa ulkopolitiikassa, näin törkeää vallankaappausta, "puhetta länsimaisesta vapaudesta".

Suomi on alistettu koska kansanedustajat hyväksyvät "salaisen poliitiikan" - harmi että Jäätteenmäki sortui painostuksen alla nopeasti - vaikka ei olisi tarvinnut - eikä jatkanut paljastuksia Lipposesta ja muista CIA:n ja Washingtonin ohjaamista sotatalouden nukeista.

Suomen talous olisi ollut kaksi kerta suurempi ilman CIA:n sabotaasia ja kiristystä eli imperialismia, kylmää sotaa. Kylmä sota oli vain Amerikan sotaa perustelemaan Vietnamin ym hyökkäyssota ja valloitus. CIA toimitti puna-khmereille aseet miljoonan ihmisen tappamiseen, pommitukset ja myrkkyjen ruiskuttaminen tappoivat + 4 miljoonaa ihmistä

 

  II


Stalin-viha eli "kylmä sota" oli vain USA CIA -operaatio.

Hybridisotaa. Keinotekoinen Aggressio Neuvostoliittoa vastaan jotta pelottelijat saivat lisää valtaa ja syitä sotien sytyttämiseen.  Massamedian omistajat ovat mukana sotakoneistossa siunaamassa USAn hyökkäyssotia "pelon" perustelemana.

Ja siihen lahjottiin jopa Neuvostoliiton sisällä ihmisiä CIA-sabotaasin verkostona. USA loi valtavan kouppasodan Neuvostoliiton lannistamiseksi ja onnistui siinä, Kekkonen mukana USA CIA hybridisodassa "journalistien" antamassa suojassa.
 

Ei Stalin ollut eettisesti pahimman joukon edustaja millään tavoin, ei NL ollut länsimaiden suurten valtioiden ideologista kontrollia ja johtajista, ei hän ollut pahin johtaja millään tavoin, ei hän aloittanut hyökkäyssotia eikä ollut imperialista: USA ja Englanti sytyttivät II maailmansodan tukemalla natseja Saksassa, Mussolini oli Englannin asettama agentti (!) palkattuna ja koko sodan ajan USA-GB tukivat natsi-Saksaa miljoonilla tonneilla armeijaa tukevalla kauppamateriaalilla mm kemikaaleilla, pahimmat natsit palkattiin USA:n palkkalistoille sodan jälkeen, koko kuva, josta massamedia on täysin hiljaa - englantilaiset tutkijat ovat kriittisenä hegemoniana vahvistaneet tämän. Vietnamin ym sota todisti USA:n sotatalouden moraalittomuuden uudemman kerran. Historia on väärennetty massamedian alla.
   

Lue erittäin selkeä selostus mieheltä, joka ensin vihasi Neuvostoliiton valtiosysteemiä neuvostoliittolaisena mutta joutui lukemaan todistusaineistoa, joka selittää miksi Putinkaan ei hyväksy Amerikan ja EU:n imperialismia, "globalisaatiota":


I read documents and participated in the research, which under the guise of ideological struggle worked towards the destruction of Russia. This became so unbearable for me that I could no longer stay in the camp of those who destroy my people and my country. The West is not a stranger to me, but I consider it an enemy empire. 
"After the fall of communism in Eastern Europe, a massive attack on the social rights of citizens was launched in the West.
There is no longer a political force in the West capable of protecting ordinary citizens. The existence of political parties is a mere formality. 



   USA-CIA-Nato aloitti sodan kuuman sodan Euroopassa kylmän sodan jälkeen, 

hajotti luonnonvaroiltaan rikkaan maan Jugoslavian USA:n senaatin asettamalla lailla (!) YK-sopimusten vastaisesti 

- ja massamedia ei kerro vieläkään, että CIA-nato koulutti ja aseisti muslimiterroristit hyökkäämään ensin Serbiaan. Kaaos luotiin mutta uhreja, serbejä, syytetiin CIA-NATOn toimista.  

Serbien presidentti vapautettiin Nato-maiden valheista ja syytteistä kansainvälisessä sotaoikeudessa! Natoa ja CIA:ta  ei ole asetettu syytteeseen joukomurhista, jotka tehtiin Naton valvomana jopa suomalaisia upseereita ja sotilaista mukana kuolemanpartioissa tappamassa serbejä.  

Massamedian savuverhon takaa kansa saatiin iloitsemaan YK-sopimusten rikkomisesta ja siviilikohteiden pommittamisesta.  

  Herätys. 


  • Jugoslavian hajottaminen USA:n ja Saksan toimesta käyttäen hyväksi jihadistien ja neo-natsien terroriryhmiä oli hallituksenvaihdosprojektien ensimmäisiä. Bosniassa presidentti Izetbegovic rakensi kalifaattia, joka on nyt vuosi vuodelta laajentunut kehittäen nimekseen Suur-Albania. Yhdysvaltoihin toisen maailmansodan jälkeen siirtynyt albaani-diaspora on vaikutusvaltainen kongressin lobbaaja. On kohtalon ivaa kuinka suomalaiset poliitikot Ahtisaaresta Rehniin ovat olleet tätä projektia edistämässä. Yhtä vilpittömästi kuin liittoutuessaan natsi-Saksan ja fasistisen Italian kanssa toisessa maailmansodassako?



The role of the United States in the breakup of the Socialist Federal Republic of Yugoslavia is often overlooked by people who are critical of Washington’s…
RT.COM








Tyyneltä näyttävän pinnan alla kytee poliittisia riitoja siitä, mihin Suomen ja…

ILTALEHTI.FI



Tapani Elgland
Eilen 12:03Nythän sitten onkin tekeillä myös laki, jossa "kriisitilanteessa" (kun aikaa voi olla vain minuutteja tai tunteja päätöksen tekoon) Suomen avun antamisesta Natolle päättää presidentti yksin, hallituksen ja eduskunnan ohittaen.
Eikä kukaan puutu tähän Niinistön ulkopolitiikan suureen linjaan, joka perustuu Venäjän viholliskuvaan ja (kuviteltuun) Suomen ja Naton aseelliseen ylivoimaan!
Mutta Washingtonista katsoen kysymys ei ole vain Baltian puolustuksesta vaan Suomi ja Ruotsi ovat osa Yhdysvaltain ulko- ja turvallisuuspoliittista strategiaa Euroopassa. Pentagonin virallisen näkemyksen mukaan me olemme USA:n eteen työnnetty tukikohta ja sillanpääasema sotatiellä, joka kulkee Amerikasta pohjoisnavan kautta Keski-Euroopan kriisipesäkkeeseen. https://www.google.lv/url…
Suomesta kontrolloidaan yhtä hyvin Pietaria kuin Kuolan niemimaata sekä Murmanskin Jäämeren satamaa ja sen liikennettä Pietariin.

     Aivan samat edut, mitkä Suomi myönsi Saksalle 1942."





  III


CIA:n ym salaisten kolmikirjaimisten toiminta oli ja on Suomessa laajaa. SDP on 100% amerikkalaisten ohjauksessa yhä vlevasemmistona, europuolueena takaamassa kansantalouden tuhoamista amerikkalaisille ja lontoolaisille pankeille.

"Kuinka kommunisteja vakoiltiin ja kuinka heidän kannatustaan yritettiin kaikin tavoin heikentää. 
Aktiivisin toimija oli SYL (Suomalaisen Yhteiskunnan Tuki). 
Rahaa järjestölle virtasi niin suomalaiselta suurpääomalta kuin CIA:lta. 
SYL toimi myös salaisen poliisin aktiivisena avustajana ja arvokkaita palveluksia tuli myös demareilta aina valtakunnan ylintä johtoa myöden. Kirjan on esitellyt blogissaan myös Erkki Tuomioja, joka juttunsa lopuksi paheksuu Armas D. Siimeksen laittamista myyräntöiden tekijöiden joukkoon SDP:n valistussihteerinä. Kuin myös erityisesti sitä, että hän kertoo Armaksen olleen Suvi-Anne Siimeksen isoisän. Hyvä että kertoi. Nyt minun ei tässä naisessa ja hänen elämäntyössään ja urakehityksessään tarvitse ihmetellä enää yhtään mitään. Harri Markoffin sanoin "Pitkien varjojen maassa vähäläntäkin näyttää jättiläiseltä".


Tietysti on operattoreita eduskuntayhmissäkin jotka uhkailevat saneltuna nimettömien ohjaajien puolesta ja estävät demokratian huutamalla ja pilkkaamalla ja suorilla uhkauksilla. Ehdokkaiksi valitaan tarkkaan alistuvia ja mitättömiä persoonia jotka iloiten masokistisesti kerjäävät kiitosta ollakseen huomaamattomia ja kiitettyjä vallan piireissä.

  • Juha Rehula yksi pahimista uhkailijoista eduskunnassa "Ei ole muita vaihtoehtoja, ette voi poiketa puoluejohdon päätöksistä"... Perustuslain vastaista huutoa "verhottuna uhkailuna". 


Siimeskin oli nostettu soluttautuja, joka vihasi vasemmistoa ja pohjoismaista mallia kuten isänsä ja oli saanut lupaukset urahissistä, jos sabotoi vasemmiston ja ajaa kovaa kapitalismia. Vanhojen vasemmistolaisten olisi pitänyt pitää kovempaa ääntä ja kertoa aikaisemmin isästä, CIA-Siimeksestä, minä en tiennyt.




Perusongelma nyt?

 Europuolueet valikoivat marionetteja käyttämän valtaa rahaeliitin puolesta ja kansalaiset eivät näytä tajuavan näytelmän nimä.
  •  Suomi on alistettu koska kansanedustajat hyväksyvät "salaisen poliitiikan" - harmi että Jäätteenmäki sortui painostuksen alla nopeasti - vaikka ei olisi tarvinnut - eikä jatkanut paljastuksia Lipposesta ja muista CIA:n ja Washingtonin ohjaamista sotatalouden nukeista.

Talouskatastrofista ja eliitin veronkierron mielettömästä laajuudesta ei kukaan ota vastuuta vaan katstrofin aiheuttaneet tarjoavat röyhkeästi samaa tuhokapitalismia eikä kansa nouse kapinaan koska ei ymmärrä oikeiston halua romuttaa kansantaloutta suuryhtiöiden vallankaappauksena.

  • Valtamedia esittää talouden tuhojat vuodesta toiseen talouden pelastajina. 



  • " Kansalaisille tuhoisaa EU-politiikkaa ohjaa yritysjohtajien verkosto nimeltään European Round Table of Industrialists (ERT). Siihen kuuluu n. 50 yritysjohtajaa pääasiassa läntisestä Euroopasta. Itä-eurooppalaisia siellä ei juuri ole, mutta jopa yksi turkkilainen. Tuosta verkostosta sanotaan, että se on EU-komission takapiru ja komissio sen tiedotusosasto. "



Hyvinvointivaltion kaava on yksinkertainen ja hallitus käy nyt sotaa sitä vastaan. Tuhoamisen kohteena on hyvinvointi ja sen ehdot eli eliitin veroprogressio, oma valuutta, omat valtionyhtiöt edullisen elämäntason tuottamiseksi,  oma tiukka tulli ja rajat suojelemassa kansalaisten työpaikkoja ja turvaa.

Oikeiston operaattorit "vasemmistopuolueissa" - "vaihtoehdot" ovat lavasteita europuolueina euroterrorissa, europuolueet eivät lopeta eliitin luokkasotaa ja tulonsiirtoa rahaeliitille.

Kanslaisilla ei ole veronkiertoa, eliitilllä on - tämä on terroria. Eliitti nauttii systeemin eduista mutta tuhoaa systeemiä eli yhteiskuntaa.

Herääminen on käynnissä mutta johtopäätöksiä ihmiset pelkäävät - ihmiset eivät halua uskoa eliitin harkittuun terroriin valtiontaloutta vastaan koska oikeiston kasvatuskoneisto, valtamedia, koulu, kirkko, sensuuri opettaa meitä ihailemaan eliittiä ja vanhoja fasistisukuja, talvisodan ja YYA-hysterian syypäitä.


  •  Lisää tämä nyt yli 23 miljardia veronkiertoon, joka on laillisena sekä laittomana 25 miljardia - 50 miljardia veron välttelyä ja velkaa otetaan siis eliitin ja ulkomaisten pörssiyhtiöiden rikastuttamiseen - tätä on piilokolonisaatio : 

Verotukien hurja summa: 23 miljardia euroa
   
Verotuksen kautta jaettavat erilaiset tuet ovat Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen VATT:n mukaan kasvaneet nopeasti neljän vuoden aikana.
Verotukien kokonaismäärä nousee tutkija Timo Rauhasen mukaan  ensi vuonna jo yli 23 miljardiin euroon.



"Vuoden jutusta 2016" palkittiin Yleisradion hieman hysteerinen Jessikka Aro 
ja hänen suuri juttunsa oli ryssien kätyrien jahtaaminen, eli suomalaisten toisinajattelijoiden avoin vainoaminen. Tällaisen avoimen propagandistisen "uutisen" palkitseminen Vuoden juttuna kertoo kaiken kotimaisen journalismin totaalisesta alennustilasta. Ryssäfobiaa lietsova media palkitsee narratiiviinsa sopivan jutun, vaikka se itse on toiminut Nato-trollina ja USA:n ulkoministeriön uskollisena äänitorvena, eli juuri sen hybridisodan yhtenä osapuolena koko ajan. Aika moni muistaa myös sen, kuinka Jessikka lenteli Klippanin edustalla Helsingissä ryssien ydinsukellusvenettä etsimässä, samoilla vesillä joissa seilaavat Vikingin ja Siljan ristelyalukset. Yllätys oli suuri, kun ryssät eivät ajaneetkaan sukellusvenettään Kolera-altaaseen, eikä Jessikka löytänyt Helsinkiin hyökkäävää ryssien sukellusvenettä. Tosin, Suomen laivastokaan ei ihan kauheasti sellaista etsinyt, varsinkin kun sen suto-kalustoa huolettiin samaan aikaan kaikessa rauhassa. Mutta Jessikka ja YLE tiesivät, että ryssä oli ajelemassa pääkaupungin vesillä sotalaivallaan, ihan siinä pinnan alla, jossakin." kts: 



Tervetuloa lukemaan blogiani. Tarkoituksena on rähistä ja meuhkata estottomasti yhteiskunnallisia asioita poliittisesti epäkorrektisti ja liiemmin…
RAYHABLOGI.BLOGSPOT.FI






Mikko Elo pohtii, onko Suomen Turvallisuuskomitea uhka Suomen turvallisuudelle.
                                                                                          VASTAVALKEA.FI









Väitteet Venäjän disinformaatio- ja hakkerointioperaatioista ovat kerta toisensa jälkeen pudonneet takaisin uutisankkalammikkoon.
VASTAVALKEA.FI







EU hybridisodankäyntinä

  • Suomi on kiltisti marssinut liittovaltion rakentajien tahtiin, toki joka käänteessä poliitikot asian kiistävät. Tämä noudattaa vanhaa Machiavellin ohjetta: ”kun haluat sotaa, puhu rauhasta”. Suomessa ei tulla tekemään päätöstä mennä mukaan liittovaltioon, se vain muilutetaan asteittain päätös kerrallaan tavoite kiistäen. Yksi päivä sitten huomataankin olevamme Euroopan Yhdysvaltojen eksoottinen pohjoisin reservaatti, josta voidaan lypsää luonnonvaroja ja suojella muualta jo tapettuja eläimiä. Tietenkin prosessi on täysin tarkoituksellinen.  Vuoden 2015 maahanmuuttoaalto oli selkeästi ylhäältä suunniteltu ja ohjattu. Mafiat ym. toimijat saivat rahastaa siitä, kun toteuttivat hankkeen. Tuossa prosessissa taas (samoin kuin euron tapauksessa) heitettiin romukoppaan sopimukset ja lait. Schengenin sopimuksesta tai Dublinin asetuksesta ei piitattu. Myöhemmin Suomenkin johto on myöntänyt, että Suomen ei olisi tarvinnut laskea maahan yli 30.000 turvapaikanhakijan joukkoa. Noiden sopimusten mukaan he kuuluivat muualle. Mutta Suomen johto nimenomaan halusi saada heidät Suomeen, jonkun määräyksestä. Nyt suurin osan on todettu aiheettomiksi hakemuksiksi ja nyt monet tahot yrittävät estää hylkypäätöksen saaneiden karkottamista. Tässä asiassa on selkeästi nähtävissä ERT-taustaisen yritysmaailman ja hurahtaneiden maailmanparantajien epäpyhä liitto.





  IV


Nokia tuhottiin jotta pieni Suomi ei tuhoaisi Amerikan kännykkäteollisuutta. Ollila eti raivokkaasti jo 2001 lähtien Nokian oman iPhonen rakentamisen. Ollila sai palkkioksi ylennyksen Wall streetin suurimman firman hallitukseen ja juhliin isojen poikien silitettäväksi.

Suomi on kolonisaation kohteena pörssi-ideologiassa jota EU ajaa raivokkaasti tuhotakseen demokratian ja omaehtoisuuden.





Hallitseva talousoppi on pyramidihuijaus, varoittaa ekonomisti Andy Xie.
VASTAVALKEA.FI







Aalto-yliopiston taloustieteen professorin Pertti Haaparannan mukaan Suomen kilpailukyky on yhä parhaimmalla tasollaan lähes 40 vuoteen. Vientituotteiden…
YLE.FI





   Tekniikka&talous



  CIA tuhosi Rauma-Repolan
  parhaan bisneksen














Suomalaisen eliitin ensimäinen päämäärä: suomalaisten alistaminen lännen oligarkkien geopolitiikalle


Ylpeä natsien Suomi, sodan jälkeen fasistisuvut jäivät valtaan ja siksi natsiaktivisti Kekkonen nostettiin - Karttakuva herrakansan sodanjälkeisestä mielikuvasta. Eivätkä natsit pompanneet tyhjästä vaan jo 20-luvulla suomalaiset joukkomurhaajat kouluttivat ja tsemppasivat natseja ja rahaeliitti teki sopimuksia herrakansan pakkosodista. 
 

1942
























BBC väärentämässä videoita hyökkäyssodan perustelemiseksi

https://www.facebook.com/mathias.andersson.3766/posts/10158413102675296







Terrori on sanana tarkoittanut alunperin vallanpitäjän teroria, sitä jolla on resurssia pakottaa jatkuvalla terrorilla ihmisiä


"Thomas Gallagher points out in Paddy’s Lament, that during the first winter of famine, 1846-47, as perhaps 400,000 Irish peasants starved, landlords exported 17 million pounds sterling worth of grain, cattle, pigs, flour, eggs, and poultry—food that could have prevented those deaths. Throughout the famine, as Gallagher notes, there was an abundance of food produced in Ireland, yet the landlords exported it to markets abroad.
The school curriculum could and should ask students to reflect on the contradiction of starvation amidst plenty, on the ethics of food exports amidst famine. And it should ask why these patterns persist into our own time."
via Harvey Redgrandad Smith


By Bill Bigelow “Wear green on St. Patrick’s Day or get pinched.” That pretty much sums up the Irish-American “curriculum” that I learned when I was in school. Yes, I recall a nod to the so-called…
ZINNEDPROJECT.ORG












Valtion alistaminen tuhokapitalismille, vastuuttomille veronkiertäjille, hintojen aiheeton kaksin - kolminkertaistaminen eliitin terrorin mahdollistamisena. Valtio on yhteisten asioiden hoitamista eikä alitumista rahaeliitille.






Nato-maiden luoma kaaos

 - Jugoslavia, Libya, Syyria, Afganistan  ja Eurooppa:



A Turkish minister has claimed "holy wars will soon begin" in Europe, in spite of the defeat of far-right leader Geert Wilders in the Netherlands elections.…
INDEPENDENT.CO.UK







The Syrian people, who have demonstrated remarkable courage and perseverance in the face of formidable challenges that would have crushed a…
RT.COM