tiistaina, toukokuuta 08, 2018

Miksi Suomen taloutta tuhotaan? Hyökkäyssotien ja öljydollarin lobbaus: Helsingin sanomat ja YLE CIA:n välineenä


Miksi Suomen taloutta tuhotaan?

Miten? 

Miksi intiaanipäähine-keskustelu on tahallinen harhautus,
 informaatiosotaa - valeluokkasotaa CIA:n ja MI6:n johtamalla valeliberaali-taktiikalla: suomalaiset aivopestään alistumaan eliitille, harhauttaville valekuohahduksille ja tuhoamaan itsesuojeluvaisto prioriteeteissä hiekkalaatikkoleikeillä - sumutetaan piiloon prioriteetit oman yhteiskunnan ja vapauden puolustamisessa.

Kuten USAID lahjotuissa "värivallankaappauksissa" CIA:n johtama kaaosoperaatio ajaa dollari-imperialismia ja ylikansallisten firmojen tuhokapitalismia "vapaus"-nimikkeen alla.
 
 Tunne-elämä eli emotionaalinen responssi on ohjatusti (media/lobbarit/sadat CIA-järjestöt/kirkko) kaapattu amerikkalaisten Atlantic Council -kaaospolitiikalle ja sanojen kaappaukselle imperialismin puolustukseksi.  

"Vapaus" on nyt sana jolla tuetaan hyökkäyssotia imperialismissa massamedian informaatiosodankäynnissä - samalla tämä tekopyhyys-paheksunta "intiaanien puolesta" tukee "länsimaisia arvoja", "VALKOISEN MIEHEN TAAKKAA" (hah) uudessa funktio-muodossa eli dollari-kapitalismia "liberaalin" valeidentiteetillä ja "kupla-itsesäälillä", uskona imperialismiin "hyvänä tahtona" - joka tuhoaa intiaanien asuinalueita nyt, koko ajan. Imperialismin ja väestönsiirron rasismia ei vastusteta kun vastarinta ja reaktiot kaaapataan CIA-ohjelmointiin.


Miksi suomalaiset poliitikot, virkamiehet ja massamedia toimivat dollaripörssi-oligarkkien ja superarmeijaa rakentavien Brysselin EU-poliitikojen hyväksi eivätkä suomalaisten kansantalouden omaksi hyväksi?

Jopa imperialismia ihaileva Washington Post ihmettelee Suomen talouden tuhoamista ja alistamista   - kts WP linkki alla

CIA on auttanut strategisesti ja operationaalisesti RKP:ta, Hesaria, Kokoomusta, EKP:ta, EK:ta, EVA:aa, SDP:ta (90 vuotta amerikkalaisten lahjontaa), SUPOa, Keskiviikkoseuraa, bilderbergin salaseuraan osallistuvia mm Ollilaa luovuttamaan Nokian Microsoftille tuhottavaksi USA:n teollisuuden puolesta, Ahtisaarta trilateraalisen komission geopoliittisessa salaseurassa EU:n muokkaamiseksi ja Jugoslavian tuhoamiseksi, Armeijan kenraalien saksalaismielistä poliittista eli Nato-salaseuraa, SAK:ta oikeiston soluttautumista AY-liikeisiin, oikeiston Opetushallitusta (Joka on luotu lain ulkopuolelle oikeiston virastoksi tukemaan mm oikeistolaista valtiokirkkoa), YLE:n propagandaolemusta eliitin narratiivin ja mediakontrollin laajentamiseksi ym ym. 

Ette voi ymmärtää Suomen poliittista tilannetta jos ette ymmärrä oikeiston salaliittojen laajuutta ja tehiokkuutta - näette nyt niiden propagandan laajuuden, aivottomuuden, sota-fasismin ja päämäärätietoisuuden: hajota ja hallitse maihinnousua varten.  


   II

Alistumisen turvallisuuspolitiikkaa ja salaista natotusta läntisten arvojen valheilla. Jo Kekkonen ja M Koivisto aloitti salassa natottamisen ja sitoi Suomea köyhdyttävään CIA:n ideologiseen kauppasotaan, kylmään sotaan, venäjäkaupan rajuun rajoittamiseen. Selvä fakta mutta poliittisesti kielletty tabu puhua. Suuri valhe olla puhumatta salaisesta "natottamisesta" taloutta tuhoamalla, CIA-geopolitiikalla. 
 
"Toimittajat ilman rajoja" mainostavat tuoreessa suomalaisessa artikkelissaan kuinka ovat ylpeitä uusista propaganda- & sensuuri-keinoista natomaiden laittomien hyökkäyssotien lobbaajina ja CIA:n valheiden levittäjinä massamediassa mm "kaasuiskuista" joilla on yritetty luoda diktaattori-leimaa Assadille informaatiosodassa. Tuhansia väärän informaation levittämisartikkeleita jäseniltään joiden ansiosta massamedia esittelee vierasmaalaisia hyökkääjiä eli CIA-saudi-israel palkkasotilaita Syyriassa "demokraattisena sisällissotana". Imperialismin ylpeät puolustajat ilman mitään häpeää valheista eliitin sanelemana.  



 - "Recent numbers from the IMF show just how much the common currency is costing Finland".    - Washingtonpost.com
 








- Yhdysvaltalainen Washington Post on julkaissut artikkelin, jossa kerrotaan se järkyttävä tuho, jonka euro on tehnyt Suomen taloudelle. Suomi on jäänyt 11% bruttokansantuotteen asvussa Ruotsia jälk…
       rkkuutiset.wordpress.com


   II

AY-järjestelmä toimii Saksassa hyvin työläisten eduksi kun Suomessa taas AY-järjestelmä on solutettu hyvin harkitusti oikeiston (RKP KOK EVA EK ym kabinettisalaliittojen) istuttamilla edustajilla vaatimaan pääoman etuja, pelkästään ja tiedotuskin tietysti kaapattu täysin oikeiston ohjaukseen AY-rintamalla organisaation toimiessa vain alamaisten hillitsijänä ja syyllistäjänä vähän välillä harhauttaen myötäillen.

Ei ole käynnissä taistelua pohjoismaisen mallin ja veroprogression palauttamiseksi. Vain ihmettelyä ja pysähtynyttä ahdistusta, lamaantumista kapitalismin kaappaavasta aggressiivisuudesta - "jota ei odotettu".
  
Ei ole hyvinvointia ilman veroprogressiota, resurssien jakamista, ilman eliitin veronkierron estämistä, ilman omaa tullia, ilman omaa markkaa, ilman omaa keskuspankkia, ei ole muuten omaa valtaa ja omaa demokratiaa ohi EU-terrorin. 

  Missä on taistelu eliitin luokkasotaa eli kapitalismi vastaan?

Miksi ihmiset uskovat passiivisuusvaatimukset AY-eliitiltä näinkin suuren oikeistokatastrofin ja oikeistolaisen 30-l. sotapuheen riehuessa jo avoimesti, äärioikeistolaisen hallituksen alla - ilman taitelua ja yleislakkoja?

Miten ihmiset eivät tätä näe selkeästi - ja toimi?
 
Eliittiä pelkäävä kunnon kansalainen ei halua tietää tai uskoa että CIA kaappasi SAK:n ja SDP:n täydellisesti. Kaikki toiminta alatasolla on surkstutettu ja ohjattu oikeistolaisten toimesta, pelkoa levitetään, ei esim paikallaisia yhteistyötoimintoja saksalaisten ym kanssa. Kaikki keskitetty johdon propagandaksi, toiminta esitetään pelottavaksi ja sivistymättömäksi, eliitin miellyttäminen esitetään päämääräksi.

Jäsenistö ei tiedä salaliitoista ja "vaativista" sopimuksista joita CIA, Bryssel, Washington, Nato, Bonn, BIS, Bilderbergin salaseura, Trialateraalinen komissio ja Lontoo ohjaavat Suomessa - joihin Kekkonen, M Koivisto, Lipponen, kaikki ovat alistuneet valtakoneiston tehtäväksi. Salainen organisointi on mielettömän laajaa ja suomalasiet ovat hyväuskoisia 900 vuoden kolonisaation, alamais-kirkkokulttuurin jäljiltä. Tietysti ihmiset ovat vastuussa heräämiseen - mutta eivät halua uskoa salaliittoihin kun massamedia, poliitikot ja kirkko ym AY-eliitti kieltävät epäilyn eliittiä kohtaan hegemoniahysteriana. Systeemi ja media ja suggestiivinen identiteettipumppaus eliitin alle on kiero ja sairas.

 
SAK ja kaikki AY-liikkeet ovat johtajiensa kautta ideologinen työväline kapitalistisille kontrollliorganisaatioille estämään pohjoismaisen mallin palauttaminen ja palauttamaan veroprogressio: EVA, ETLA, EK ym CIA-Nato -myönteiset pörssi-imperialismin organisaatiot. AY-liikkeet vannovat kiihkeästi pörssikapitalismille ja rajojen avaamista "vapaakauppasopimuksille" alistumista jäsenilleen.  

   Tajunnan kaappaus monella tasolla, monin keinoin: 




  • EU:n järjestämä propagandatilaisuus Suomessa EU-CIA-NATO -massamedian propagandan puolustamiseksi - kts video, aivan järkyttävän typerää vyörytystä rahaeliitin median tueksi, tajuttoman typerää fasistista sananvapauden ja kritiikin demonisointia, miljonäärien omistamien vale-toimittajien ylistämistä ja vaatimuksia uskoa hyökkäyssotien ja kapitalismin lobbaajia. Diktatuurin valmistelua riittää. Tökeröä ja vaarallista. 


  III

EU:n ja eurovaluutan eli Saksan markan lobbaus on natomaiden hyökkäyssotien lobbausta Washingtonin ja Lontoon ohjauksen alla. Eli uutta imperialismia, kolonisaatiota pörssikeinottelun laajentamiseksi. EU on eliitin ase tuhota demokratia pois Euroopasta kuten on myös tekopyhä väestönsiirtokin samaa asetta ja strategiaa.

 Kaaos eliitin aseena.

 Hajota ja hallitse.

Valtio on kaapattu eliitin korruption alle ja pohjoismainen malli tuhottu aivan väärään vero-ohjaukseen: rikkaat saavat eniten tukea eli eivät maksa veroa veronkiertopykälien avulla ja vielä kuppaavat lisäksi verottomaan rikastumiseen verovaroja - valtiontalous on tuhon kierteessä eliitin luokkasodan ja ryöstöretken kohteena ilman eliitin verotusvastuuta yhteiskunnan, elintason ja koulutuksen ylläpidossa:
 








  • "Kamalampaa on kuunnella “vasemmistoa”, joka esittää olevansa työtä tekevän kansan puolella, kun todellisuudessa ne ovat liittovaltiorakenteiden ja ”vasemmisto”-puolueiden edun kannalla. Vielä kamalampaa on kuunnella ”oikeistoa”, joka esittää olevansa paremminpalkattua työtä tekevien ja yritysten puolella, kun todellisuudessa ne ovat liittovaltiorakenteiden ja muutaman suuryrityksen, noin sadan yritysjohtajan ja ”oikeisto”-puolueen edun kannalla. "
    • Wappupuheeni

             1.5.2013 10:15 Juhani Huopainen




Demokraatti

Mihin katosivat lakot? – Tutkija pohtii, onko kyseessä kokemuksen puute vai kestokyvyn lasku







  Haluatko tietää?

- Mitkä ovat isänmaamme kaikkien aikojen suurimmat ja vakavimmat demokratian loukkaukset, joista Suomen valtamedia haluaa vaijeta?

- Mitä on bittielvytys ja miten Euroopan keskuspankki (EKP) on luonut biljoonia (12 nollaa) euroja uutta rahaa tyhjästä?
- Miten pankit tekevät rahaa rahasta?  (ja luovat sinulle velkataakkaa - allekirjoittaneen huom.)
- Onko vältettävissä maailmantaloudessa muhiva pääomamarkkinoiden kriisi, joka on syntymässä tyhjästä syntyneen rahan syöttämisestä pääomamarkkinoiden käyttöön pörssikurssien nousun perustaksi

- Miten on voinut tapahtua niin täydellinen finanssitalouden erkaantuminen reaalitaloudesta että siitä on seurannut täydellinen ennustamattomuus uuden kuplan puhkeamisen ajankohdasta
- Olisiko syytä tukea pieniä ja keskisuuria yrittäjiä, jotka ovat avainasemassa Suomen saamiseksi nousuun lähes kymmenen vuotta kestäneen taantuman jäljiltä
- Onko totta, että EU maksaa tapporahaa yksikorvaisiksi jäävistä lehmistä
- Miten EU:sta tulee, kun siitä tehdään, liittovaltio ja miten Suomen poliittinen eliitti on siinä maamme itsenäisyyden ja täysivaltaisuuden murentavassa juonessa mukana
- Miten Suomea natotetaan ja miten Suomi valmistautuu Naton kanssa tehdyllä isäntämaasopimuksella sekä hyökkäysluontoiseen toimintaan että vieraiden Naton tai Naton jäsenmaan joukkojen kauttakulkuun Suomen läpi
- Onko Suomen porvaristo hylännyt vanhat arvonsa eli isänmaan, Jumalan ja kodin pyhän kolmiyhteyden
- Mitä ovat bitcoinit ja miten tyhjästä luodulla arvottomalla ja vakuudettomalla sähkörahalla, joka käyttää olemassaoloonsa yhtä paljon sähköä kuin esimerkiksi koko Tanska, tehdään maailman kaikkien aikojen suurinta pyramidihuijausta
- Miten lähellä onnistumista onkaan ollut ensin Saksan keisarin ja sitten valtakunnankanslerin Adolf Hitlerin pyrkimys tehdä Suomesta Saksan epäitsenäinen protektoraatti eli alusmaa
- Miten Suomen valtamedia käy yhtäällä Venäjän vastaista hybridi- ja kybersotaa ja miten toisaalla Suomi-neito pyrkii Yhdysvaltojen lämpimään syliin kahdenvälisin sotaharjoituksin

- Miten Suomessa perinteiset 20 perhettä ovat menettäneet taloudellisen valtansa ja miten niiden tilalle omistusvallan käyttäjiksi ovat tulleet erilaiset säätiöt, rahastot, sijoitusyhtiöt ja muut yhteisöt.
- Keitä ovat tämän ajan rikkaat ja miten he ovat rikastuneet perimällä, naimalla tai eurojackpotilla niin että Suomessa oli vuonna 2016 yhteensä 48 200 sellaista rikasta henkilöä, jolla oli sijoitusvarallisuutta yli miljoona euroa. Monimiljonäärejä yli 10 miljoonan euron varallisuudella oli 1 080, supermiljonäärejä yli 30 miljoonan euron varallisuudella 460 ja satamiljonäärejä
vähintään 100 miljoonan euron varallisuudella lähes 100. Maailman 2000 rikkaimman ihmisen joukkoon mahtui 7 suomalaista miljardööriä.
- Miten suuromistajat siirtävät tulonsa verottomasti koti- ja ulkomaisiin holding-yhtiöihin niin että Suomen rikkain miljardööri satojen miljoonien tosiasiallisine vuosituloineen vain töin ja tuskin mahtuu verotilastoissa sadan suurimman tulonsaajan joukkoon
- Mitä Urho Kekkonen tarkoitti, kun hän kysyi ”Onko maallamme malttia vaurastua”
- Kekkosen hallinnon aikaan Suomesta ei löytynyt malmeja mutta nyt löytyy niin että Suomen maaperä on luonnonvaroiltaan yksi Euroopan rikkaimpia. Suomen maaperästä 14 prosenttia on vallattu kaivoskäyttöön ja valtaajina ovat pääosin ulkomaiset kaivosyhtiöt.
- Miten suomalaiset yhtiöt jakavat johtajilleen – ja johtajat kaveriensa yhtiöiden hallintopaikoilla toinen toisilleen – perusteettomia bonus-palkkioita ja mitä kummalista tapahtui, kun suomalainen pörssiyhtiö ilmoitti keksineensä uuden lehmänrehun ”benemilkin” ja hakeneensa sille patenttia, josta oli yhtiön johdon informaation mukaan tulossa Suomen kaikkien aikojen arvokkain patentti
- Kuinka kansallisvarallisuuteemme kuuluneet valtion omistamat yhtiöt on privatisoitu ammattitaidottomasti ja aivan erityisesti Sammon sekä Fortumin tapauksessa jättiläismäiseen alehintaan koti- ja ulkomaisille sijoittajille

 
Miten erinomaisesti kuvasikaan Lauri Viita tätä nykymenoa jo 70 vuotta sitten näin:
  • ”Taiteen, tieteen ja uskonnon kolmiyhteisin hurmoskeinoin, sivistyskoktailein, oli taiottu hymyilevän poroporvarin, typerän mutta kavalan ja tarmokkaan keräilijäidiootin tueksi niin valtava variksenpelättiarmeija sisäistä näkemystä, puhdasta järkeä, ismejä, logioita, tilastotaulukoita, jos jonkinlaista käyrää ja väärää sellainen määrä etteivät mokoman ihmeen edessä sen loihtijat itsekään voineet muuta kuin antautua, pudottaa aseensa ja ojentaa kätensä taivasta kohti.”

" Nämä asiat – ja monet muut – käsitellään kirjassani, jonka ulostulon porvarillinen media on jostakin syystä vaiennut. Mutta maltan odottaa. Valitsihan Helsingin Sanomat toissa viikolla sen viikon e-kirjakseen kirjoittamani ”Suomen rikkaat. Kuka kukin on?”. Se tapahtui neljä vuotta myöhässä sen kirjan julkaisemisen jälkeen, mutta iloitsin kuitenkin suuresti sillä tavalla saamastani kunniasta.

- Jos olet valmis tietämään enemmän edellä mainituista asioista ja paljosta muustakin Suomessa vaikenemisella kuitatusta todellisuudesta, voit tilata kirjan suoraan kustantajaltani Innolta. Se tekee tässä erikoistarjouksen facebook-kavereilleni myymällä helmikuussa julkaisemansa kirjan ”Rauhan ja rahan geopolitiikka” sinulle kotiisi postitettuna hintaan 21,90 e. Tee tilaus ja käytä kupongin koodia: eskonkaveri":

https://intokustannus.fi/…/onko-maallamme-valttia-vaurastua/



- Liittovaltiomieliset federalistit kutsuvat EU:ta Euroopaksi. Heidän Eurooppansa elää tyhjästä luodusta ja biljoonien arvosta liikkeelle lasketusta löysästä rahasta. Kun kupla puhkeaa ja "alkaa rytinä ja pauke", onko Suomessa lähellä demokratian loppu? Esko Seppänen luettelee Suomen kymme...   intokustannus.fi














Massive Compilation of Media Material Proving April 7, 2018 Chemical Attack in Dhouma Syria Was a False Flag Conducted By The White Helmet Terrorists


Robert Fisk after talking to doctors: 'There was no chlorine attack in Douma. Video was real but there was no gas poisoning."







Thatcher PR guru Lord Bell ran a $540m Pentagon false propaganda campaign in Iraq

https://t.co/D0HyG2gH3u

— Ian56 (@Ian56789) April 30, 2018









US military intelligence agencies have influenced over 1,800 movies and TV shows
medium.com





Hesarin yllättävä julkaisu mutta toki Trump tässä kanavoidaan ja leimataan nyt pahaksi ja syylliseksi kapitalismiin retorisesti mikä ei tietysti ole totta - Hesari tekee näitä ns paineentasauksia välillä jotta 95% uutisista voidaan pitää fake newsinä ja CIA-propagandana huoletta - ja ajattelevat ihmiset luulevat että muutosta ja ajattelua olisi hesarissa tapahtumassa







Akavaan liittyvät eivät todellakaan ymmärrä että Akava on rkp-kokoomus -eliitin palvelija ja on pitänyt mm opettajien palkat reippaasti alhaisimpina pohjoismaissa eikä ole taistellut tuhoavia koululeikkauksia vastaan lainkaan





Psykohistoriamme






Kun oikeuden päätöksen mukaan vierailijatiedot lobbarirekisteriä varten oli pakko luovuttaa, ne olikin yllättäen tuhottu.
  


Suomalaismielisyydestä on reilussa sadassa vuodessa edetty aikaan, jossa suomalaisia palvellaan Suomessa englanniksi - se sapettaa historioitsijaa. 
   



A crash could prove to be Donald Trump’s worst legacy.
thenation.com














Using Snopes as a trusted authority is dangerous. According to a recent investigation, the so-called fact-checking organization is actually a front for the CIA. According to investigative journalist Wayne Madsen, Snopes was formed by the…
truthunsealed.com








 
  PS

  • Facebook-sivustonani toimii nyt väliaikaisesti Arhuli-sivusto Fakebookin informaatiosodan ja sensuroinnin takia,  hae se facebookin haulla.            Arhi Kuittinen























.

Ei kommentteja: